Ahojte, ostala som nepríjemne prekvapená z hodnotenia Bakalárky- dostala som E! Problémom je, že počas písania mi školiteľka nič nevytýkala, nič mi nedala prepísať, jedine mi opravila chyby (písala som v angličtine). Stalo sa to niekomu? Ako ste obhájili?
mala som od oponenta E ale od školitelky B takže to nebude úplne to isté ale nemala som problém s obhajobou, chyby som si uznala a ostatné čo oponent vytýkal som obkecala prečo som to riešila tak a podobne
No moja spoluziacka dostala hodnotenie Fx. Skolitelka jej stale vycitala, ze tam ma malo citacii a teraz jej vycita, ze ich tam ma vela chuda dievca. Z hodnotenia nejako ani nepochopila co vsetko ma zle a ked zajde za skolitelkou tak ta sa s nou nechce bavit so slovami, ze netusi comu na tom hodnoteni nechape
@nancyy no je treba si dat ohodnotit predmet "zaverecna praca" do indexu. Inak to nie je treba. Ale tak ta spoluziacka sa samozrejme snazila to nejako so skolitelku vydiskutovat ze ci ju ma prepisat tu bakalarku alebo co. Preto za nou chodia. No neuspesne
Ako povedal vedúci práce, tí čo hodnotia len gramatiku a nie aktivitu, obsah sú proste k*** A to som počul viac prípadov, kedy počas vypracovania bol všetko ok a zrazu na konci zlé hodnotie.. U nás je také nepísané pravidlo, že tí čo idú s E by nemali prejsť.. čo keď to záleží niekedy od komisie, nálady a pomaly aj aktuálnej rýchlosti vetra.. good luck
oh, to je desivé čo sa vám deje :/ asi neviem ako pomôcť ale som rada že mám vedúceho, ktorý na mňa celú dobu nedlabal a podporuje ma namiesto toho aby mi bezhlavo vytýkal veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov