Pred 2 týždňami som sa vrátil z Anglicka, v Belgicku na verejných záchodoch som stratil celú peňaženku s občianským preukazom, kreditkou, zdravotnou kartou, MHD kartou a v prepočte dokopy asi 150 euro
prvýkrat ked sme boli v chorvatsku tak sme na ubytovanie cakali osem hodin..to bola katasrtofa..vsetko sme mali kluciky od apartmanu ale ze este nemozte ist nie je upratane ..ale teraz sa tam vraciame akurat tento rok som zvadavy
inak pohoda P..prijemne dovolnky tento rok bez problemov prajem vaaam
išli sme domov z grécka. autom.. a v macedónsku sa nám pokazilo auto.. celý deň ho opravovali a za opravu si vypýtali toľko peňazí, že už nám skoro žiadne nezostali a my sme ich potrebovali na diaľničné poplatky.. tak sa mama pokúsila vybrať nejaké z bankomatu ale nejak to nešlo.. zožralo jej to 3 karty a na tú štvrtú vybrala asi 100€ v 5€-kách .. konečne sme sa odtiaľ dostali a keď sme už boli v maďarsku, zase nám skapalo auto.. ale tam nikde blízko nebola ani benzínka ani nič podobné.. úplne vyľudnená časť.. tak otec zavolal svojho brata, ktorý pre nás potom prišiel a odtiahol naše auto domov.. ked sme už boli doma tak na druhý deň dal otec auto do opravy a bolo tak pokazené, že sme si museli kúpiť nové.. vraj to je tým, že v récku je špinavá nafta.. ale prežili sme. .
alebo na ceste domov z turecka.. na lietadlo sme čakali 14 hodín.. a aj to sme išli skôr než ostatný lebo nás napchali k niekomu inému.. aj to nám vybavil jeden super človek.. samozrejme nebol to nikto z cestovky ani z letiska.. bol to náš kamarát čo s nami bol na dovolenke..
Keď som bola v Turecku tak som stále jedla len ovocie čo tam mali lebo tie ich jedlá mi nechutili...a to ovocie bolo umývané v normálnej vode z čoho som sa priotrávila. A tak som strávila celý deň u nejakého divného lekára na infúziách. A ešte z toho že som sa stále potápala som dostala zápal stredného ucha ...a cesta lietadlom bola neskutočné utrpenie...tá bolesť ucha bola úplne neznesitelná.
No a kým sme boli u toho lekára vedlajší hotel vyhorel.
hmmm, keď sme celá rodinka namiesto opekania grcali. neviem prečo, ale úplne si pamätám ten nedostatok kýblov, utekačky silné po strmých schodoch von a jazyky čierne od živočíšneho uhlia. ale to už bolo dávno
ked som bola minuly rok nekde tu na Slovensku uz nwm ani presne kde isli sme do McDonaldu ...bola som tam s kamoskou a mojou tetou...my sme si objednali to co vzdy ale jej teta kedze este nikdy v nicom podobnom nebola a nevedela co si objednat povedala nech jej presne opisu co v ktorom jedle je..tak si teras zoberte ze jej opisovali vsetko jedlo co tam bolo..zazerali na nas akoby sme za to mohli my....akoze pekni trapas a dost brzdila premavku
Keď sa tu už spomína macdonald - neviem zdá sa mi že to bolo v Nemecku - čakal som úplne vyhladovaný asi pol hodinu v macdonalde v rade - a keď už konečne na mňa prišiel rad tak sa predomňa vtrepal jeden tiež turista ktorý surovo hodil svoj hambáč predavačke do ksichtu!!! A pri tom po anglicky kričal že tam má šváby!!! (mal pravdu rpetože na tácke mu ešte jeden ostal)
Ja som sa v tej chvíli otočil a hladný som radšej odišiel preč....
Pred dvoma rokmi v Chorvátsku...v tom hoteli sme ja s matkou boli jediné Slovenky, autobus nás tam cestou vyložil a zvyšok zájazdu išiel do iného mesta...
