Chcel by som aby ste sa podelili s nejakými vašimi failmi či už veselými alebo smutnými.
Niečo pri čom ste sa cítili ozaj trápne alebo by ste najradšej vrátili čas aby ste to opravili. Môže ísť o hocijakú tému (vzťahy, varenie, šport, škola...)
prihlásila som sa na bilingválne gymnázium
a presťahovala som sa z Brna do Blavy...
toto sú dva najväčšie omyly, ktoré som kedy urobila, a ešte stále ich ľutujem
Vlastne aj ja som sa chcel vyjadriť:
1.) Na gympli som sa dosť vyhýbal ľuďom, neskoro som zistil že je vôkol mňa mnoho super osôb, nepísal som do školských novín aj keď by to určite stálo za to a celkovo som bol málo aktívny.
2.) K jednej skvelej babe som sa správal ako riadny čurák a neviem nájsť spôsob ako to napraviť
to by som tu bola do zajtra, kebyže to mám všetko napísať napr by som si na základke nevybrala nemčinu, ale angličtinu, to by dosť zmenilo život k lepšiemu, potom by som sa nenechala šikanovať na základke aj strednej, lepšie by som sa učila a tak ďalej
šla som na školu, kvôli ktorej mám teraz depresie
a bojím sa odísť
lebo som neprekonateľný slaboch v tomto smere
a nerada robím radikálne zmeny a riskujem
presne ako ty, na gympli som bola dosť hanblivý človek a vyhýbala som sa viacerým spolužiakom, ktorí boli (sú) super, ale keď som si priznala svoju chybu, bolo už príliš neskoro....dodnes to ľutujem
dake osobne veci tu rozoberat nechcem, ale je mi trosku luto, ze som v niektore roky nevenovala takmer nicomu... ako, boli casy, kedy som aktivne tancovala, hrala na gitaru a spievala, v jeden rok som sa naucila po polsky, ale mohla som so svojim volnym casom nalozit aj lepsie. celkove, ja som si takmer vobec neuzila mladost, vsetko som brala vazne, zodpovedne, trapila sa pre veci, ktore az tak vazne neboli a tym si privolavala dalsie konflikty a problemy... ini ludia spominaju v dobrom na skolske casy, ja nie a je to moja chyba
V podstate pri "hlavnych" zivotnych rozhodnutiach alebo aj beznych som sa vzdy zmylil a stale mylim. No stale zijem a zdravie sluzi... co viac si priat?
Ze som poriadnu cast zivota hladal pri mojich neuspechoch chybu v spolocnosti, v zenach, v tejto dobe, v tomto state, v aktualnom pocasi, v konstelacii hviezd a neviem v com vsetkom este, ale nikdy nie vo mne. A ze som na to bol sakra expert. Kurva, kde ja som uz mohol byt v zivote keby som bol namiesto zduvania sa na cely svet ochotny zapracovat na sebe a ucit sa z vlastnych chyb.
ale tak co uz narobim. uz sa to neodstane, tak sa snazim aby to neboli len faily ale aby som si z toho co to vzala aj do buducna a v niektorych veciach sa poucila.
Jedina vec, ktoru si budem asi dokonca zivota vycitat je, ze som tu ostal s frajerkou, ked som mohol odist na Novy Zeland. O par mesiacov na to, sa so mnou rozisla...
ľutujem, že som šla za kaderniičku.
ľutujem, že som tak skoro mala dieťa.
ľutujem toho ešte veľa, ale nevládzem to sem piisať, bo mi začiina byť do plaču, keď na to všetko pomysliim...
