Co myslite ze znamena ked dievca povie... nie je moj tip ale je zlaty a je pekny..... Myslite ze to od nej nieco znamena .. mam u nej sancu ? A myslite zeby povedala pravdu mojmu kamaratovi alebo mojej sesternici .
ze nie si jej tip? to co je? bola stavkovat alebo co?
a toto ti nikto nezodpovie tuna, zavisi od konkretneho dievcata, ako mozme vediet, ked ju nepozname, ako mysli to, co vravi?
akoze mne povedala ze zatial ostanme kamosi potom neskor mozno mozme spolu chodit a dva dni na to mi povedala ze som otravny a ze u nej nemam sancu chapete to ? cize toto je podobny pripad pockaj si na to ked ti to povie a nebud s toho moc mimo ked ti to povie skoro na valentina jak mne
no ja neviem co znamena ze nie som jej tip.... No to dievca poznam ju velmi dobre nie je to nijaka namyslena......... Ale ked som znou sam tak je mila smeje sa ked sme v triede ta je ina ta neviem
@6 holka má pravdu, tak vezmi si seba pozrieš sa na holku a povieš tá je pekná a zlatá, ale nechceš ju (teda ak nepojebeš každú hoku,ktorá sa zjaví) alebo možno jej máš ukázať, že má rátať aj s takým typom ako si ty !
no nepovedala to mne... ze som zlati a tak ..ale mojmu kamaratovi... ktori to nemal povedat,, ake jak chcete.. a su to naznaky ze sa ma stale dotika vedome.. alebo mi sadne na kolena ....alebo chce zebi som jej daco kupil na vantina nevem
NO co spravil som najvecsiu.. chybu aku som spravil //... zalubil som sa do dievcata ktore je nepristupne noooooooo co uz ... neviem mozno je .. neviem ci povedala pravdu
Nic nebude, skoncils...
To su typicke babske vyhovorky, ako toto, alebo "si super, uzastny chalan, ale mam ta rada ako kamarata", atd atd... holky nemaju velku slovnu zasobu v tychto situaciach...
Najdi si dalsi objekt
aj kamarátka kamarátovi môže sadnúť na kolená a čo...neviem...ja s tým nemám problém (nemyslite si že som k**va) veď sú to moji kamaráti a vždy len v rámci srandy...a že sa ťa vedome dotýka....a čo má stáť od teba na kilometer len aby sa ťa nedotkla??? veď robím si z kamaráta srandu, on sa akože urazí a hladkám ho aby sa "odrazil" a chcem od neho niečo??? nie...neviem..ja na veľa chalanov poviem aký pekný, aký zlatý...ale nič od neho nechcem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a toto ti nikto nezodpovie tuna, zavisi od konkretneho dievcata, ako mozme vediet, ked ju nepozname, ako mysli to, co vravi?
ale skôr ide sa ďalej
Ale na Tvojom mieste by som sa jej opýtala na rovinu že na čom si .. Nemáš čo stratiť
To su typicke babske vyhovorky, ako toto, alebo "si super, uzastny chalan, ale mam ta rada ako kamarata", atd atd... holky nemaju velku slovnu zasobu v tychto situaciach...
Najdi si dalsi objekt
zlaty pekny to aby si neklesol tak na sebavedomi xD
a to ze niesi jej typ xD finito the end konec xD