Dal som áno lebo mi je zle z tejto debaty ! Keby ste aspoň minimálne videli nejaké maily o afrických deťoch ako si žijú: napríklad dieťa má hlavu v zadku kravy a čaká pokiaľ vylúči sovje exkrementy, aby sa vôbec najedlo mi vtipné nie je alebo sa umýva pri tom ako krava vylučuje moč....
Omg....wsak je ked uz len citim wonu howna tak mi je zle...a tie psie howna co mam na podrazke....by som psickarow powrazdila.....psy sa maju wencit na luke a nie pri cinziakoch na sidlisku : disappointed:
V hovne už nie sú žiadne živiny - takže nevidím význam jedenia vlastných fekálií.
Ale pokiaľ by som za to dostal nejakú dobrú finančnú odmenu - naozaj dobrú - tak áno Jedenie pavúkov je už out
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Ale pokiaľ by som za to dostal nejakú dobrú finančnú odmenu - naozaj dobrú - tak áno Jedenie pavúkov je už out