@mayben ale kus! sa nam potom budes smiat ked sa my v 30+ budeme trapit s vrieskajucimi uzlickami a mozem ta ubezpecit ze s dcerkou budete mat urcite super vztah, vidim to takmer vsade, dieta okolo 20tky je v mnohych smeroch velke plus len si to maloktore zeny uvedomuju...(alebo su bojazlive ako ja aby ho mali). drzim ti palce
@hetfield viza.. Vtedy ked som tam mohol ist, tak skoro nikto nevedel, ze na Zelande spustili pre Slovakov working holiday. Rok na to, uz po 15. minutach od spustenia boli vsetky viza (100 kusov rocne) minute. Minuly rok a tento detto. Kazdopadne uz idem inde, ale vtedy to bola velka prilezitost, ktorej som sa vzdal pre vztah, ktory sa aj tak o par mesiacov neskor rozpadol. Aspon som si uvedomil, ze najskor su moje sny, az potom vsetko ostatne...
@hetfield jj 100 rocne, Cesi maju 1000. Kazdopadne vtedy ked som tam chcel ist to bolo v pohode, lebo tie viza sa minuli az po mesiaci, kedze o tom nikto nevedel. Dnes sa to riesi tak, ze ludia zaplatia CKM 100-200 eur a v den otvorenia viz ich zamestnanci vsetko vyklikaju v mene svojich klientov. Samozrejme vacsine sa viza neujdu, ale cestovka na tom riadne zaryzuje.
@hetfield da sa tam ist na visa exemption (na 3 mesiace bez viz), pripadne 6 turisticke. Tie prve sa urcite nedaju predlzit, tie druhe ano, ale neviem ci sa daju zmenit na pracovne. Ak aj hej, tak len vtedy ked mas vybavenu pracu, cize by viza za teba musel riesit zamestnavatel co sa vacsinou nikomu nechce ak nie si super naskillovany.
@hetfield dostat sa tam dostane relativne v pohode, otazka ci dostane viza aby tam mohol robit a ak aj hej, ci si najde pracu a aku. Vraj to tam s povodnym obyvatelostvom zacina byt podobne ako v JAR, cize solidny bordel v celej krajine.
@tommyhot predtym tan zbieral jablka ale vraj si tym dokazal slušne zarobit,myslim ze az take zle to nemože byť ked maori je podstatne menej ako čiernych v JAR a maju aspon nejaku svoju kulturu
@hetfield je ich menej, ale kriminality z ich strany je tam aj tak pomerne dost. Ked som tam este chcel ist tak som cital zaujimave pribehy od belochov co tam prenajimaju domy, ze ked prestali maori platit, a chceli ich vystahovat tak podpalovali domy atd...
@willbebetter ja viem, ze možno z toho budem mať raz veľkú radosť... Ide len o to, ze som mladá a nevyburena...a ze ma ta zodpovednosť nebaví...ale to sa vstrebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a presťahovala som sa z Brna do Blavy...
toto sú dva najväčšie omyly, ktoré som kedy urobila, a ešte stále ich ľutujem
1.) Na gympli som sa dosť vyhýbal ľuďom, neskoro som zistil že je vôkol mňa mnoho super osôb, nepísal som do školských novín aj keď by to určite stálo za to a celkovo som bol málo aktívny.
2.) K jednej skvelej babe som sa správal ako riadny čurák a neviem nájsť spôsob ako to napraviť
-snažila by som sa viac v predošlom vztahu
a bojím sa odísť
lebo som neprekonateľný slaboch v tomto smere
a nerada robím radikálne zmeny a riskujem
presne ako ty, na gympli som bola dosť hanblivý človek a vyhýbala som sa viacerým spolužiakom, ktorí boli (sú) super, ale keď som si priznala svoju chybu, bolo už príliš neskoro....dodnes to ľutujem
premrhane roky
posledneho ex
ale tak co uz narobim. uz sa to neodstane, tak sa snazim aby to neboli len faily ale aby som si z toho co to vzala aj do buducna a v niektorych veciach sa poucila.
Nemyslím si že riešenie by sa malo objaviť práve tu.
Je to veľmi zložité a musím na to prísť sám.
Oh non je n'ai regretté rien
ľutujem, že som tak skoro mala dieťa.
ľutujem toho ešte veľa, ale nevládzem to sem piisať, bo mi začiina byť do plaču, keď na to všetko pomysliim...
lutujem, ze ma otec nenaucil po madarsky, ked som bola mensia
premrhala som niektore roky nicnerobenim