Aj keď ja osobne uja Rytmusa moc nemusim,ale podlľa mňa táto pieseň aj klip majú niečo do seba a bohužial všetko čo tam spieva (rapuje,alebo hovori týchto typoch žien je pravda...Aký je na to váš názor?
že rytmus je kokot a tá pesnička je akurát tak na smiech...
Nech si každý robí čo chce ak nejaká holka nie je dostatočne múdra ale je krásna a začne o ňu javiť záujem nejaký milionár ktorý je jej sympatický, prečo by ho mala odmietnuť? len kvôli obmedzeným kokotkom ako je väčšina slovákov, čo by ju hneď označili za zlatokopku????...
@v3nty@sasi2680 aj keby, tak je to každého osobná vec a ostatných piču do toho... všetko je to len o závisti.. veď kto by nechcel žiť na vysokej nohe a popri tom nepohnúť ani prstom???? (ten kto povie nie, nech si dá facku)
tak bavime sa o "zlatokopkach " cize o tych co vyhladavaju peniaze peniaze a peniaze..nie o peknych zenach..
viem ze sa to nema robit ale tak ja usudim zlatokopku podla toho ze sa nesie ako by srala miesto hovna zlate tehlicky, v hlave nasrane a nesie sa vedla skaredeho chlapa ktory je evidentne starsi ..
ano moze to byt laska a ine veci ale proste mam pravo si mysliet svoje ..ona si zas pomysli o mne ze som chudak lebo nemam bmw a sme si kvit..
sexy krásnym a múdym babám ktoré si nájdu dobrú spoločnosť nadávajú do zlatokopiek iba chudáci ktorý v živote nikdy nič nedokázali a ani nedokážu a sere ich že im pekná baba ako ona nikdy nedá...
a odkaz podaktorým: čo proti nim máte??? má odjebať dobrú spoločnosť za neijákého hajzla čo azrobí 100e mesačne na stavbe ako pomocný robotník a ešte aj tie prepije??? a príde domov a bude mlátiť celú rodinu???
@dee99 17 ročný chlapec ma ide poučovať o tom čo je láska? ja na to mám iný názor, aj keď máš pravdu, že vo väčšine prípadov je za tým niečo iné, než city...
Rytmus zacal byt strasne trápny jak zacal nahravat s tinou a podobnymi proste kde su tie casi ked bol album bengoro tvrdy rap a nie kral cely album je na moj.... proste uz vela kamaratov ho prestalo pocuvat rytmus NIKDY nebude mat na origianal slovenskych rapperov ako su: Miki Mora,čisty Chov,Zverina.... tito su uy otrepany ale aspon netrapošia jak on a davaju stale pecky a nie jak "rytmus".
Nech si žije každý ako chce, čo ja sa mám do toho starať. Ale ak niekto žije takýmto spôsobom, nepripadá mi nevhodné používať takýto termín. Nepokladám to za urážku, len za pomenovanie reálnej veci.
Samozrejme, nie každá žena s bohatým partnerom môže byť hodená do takého vreca.
k tomu ja len tolko, ze pekne a inteligentne zenske sa povacsinou k "zlatokopstvu" neznizia, kedze pekna a mudra zena sa dokaze k peniazom dostat aj normalnejsim sposobom
a chlapa, bohateho ci chudobneho, mudreho ci hlupeho viac zaujme vystrih a rit v latexovych leginach nez doktorat z filozofie
ak myslis.. ja si myslim ze tych chlapov zaujima iba jedno..ona mu to da a on jej da za to to "bohatstvo" tak to vidim ja.. ak mu ide o to aka je tak potom je to normalny vztah resp z jeho strany...
mne sa najviac pacia ti dnesni chlapci co kazdu babu ktora ich odmietne oznacia za zlatokopku...ale to ze nevedia naratat do 5 a su samy jebak tym to asi nebude...
priateľ mi povedal, že som pekná. hm. podľa teba je každé pekné dievča zlatokopka. HIIIIIIIIIIII! som zlatokopka!!! ako si to vedela?? dokonca skôr než ja???
@darkkizz veru narodil sa pre soubiznis ako vsetci nasi spoluobcania... idioti su urcite ties vsetci okrem teba akurat si sa nevyjadrila k teme ale len k svojmu hrdinovi
rytmus je možno uznavaný, možno dobrý a čo ja viem ešte ale strašne si "sere do huby" nadával na komerciu a teraz len aby dostal peniaze urobi aj stupidnu reklamu na T-com priedtým nadával na všetkých podobných a teraz robi to iste..a tým songom "zlatokopka" si možno riešil dilemu, že ho nejaka baba odkopla alebo odmietla..možno si mysli že ked je "rytmus" može mat každu ktoru chce..a ked to tak nie je hlada vinu inde..neriesim.to je na dlho a btw..nadavajte mi..kritizujte ma- je to moj názor
@69 podľa môjho skromneho názoru je zlatokopka žena, ktora je s mužom úre peniaze..žije s nim..ma kopu milencov..a je stastna ked jej kupi auto..drahe saty..a pritom ho nemiluje..len využíva
no co su tu ku*vy a hotovo ja nehovorim ze ked si chudobna najde bohateho hned je zlatokopka , ale tak ked si najde o 20 - 30 rokov starsieho 5 krat rozvedeneho milionara na 90% to nebude laska
skaredy chlap sa pozera na seba v zrkadle a hovori si: skaredy som,plesinu mam,vtak poriadne nestoji,smrdim ako prasa,brucho velke... v tom pozrie na postel kde lezi krasna mlada zena a povie si ze: nechapem ako niekto moze tak velmi milovat peniaze.