Keď sme sa mali vracať, oni na nás zabudli a odišli na Slovensko bez zastávky v tom našom meste.
O 12 hodín neskôr sa po nás vrátili, dali nám priplatiť noc navyše a zdrbali nás(!?)
O rok nám poslali písomné ospravedlnenie a darčekovú poukážku - asi čakajú, že s ich spoločnosťou zase niekam pocestujeme.
Asi pred 10 rokmi sme cestou do Chorvatska naburali. Bola to hromadna havaria, nastastie sa nam nic vazne nestalo, len ocovi poriadne vynadal chlapik z auta pred nami a museli sme sa s nimi nejako vyrovnat...
Keď sme šli pred dvoma rokmi z chorvátska tak sa nám pokazilo auto... ešte že sme šli so známymi ktorí nás ťahali... obehali sme pár servisov ale nik nebol schopný to opraviť až nakoniec prišiel jeden opravár... Ale tak to nie je nič také strašné =P
Ale raz keď sme dovolenkovali kdesi na Spiši a išli sme do Slovneského raja... A oco nám naplánoval dáku 8hodinovú túru.. Lenže tam bolo zlé označenie, bolo tam napísané že máme ísť po smere rieky... ešte sme aj aj vrátili lebo sa nám to zdalo divné no ale never značke.. tak sme pekne šľapali šľapali a nakoniec zisitili že tam to bolo zle napísané, no skoro ma piclo..Takže pekne ďašiu hodinu naspäť tou istou cestou a ďalšiu hodinu po správnej ceste Ale aspoň sme neboli jediný Na konci tej nesprávnej cesti sedeli všetci tí zničený turisti ktorý tiež doplatili na zlé označenie
A ešte raz keď sme boli v Bulharsku tak z letiska nás mal odviesť autobus ku penziónu...Lenže on sa asi pokazil.. A chlapík v ňom začal panikáriť: My strácame batožinu! My strácame batožinu! Ja som to vedel Potom tvrdil že máme niečo s karburátorom či čo že on to opraví Ale žiandu batožinu sme nestratili ani neviem čo bolo tomu busu ale tak našťastie za nami šiel bus do vedľajšieho mesta tak ten nám zastavil a zobral nás na správne miesto
ja mám len jeden príjemný zážitok (teda okrem iného keď sme šli do tuniska tak sme mali objednaný 3* hotel ale ten bol vraj zatvorený kôli renováciám tak nás dali do luxusnejšieho 4*
boli sme v chorvátku na takom malom ostrove kde nie je otrpadové potrubie taks a používaju žumpy. našli sme si takú peknú pláž za domom na ktorej nikdo nidky nebol, bolo tam strašne vela mušlí a tak. stale sme sa tam poptapali
a na konci dovolenky zistime že presne na tej pláži sa vlieva žumpa do mora....
@kissfish milé my sme pre istotu dostali izbu v hoteli až na ďalší deň poobede, museli sme prespať v takých chatkách, lebo pre Slovákov nemali izby...ešte tam bol vraj iný zájazd, takže sme tam vlastne nemali byť - náš odlet k nim bol posunutý o deň skôr, hoci meškal asi 5 hodín v noci. a nik nám nevedel povedať, koho je to chyba a čo s tým budeme robiť, tiež nemali veľké jazykové schopnosti
moj najhorsi je tiez uz par rokov stary,bolo to v chorvatsku,ked si moj bracho hned druhy den dovolenky zlomil klucnu kost,lebo spadol z olivy.... mal tusim aj slaby otras mozgu,fakt mi ho bolo luto...a keby ste videli tie fotky,ako cely znudeny obviazany sedi na mole.....
