Ked nemam co jest, alebo ked ma tak boli krk, ze sa ani neviem hybat a jest si spravit. Duni mi v hlave, ze sa ani nemozem ucit na zajtrajsiu skusku ta len sedim na nete a robim nic.
@koprdil je obdivuhodné, ze po vsetkych uvedenych skusenostiach dokazes povedat, ze si stastny a myslis pozitivne. Vela z nas tolko toho neprezilo a aj tak sa stale na nieco stazujeme!
Uprimne...nech sa deje v nasich zivotoch cokolvek, ked si zdravy tak neni o com. Z vlastnej skusenosti viem, ze ako sa hovori zdravie prvorade, mozno ze vam to nepride ale naozaj budte vdacni za zdravie. Druhy taky pad je strata viery - ked uz nemas v co verit. To je podla mna najhorsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
V puberte - šikana, nezapadnutie do kolektívu, rozmýšľanie nad samovraždou.
Nedávno - zdravotné problémy, cievna mozgová príhoda, strach z toho, že budem onedlho dementný (lebo ja debil som si svoju diagnózu hľadal na googli
Ale inak som celkom šťastný človiečik, prevláda to pozitívne, len takto pokope napísané toto nepekne vyzerá.
take e som bol v depresii a ze m sklamali kmosi ktorí nebol kamoši a že sami niečo nepodarilo neberem ako zlu zivotnú situaciu ...
..a víác toho nevyšlo, nevydalo mi, jako vyšlo..
nevydalo proste, nevydalo mi,
nevydalo nám.. ;/(
@ 4 @ :o