Neviem ci mam povazovat za zivotny uzpech byt pekny, co ked si ten starsi pan najde krajsiu,mladsiu a tu ktoru ma prave teraz posle do zadku... mozno az potom si ta zena uvedomi ze v zivote nedosiahla uplne nic a zila na oblaciku,ktory sa rozplynul
Je fajn byt pekny ale este krajsie je mat nieco v hlave. Myslim si ze ludia by sa mali vykaslat na bmw alebo d&g a mali by si vziat priklad zo stastnych ludi v Buthane....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Nech si každý robí čo chce ak nejaká holka nie je dostatočne múdra ale je krásna a začne o ňu javiť záujem nejaký milionár ktorý je jej sympatický, prečo by ho mala odmietnuť? len kvôli obmedzeným kokotkom ako je väčšina slovákov, čo by ju hneď označili za zlatokopku????...
ja si myslim ze su to chudery a jedneho dna pochopia ze sice maju vsetko ale predsa len im nieco chyba..
@klaudiqaaa
tu ide o to ze "zlatokopky" maju kriterium najskor tie peniaze az potom tie sympatie..myslim ze o to tu ide..
tak bavime sa o "zlatokopkach " cize o tych co vyhladavaju peniaze peniaze a peniaze..nie o peknych zenach..
viem ze sa to nema robit ale tak ja usudim zlatokopku podla toho ze sa nesie ako by srala miesto hovna zlate tehlicky, v hlave nasrane a nesie sa vedla skaredeho chlapa ktory je evidentne starsi ..
ano moze to byt laska a ine veci ale proste mam pravo si mysliet svoje ..ona si zas pomysli o mne ze som chudak lebo nemam bmw a sme si kvit..
zlatokopky: kurvy prahnúce po peniazoch
vklaudiqaaa nech sa kludne nech milonar chdi z kraskou ale myslíš že ked chdi 55ročný milonar z 20 ročnou kráskou že ide o lásku?
Keby to zaspieval ,použil prirovnania,naučil sa spievať,tak by to bolo skoro takéto dobré
a odkaz podaktorým: čo proti nim máte??? má odjebať dobrú spoločnosť za neijákého hajzla čo azrobí 100e mesačne na stavbe ako pomocný robotník a ešte aj tie prepije??? a príde domov a bude mlátiť celú rodinu???
"sexy krásnym a múdym babám ktoré si nájdu dobrú spoločnosť nadávajú do zlatokopiek "
myslim ze rec je o inych typoch..
Nech si žije každý ako chce, čo ja sa mám do toho starať. Ale ak niekto žije takýmto spôsobom, nepripadá mi nevhodné používať takýto termín. Nepokladám to za urážku, len za pomenovanie reálnej veci.
Samozrejme, nie každá žena s bohatým partnerom môže byť hodená do takého vreca.
k tomu ja len tolko, ze pekne a inteligentne zenske sa povacsinou k "zlatokopstvu" neznizia, kedze pekna a mudra zena sa dokaze k peniazom dostat aj normalnejsim sposobom
a chlapa, bohateho ci chudobneho, mudreho ci hlupeho viac zaujme vystrih a rit v latexovych leginach nez doktorat z filozofie
ak myslis.. ja si myslim ze tych chlapov zaujima iba jedno..ona mu to da a on jej da za to to "bohatstvo" tak to vidim ja.. ak mu ide o to aka je tak potom je to normalny vztah resp z jeho strany...
a v samotnom songu nie je nejaky extra rapovy skill , take frazy ti vymysli moja 5 rocna sestranica..hudba zosamplovana z lolipopu od lil wayna
za mna 2/10
tu sa da krasne vidiet "komercne sracky"
jej to môže byť jedno aj jemu ....
priateľ mi povedal, že som pekná. hm. podľa teba je každé pekné dievča zlatokopka. HIIIIIIIIIIII! som zlatokopka!!! ako si to vedela?? dokonca skôr než ja???
Poviete, že ste ho niekde videli s pipkami alebo že on sa pipkami takisto obklopuje. A myslíte si že si serie do huby.
On to veľmi dobre vie. A práve preto to robí. Aby si idioti ako vy o neho mohli obtierať papule a on mohol zarábať pekné prachy.
Aj zlá reklama je reklama a on to dobre vie a preto je tam, kde je.
Nechápete, prečo sa s nimi stýka a potom to o nich skladá.....
Jednoducho preto, lebo skladá veci o téme o ktorej vie, že ju ľudia budú rozoberať a pičovať na neho ako sa len dá.
Celé to vyjadril výrokom "Ja mám v piči, že si serem do huby. Načo ma kokot počúvaš keď sa ti to nelúbi"... a presne má uplnú pravdu.
Ale to takí, ako poniektorí z vás, čo si myslia že požrali všetku múdrosť sveta, nepochopia.
Vyjadrila som sa k tomu, čo tu všetci trepete za pičoviny. Ale tu niečo vysvetľovať je zbytočné.
Majte si svoje zadubené názory.
A čo tí chlapi ? Oni si ich rozmaznávajú, oni im kúpia čo chcú.. Nemajú hubu ?
Nie, väčšinu by žiadna iná nechcela, tak ak sa s nimi rozídu, majú silné reči.
Ja si také ženy nezastávam, ale chyba je v OBOCH.
Neviem ci mam povazovat za zivotny uzpech byt pekny, co ked si ten starsi pan najde krajsiu,mladsiu a tu ktoru ma prave teraz posle do zadku... mozno az potom si ta zena uvedomi ze v zivote nedosiahla uplne nic a zila na oblaciku,ktory sa rozplynul
Je fajn byt pekny ale este krajsie je mat nieco v hlave. Myslim si ze ludia by sa mali vykaslat na bmw alebo d&g a mali by si vziat priklad zo stastnych ludi v Buthane....