keď som mala 7 rokov, boli sme v Taliansku. s dvomi bratrancami (5 a 4 ročný) sme sa hrali na takých preliezkach a prišli starší chlapci, asi traja alebo štyria a začali nám tam robiť zle, tak ako staršia som musela brániť, začala som po nich hádzať kamene a vtedy sa tam priplietol taký malý talian a schytal to odo mňa odo oka... inak sa mi nič také nestalo
@38 tie otravne deti co tam boly plus tie cedulki v slovencine ze je zakazane kradnut ci take neco :d no bolo to uz davnejsie tak nepametam presni text
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Poviem vám, celá dovolenka v piči
inak pohoda P..prijemne dovolnky tento rok bez problemov prajem vaaam
išli sme domov z grécka. autom.. a v macedónsku sa nám pokazilo auto.. celý deň ho opravovali a za opravu si vypýtali toľko peňazí, že už nám skoro žiadne nezostali a my sme ich potrebovali na diaľničné poplatky.. tak sa mama pokúsila vybrať nejaké z bankomatu ale nejak to nešlo.. zožralo jej to 3 karty a na tú štvrtú vybrala asi 100€ v 5€-kách .. konečne sme sa odtiaľ dostali a keď sme už boli v maďarsku, zase nám skapalo auto.. ale tam nikde blízko nebola ani benzínka ani nič podobné.. úplne vyľudnená časť.. tak otec zavolal svojho brata, ktorý pre nás potom prišiel a odtiahol naše auto domov.. ked sme už boli doma tak na druhý deň dal otec auto do opravy a bolo tak pokazené, že sme si museli kúpiť nové.. vraj to je tým, že v récku je špinavá nafta.. ale prežili sme. .
a raz sa môj brat vrátil z jedného kúpaliska s dorezanými nohami od kameňov v bazéne, sila
No a kým sme boli u toho lekára vedlajší hotel vyhorel.
Ja som sa v tej chvíli otočil a hladný som radšej odišiel preč....
Keď sme sa mali vracať, oni na nás zabudli a odišli na Slovensko bez zastávky v tom našom meste.
O 12 hodín neskôr sa po nás vrátili, dali nám priplatiť noc navyše a zdrbali nás(!?)
O rok nám poslali písomné ospravedlnenie a darčekovú poukážku - asi čakajú, že s ich spoločnosťou zase niekam pocestujeme.
@klaudi6541 a to ste čo za auto mali? dúfam, že nie embéčku
@transplantovana to ste museli niečo zaujímavé zjesť...nebolo to niečo marinované z obchodu?
@pawlo lol, ten chlapík je cool
@narazuvzdorna ešte vás zdrbali?
Ale raz keď sme dovolenkovali kdesi na Spiši a išli sme do Slovneského raja... A oco nám naplánoval dáku 8hodinovú túru.. Lenže tam bolo zlé označenie, bolo tam napísané že máme ísť po smere rieky... ešte sme aj aj vrátili lebo sa nám to zdalo divné no ale never značke.. tak sme pekne šľapali šľapali a nakoniec zisitili že tam to bolo zle napísané, no skoro ma piclo..Takže pekne ďašiu hodinu naspäť tou istou cestou a ďalšiu hodinu po správnej ceste Ale aspoň sme neboli jediný Na konci tej nesprávnej cesti sedeli všetci tí zničený turisti ktorý tiež doplatili na zlé označenie
A ešte raz keď sme boli v Bulharsku tak z letiska nás mal odviesť autobus ku penziónu...Lenže on sa asi pokazil.. A chlapík v ňom začal panikáriť: My strácame batožinu! My strácame batožinu! Ja som to vedel Potom tvrdil že máme niečo s karburátorom či čo že on to opraví Ale žiandu batožinu sme nestratili ani neviem čo bolo tomu busu ale tak našťastie za nami šiel bus do vedľajšieho mesta tak ten nám zastavil a zobral nás na správne miesto
@fialkasirotkova tebe sa žije, keď len príjemný zážitok...alebo to mám chápať tak, že máš len jeden príjemný zážitok a ostatné nepríjemné?
a na konci dovolenky zistime že presne na tej pláži sa vlieva žumpa do mora....
to nič nieje
v egypte som čakal vo vstupnej hale 12 hodín lebo araby nevedeli po anglicky