Stalo sa vám, že ste zjedli niečo po záruke a potom vám bolo zle? Alebo vám naopak nič nebolo? Napríklad moja kamarátka sa natierala 4 roky po záruke krémom na opaľovanie a nič jej nebolo Hoci ten krém vyzeral čudne.
Bezne sa mi stava ze zjem jogurt jeden alebo dva dni po zaruke.... Minule som nasiel arasidove maslo dva mesiace po zaruke.... Dal som si ho na hrianku a bolo v pohode aj chutilo normalne
pravidelne dojedáme staré veci po záruke... to nie je podmienka, že vec po záruke je už zlá... a opaľovacie krémy vytrimu roky po záruke... .. čo už je naozaj po záruke aj chutí ako po záruke, takže ochutnáme, a tak vieme či to ešte môže jesť...
Ja som raz omylom zjedol žrádlo pre psa nebolo po záruke, ale aj tak som si hneď strčil prst do hrdla a vyvrátil som to... môžem za to že tí idioti čo to vyrábajú tomu dávajú arómu a chuť normálneho jedla?
@marty0908 Trochu nechápem ako tí hore môžu jesť niečo po záruke. Ja som jedla niečo čo bolo mesiac po záruke (paradajkový pretlak) a jogurt, ktorý bol len dva dni a oboje mi spôsobilo fakt dobré problémy :/
Ani nie asi na posledy čo si pametám tak v 4. triede pred TV. Už sme vychádzali na ihrisko zrazu ma začalo nadúvať, všedci na 2 metre odomna a bolo to von.
@stenatko pravda, ja to tiež nepochopím... jednak som hrozný perfekcionista a nikdy by som si nedovolil zjesť niečo po záruke a jednak mám príliž rád svoje zdravie na to, aby som niečo také zjedol
zrovna nedavno som si isiel dat rano yogurt a zdal sa mi nejaky kysly, potom sa pozriem na datum spotreby a polovica z neho letela hned do kosa, fuj...
Urcite ano!Unas v skolskom bufete je vacsina veci po zaruke confused:ebo vzdy ked prinesu cerstve hamburgry tak sa predavacka opita ci to chcem zohriat v mikrovlnke. Ale ked sa nepredaju tak ona ich tam v pohode bude predavat este tyzden a vtedy sa uz ani nepita ci to chcem zohriat ale pre istotu to drbne do mikrovlny aspon na 3 minuty aby aspon trocha zmakkly.A vraj ju uz niekto videl ako nanich prelepuje nalepku s datumom spotreby
moja babka nema nikdy to srdce vyhodit nejake jedlo po zaruke ci s vrstvou plesne. Taky plesnivy dzem vzdy len prevari, samozrejme aj s hribikmi. Minule vrieskala, ked sme odmietli jej sosovicu, ktora mala len 5 tyyzdnov a na povrchu nebezpecne vyzerajuci zeleny povlak. Tak ju zjedla sama a skoncila s vyplachom zaludka
@sweetstar , pokial ten krem nekostovala, je to este v pohode :p
Ja jedavam casto jogurt 2-3dni po zaruke, nikdy tomu este nic nebolo ked bol v chaldnicke. Opalovaci krem tiez v pohode po zaruke pouzijem kym nekupim novy.. uz som jedla cokoladu po zaruke, tycinky, horalku, zuvacky, vela inych veci a nic mi nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
no, ale k veci .. predpokladám, že áno .. určite.. ale teraz si už dosť na také dávam pozor..
Nikdy viac.
Ja som raz omylom zjedol žrádlo pre psa nebolo po záruke, ale aj tak som si hneď strčil prst do hrdla a vyvrátil som to... môžem za to že tí idioti čo to vyrábajú tomu dávajú arómu a chuť normálneho jedla?
To s ajogurt 21.júla rozhodne že: a teraz sa pokazím,, a pokazí sa? DD
jasne že som jedla a bola som úplne okej..
@sweetstar , pokial ten krem nekostovala, je to este v pohode :p
@didrinka fuuj ta tvoja babka sa uz dufam poucila
chlieb, ak nie je plesnivý deň pred zárukou
a možno oriešky, chipsy, a také suché prkotiny