No a co? Ani ja nechcem platit grecku a už vobec nie tu sumu, ktoru navrhol EU Ficko. Totizto v porovnani s inymi statmi (ked berieme do uvahy ich priemerne mzdy, minimalne mzdy a pocet obyvatelov) mame zaplatit najviac. A mame v rozpocte jednu peknu velku dieru
SaS otvorila otazku o homosexualnych partnerstvah a dekriminalizacii marihuany hlavne kvoli nahnaniu volicov, ak by im to preslo bolo by to pre nich plus, ak to neprejde tak to nebude az take dolezote, lebo najdolezitejsie je, ze sa tieto styri strany zhodnu v ekonomickej otazke
Grecko by nepodporil kazdy normalne zmyslajuci clovek. staci sa pozriet kam ich dostala ich socialna vlada (ano, taku presadzoval aj doktor Fico). a este okrem toho nam sa prehlbuje deficit a stavame sa cim dalej tym viacej zadlzenym statom a ty chces aby sme si zobrali este dlh na to aby sme pozicali grecku? ty si sa zblaznil
a co tam po tom ze je to VATIKANSKA zmluva, vam vadi len to, ze je tam slovo vatikan. slovensko ma mnoho inych zmluv s inymi statmi, ktore sa dodrziavaju, a neviem o tom, ze by sme padrili do ich podrucia.
@sven ty robíš aj niečo iné okrem sledovania a monitorovovania spravodajstva o jednotlivých stranác "zlepenca", aké obľúbené to slovo Kto by si pred pár mesiacmi predstavoval, že koalíciu nebudeme volať koalícia ale "zlepenec"
@sven vôbec sa do toho nevyznáš, tak to nechaj račej na politológoch.
Rozumieš vôbec tomu zhluku písmenok, takým tým zložitým slovám, akými sú "eurofond", "vatikánska zmluva" alebo "ústava SR" bez toho, aby si použil wikipédiu?
Kazdy si hlada pravdu, podla svojich moznosti. Ci ju najde, alebo si bude trieskat hlavu o mur je uz jeho vec. Ubehnu 4 roky, mozno tak rychlo ako voda, a potom uvidime.
@sven k tomu KDH, vadí ti, že chce podpísať Vatikánsku zmluvu, ale ak by KDH šlo do koalície so Smer-SD, tak by sa Vatikánska zmluva tiež podpísala (Fico to sľubuje KDH), to ti už potom vadiť nebude, že?
@sven moj milovany.. som ti dnes vystruhal kompliment si sa mi ani neozval..
vies, EU ked nas odreze od eurofondov, nejak to prezijeme.. ak sa zaviazeme platit tie prachy tak nas z toho nevytiahnu.. jedine ak tak o par rokov nas budu tahat podobne ako grekov, ale to uz euro bude voci dolaru za 20 centov.. teraz je este o cosi silnejsie.. dokedy?
ze tam sas nebola.. no sas je strana aka je.. hlavne je nova a preto je nadej ze sa vyprofiluje inak.. akurat ze moc meni a tu to pojde asi rychlo..
kdh . vadi ti ta zmluva a preco? obmedzuje ta nejak? nemyslim si.. ked uz tak by mi skor vadilo to co reprezentuje slecna Tutkova, ktora prave tym bojuje za Smer-Kdh koaliciu.. ach jaj..
ale ano viem.. ty vies vsetko najlepsie.. niekedy si az myslim, ze si MrFicovi lesticom topanok a to sa clovek dozvie rozne zakulisne veci (za(k)-úlisné to asi nebude nahoda)
inymi slovami proste a jednoducho.. pytam sa @tomas -a
ked sa tu zakazali diskusie nabozenske, lebo niekto preferoval a hlasal, doslova hlasal nejaku ideologiu , nezakaze sa i tvorenie takychto diskusii ktore nie su diskusiami len kydanim a vyvolavanim hadok.. ??
@hnisavica a nic nepribuda, nepribuda ne pri buda.. buda.. buda..
Strana SaS poskytla na akciu pódium. Na ňom medzi rečníkmi vystúpil aj člen SaS Pavol Matlovič. Podľa neho akciu SaS oficiálne nepodporila. "Som tu z osobnej iniciatívy. Považujem svojím spôsobom za povinnosť prísť podporiť túto akciu, keďže dekriminalizácia je našou témou," povedal Matlovič. Dodal, že pôvodne sem mal prísť aj budúci poslanec strany Stanislav Fořt, ktorý je v SaS zodpovedný za otázku osobných slobôd. "Mal ale pracovné povinnosti," vysvetlil neúčasť Fořta jeho kolega. Matlovič pripustil, že téma dekriminalizácie by mohla byť pri koaličnom vyjednávaní protipólom k otázke prijatia Vatikánskej zmluvy, ktorú chce otvoriť KDH.
@sven samozrejme že je to na piču ale to im nevysvetliš to si furt bude žiť v nejakom blude vlady so svatožiarou nad hlavou, lebo sú to televízni ludia, nechápu!
Uvedomte si jednu podstatu veci ktorá sa Vám asi nejak nedostala. My sme Grecku žiadne peniaze nedali, my sme mu ich požičali, takže nam ich raz bude musieť vrátiť aj s úrokmi a to je dobry biznis... tu pôžičku nechcela naša vláda ale Brusel, my sme len mohli povedať kolko...
Dalej, ked je krajina členom EU tak sa podla toho musí aj správať, do tohto klbka EU sme sa hrnuli predčasne a nasilu, našťastie nemame lisabonsku zmluvu, asi preto aj to opakovane najvyššie HDP v EU, kvôli tomu že sa našej ekonomike darí, kvôli tomu nás Brusel požiadal o pôžičku pre Grecko, a ked tak neurobíme, tak prideme o časť eurofondov.
Tak ja už ozaj neviem či ta Radičová nehulí viacej travy jak ja alebo proste nerozmýšľa, ved ja som od nej v živote nepočul rozumnu vetu. Jej slova to su len reči ktoré od politiky maju kurewsky velmi daleko a na vas citovo založených to asi velmi vplýva. Jej predvolebna kampan bola: slušnosť v politike...tak lovu zdar sdku !
@revolucion lenze jednoducha matematika... ked nemas nic, dokonca si v minuse, z coho chces poziciavat?... a fakt že mame poziciavat najviac, je dost nahovno
@revolucion - len drobnosť... že sme Grécku ešte nič nedali/nepožičali A ak aj požičiame, čo sa pevne verím a dúfam nestane, tak mu to de facto dáme, pretože to Grécko nebude schopné nikdy vrátiť... a potom, keď dáme Grécku, ´dáme´ komu? Španielsku, ktoré je na najlepšej ceste dopadnúť ako Grécko? Radšej byť oklieštený o eurofondy ako zadĺžiť deti našich detí a podporovať darmožráčov, ktorými Gréci nepochybne sú. A keby bola v Bruseli nejaká rozumná hlava, tak by z EU Grécko vykopli, kade ľahšie, alebo naň aspoň hodili také tlaky a sankcie, že by si Gréci museli utiahnuť opasky ako ešte nikdy... Naopak ešte má EU, presnejšie Brusel tú drzosť vyvíjať tlaky na najchudobnejšiu krajinu Eurozóny... Mal by si počuť tie názory na Grécko, ktoré panujú tu v Luxembourgu...
@salora grecko dostane od EU 41 miliard eur, všade sa píše že prejdu z hovna na vrchol zlata ,naštartuju všetko na plne obratky, koniec koncov to čo sme im požičali nie su hmotne peniaze, je to šek na ktorom je napisane čislo, tie peniaze su není hmotne, tak dufam že už na španielsko a portugalsko sa my skladať nebudeme ale o tom rozhodne brusel, bohužial...
@revolucion - samozrejme, že to nie je cash ale to je irelevantné... máme holú riť a ideme sa zadĺžiť kvôli tomu, aby sme niekomu požičali - to je choré. Ako hovorím - vykopnúť Grécko z EU a hotovo... zavádzali, klamali celé roky, učiteľov je tam 2x viac ako žiakov, namiesto aby robili siestujú, dôchodky i platy o akým sa ľuďom na Slovensku môže len snívať... chvála Bohu, že nie som odkázaný na Slovensko, jeho soc. politiku a jeho ekonomiku...
@milos111 Kto hovoril že Radičová? A omyl EU je spoločenstvo každý aj malá SR má právo a povinnosť prejaviť svoj názor. Nikto z EU nás nemôže donútiť poskytovať pôžičku členskému štátu EU. Niekde som čítal že je to aj v rozpore z Lisabonskou zmluvou. K ničomu takému sme sa nezaviazali preto nás nikto nemôže sankcionovať.
Inak ja som za tu pôžičku ale katastrofické scénare ktoré tú prezentujete sú nezmyselné. SR sa podieľa na pôžičke len nejakým 1%.
no a co je na tom?urciti lepsie nez fico..a keby platime pozicku grecku,ekonomicky nas to zrujnuje,dobre ze sdku je proti tomu..potom co sa tyka tej marihuany,nechapem co to vsetci riesia,je to nepodstatny bod ich programu,ktory sa nebude ani riesit..dolezite je ze kdh a sas sa vedia dohudnut v ekonomickych otazkach..take ako homosexualy ci marihuana,nie je pre nas stat dolezity.milujem,ked sa vyjadruju ludia,ktory nevedia absolutne nic o politike a budu mudrovat
@james144 v Bruseli maju ale iný názor, dobrý príklad uviedol jeden europsky ekonom: "Ked tvojmu susedovi horí byt musíš mu ho uhasiť aby nezhorel aj tvoj."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ani ja by som grecku nedala ani cent! Spiny hnusne lenive ich plat im nestaci?!
o
l
Dokonca aj v pravidlách Lisabonskej zmluvy je, že sa nesmie finančne podporovať ostatné krajiny EÚ. To len teraz tým hore (v EÚ) to nevyhovuje.
A nejaká Vatikánska zmluva nemôže prejsť, a aj keby nejakým zázrakom prešla, boli by tu také protesty, že by nemali na výber.
este aby grecku prispieval z penazenky mojich rodicov?!
TAK TO TEDA NIE!
Grecko by nepodporil kazdy normalne zmyslajuci clovek. staci sa pozriet kam ich dostala ich socialna vlada (ano, taku presadzoval aj doktor Fico). a este okrem toho nam sa prehlbuje deficit a stavame sa cim dalej tym viacej zadlzenym statom a ty chces aby sme si zobrali este dlh na to aby sme pozicali grecku? ty si sa zblaznil
a co tam po tom ze je to VATIKANSKA zmluva, vam vadi len to, ze je tam slovo vatikan. slovensko ma mnoho inych zmluv s inymi statmi, ktore sa dodrziavaju, a neviem o tom, ze by sme padrili do ich podrucia.
takze mily @sven trosku sa uvedom
Rozumieš vôbec tomu zhluku písmenok, takým tým zložitým slovám, akými sú "eurofond", "vatikánska zmluva" alebo "ústava SR" bez toho, aby si použil wikipédiu?
slovo "zlepenec" sa miliónkrát viac hodí na Fico+Mečiar+Slota
než na stredopravé a pravicové strany budúcej koalície.
hovno tomu rozumieš, ale budeš sa rozkrikovať.
» www.tyzden.sk/video-komentare...
vies, EU ked nas odreze od eurofondov, nejak to prezijeme.. ak sa zaviazeme platit tie prachy tak nas z toho nevytiahnu.. jedine ak tak o par rokov nas budu tahat podobne ako grekov, ale to uz euro bude voci dolaru za 20 centov.. teraz je este o cosi silnejsie.. dokedy?
ze tam sas nebola.. no sas je strana aka je.. hlavne je nova a preto je nadej ze sa vyprofiluje inak.. akurat ze moc meni a tu to pojde asi rychlo..
kdh . vadi ti ta zmluva a preco? obmedzuje ta nejak? nemyslim si.. ked uz tak by mi skor vadilo to co reprezentuje slecna Tutkova, ktora prave tym bojuje za Smer-Kdh koaliciu.. ach jaj..
