Lebo ja som dnes išla do reštaurácie, že si dám sushi, keďže každý hovorí, aké je to dobré a priniesli mi tam normálne surovú rybu. Som neverila vlastným očiam. Tak som zašla za čašníkom že čo
ja nie ale môj otec ešte v živote nemal dobrú skúsenosť z reštaurácie...raz mucha, raz mäso v paradajkovej polievke, raz mu čašník zožral obed tak musel hodinu naviac čakať, raz naňho úplne zabudli atď , atď ..nekonečný príbeh
@semhamforas vieš čo čudoval by si sa ale to ozaj po celom Slovensku ..on má strašnú smolu na toto ..každý si objedná a všetko v pohode len jeho je problémové
Nic zavazne. Sem tam som dostal inu prilohu nez som chcel, alebo bolo jedlo prilis horuce, ale v zasade vsetko ok.
A s tym sushi si snad robis kozy? Samozrejme, ze je to surove. Neviem co konkretne si tam mala za rybu, ale surovy losos je pecka a hlavne je to zdrave.
tak jo, no najskôr si preštuduj, čo to je za jedlo, aby si sa vyhla takýmto trapasom
no a hej, do sushi ide rybka môže byť surová, marinovaná, môže tam byť zelenina či ovocie a súčasťou sushi je aj morská riasa nori, v ktorej je obalená ryža skús si pozrieť nejaké stránky o tomto japonskom pokrme...napr.:
ja som nedávno išla do pizzérky za kamoškami a keď som tam prišla, už skoro dojedli tak som si už nič neobjednala a čašníčka to nezvládla a spýtala sa ma, či sa mi dobre sedí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Najviac ma dostalo že mu čašník zjedol obed
A s tym sushi si snad robis kozy? Samozrejme, ze je to surove. Neviem co konkretne si tam mala za rybu, ale surovy losos je pecka a hlavne je to zdrave.
no a hej, do sushi ide rybka môže byť surová, marinovaná, môže tam byť zelenina či ovocie a súčasťou sushi je aj morská riasa nori, v ktorej je obalená ryža skús si pozrieť nejaké stránky o tomto japonskom pokrme...napr.:
» www.susi.sk/...
» varecha.pravda.sk/recepty/domace-...
» www.sushiblog.sk/clanky/zaruceny...
.
.
.
.
je toho kopec, stačí sadnúť si za uja Googla
Sa ku mne správaj tak, ako ja k tebe. Slušne
bojím sa ťa