ale ano viem.. ty vies vsetko najlepsie.. niekedy si az myslim, ze si MrFicovi lesticom topanok a to sa clovek dozvie rozne zakulisne veci (za(k)-úlisné to asi nebude nahoda)
inymi slovami proste a jednoducho.. pytam sa @tomas -a
ked sa tu zakazali diskusie nabozenske, lebo niekto preferoval a hlasal, doslova hlasal nejaku ideologiu , nezakaze sa i tvorenie takychto diskusii ktore nie su diskusiami len kydanim a vyvolavanim hadok.. ??
@hnisavica a nic nepribuda, nepribuda ne pri buda.. buda.. buda..
ku KDH a SaS sa nevyjadrujem lebo to je len jedna Zoo...
Nechceli ste menšie zlo tak tu máte ...
Inak k tomu Grécku oni to nakoniec podporia ale budú robiť drahoty a od Eu si vynútia nejaké výhodnú protislužbu povedzme pre našich poľnohospodárov.
veľky kokot budu mať z toho zlepenca ale z princípu, že to povie jedena piča- radičová ako nám bude dobre tak sa všetci dobré, že s nej neposerú!
za mesiac sa poseru všetci vo vláde a budu maličký ako tí tu hore čo píšu ako nemaš pravdu sú to farizeji, judáši a zapredali by dušu aj luciferovi
sita
ja ti poviem sme NIKTO 5,5 mil štát a nie 45 mil. Franc. alebo Nem. EU s nami zatočí az sa ten zlepenec poserie a zas obyčajný ludia to odseru!
@sandy114
@blacktears
Uvedomte si jednu podstatu veci ktorá sa Vám asi nejak nedostala. My sme Grecku žiadne peniaze nedali, my sme mu ich požičali, takže nam ich raz bude musieť vrátiť aj s úrokmi a to je dobry biznis... tu pôžičku nechcela naša vláda ale Brusel, my sme len mohli povedať kolko...
Dalej, ked je krajina členom EU tak sa podla toho musí aj správať, do tohto klbka EU sme sa hrnuli predčasne a nasilu, našťastie nemame lisabonsku zmluvu, asi preto aj to opakovane najvyššie HDP v EU, kvôli tomu že sa našej ekonomike darí, kvôli tomu nás Brusel požiadal o pôžičku pre Grecko, a ked tak neurobíme, tak prideme o časť eurofondov.
Tak ja už ozaj neviem či ta Radičová nehulí viacej travy jak ja alebo proste nerozmýšľa, ved ja som od nej v živote nepočul rozumnu vetu. Jej slova to su len reči ktoré od politiky maju kurewsky velmi daleko a na vas citovo založených to asi velmi vplýva. Jej predvolebna kampan bola: slušnosť v politike...tak lovu zdar sdku !
Slovenská ekonomika sa môže vyvíjať nezávisle od tohto dlhu ak štat bude podporovať vnútroštátny obchod
@blacktears ty si z Martina a to je silné kresťanské mesto však ?!
@anzu ani by som nepovedal
@tomas ja som tu preto, aby sa Bašta pravice tu na Birdz prebrala a zistila pravdu o pravici.
@hnisavica to ani nemusím, každý okolo mňa my povie najnovšie informácie.
@majo Áno rozumiem tomu všetkému lebo s nie som modrý, čiže som inteligentný.
@grietusha ty si sprostá modrá.
@johnysheek my berieme z eurofondov viac než 800 mil €.
@transplantovana nemáš ani potuchy ako sa mýliš.
@lucyly konečne niekto rozumný
@james144 si primitýv
@milos111 ďakujem za uznanie však oni modrý sa čoskoro preberu !!
@bordelaux hovorí sa tomu pravda o pravicy.
@revolucion teba si idem dat do priateľov
Inak ja som za tu pôžičku ale katastrofické scénare ktoré tú prezentujete sú nezmyselné. SR sa podieľa na pôžičke len nejakým 1%.
@05kiss05 dúfam že ani 6 mesiacov