Vedeli by ste prekusnut zavazny zlocin alebo vrazdu? Predstavte si, ze sa zoznamite s niekym, celkom si rozumiete a potom sa dozviete alebo sa vam dotycny(a) prizna, ze sedel(a) vo vazeni za nejaku vrazdu alebo tazky zlocin. Ako by ste reagovali? vykas
a kebyze to napriklad spravi vas otec alebo niekto z rodiny ako by ste to zobrali? uplne by ste sa od tohoto clena rodiny distancovali alebo by ste sa ho snazili nejak pochopit?
podal mna ma kazdy dovod na to co spravi. zalezi na tom, ci to chce potom spravit aj tebe a jak sa chova teraz... keby som i s tym clovekom rozumela, takato vec ho odo mna neoddiali ale ak by som si s nim nerozumela, tak asi k nemu mila nebudem
No...podľa okolností...A snažila by som sa zistiť,že prečo to urobil...a či by bol schopný spraviť niečo také ešte raz...Ak nie,videla by som,že mu je to ľúto abo tak,tak myslím,že by som s tým nemala až taký veľký problém
Bývam neďaleko chlapíka, ktorý zabil matku mojej kamošky a keď ho stretnem nemám z toho najlepší pocit a neznesiem ako po mne zazerá..... takže sa tomu radšej vyhýbam.....
Urcite zalezi od toho o aky zlocin by islo..ale ak by naozaj zavrazdil,znasilnil,alebo neviem co by ta osoba spravila ale urcite by som sa jej vyhybala..ale je pravda ze ludia sa dokazu menit,ale zasa ked niekto zabije..to by ma uz odradilo..alebo nieco ine..
marttina, to ti poviem, zazerá po mne bo viem čo a prečo sa stalo, pustili ho za "vraždu" po cca 7 mes. z väzenia, kedže nebolo povedané všetko a ja to viem, ale vedia to aj druhý....
kto by sa priznal k tomu, ze sedel za vrazdu alebo za iny trestny cin a este clovku ktoreho spoznal. to by musel byt pekne jebnuty este aj zlocnec a neviem co by som robil. zatial sa mi nic take nestalo.
@18 neviem, myslim ze kebyze mas niekoho rad a mas nejake taketo tajomstvo urcite by si to dotycnej osobe chcel povedat ty skor ako jej to povedia "dobroprajni" ludia ci nie?
jaokze poznam kopec zien, ktore ziju so svojimi manzelmi-ktori ich tyraju..ak by sa snimi rozviedli otravovali by ich stale..tak radsej trpia..a existuju take, ktore to nevydrzia a jednoducho ich zakiluju..tak takej zeny by som sa ja osobne nebala
keby vraždil, tak by som sa ho snažila jemne zbaviť, keby urobil nejakú inú hlúposť, tak by som to možno prijala, ale aj to by záležalo od toho, čo presne by urobil
Ja by som to asi neprehryzla, ked niekto raz zabije, ci len niekoho silno zmlati tak pre mna to znamena, ze sa nevie ovladat a tym padom u mna nema sancu.
Neviem si predstaviť, že by som si dobre rozumela s nejakým vrahom. Mám dosť dobrý odhad na ľudí a nevšimnúť si na niekoho správaní, že bol povedzme 15 rokov v base za to, že dobodal svojho kamaráta v krčme. Zas taká nevšímavá snáď nie som.
nooo podla mna by sa vrazda mala trestat smrtoou...oko za oko zub za zub tak ako kedysi to bolo alebo tak jako je to aj teraz v niektorých krajinach vrazdu by som nevedela prekusnuut...ece kradez mensiu aj hej ale vrazdu nie v ziadnom pripade....
nahodow moj najlepsi kamarat jedneho dilina zastrelil a druhemu strelil do nohy....a je to uplne skwely clowek....tod ne kazdy zabija bez dowodu,taqze najprw by som zistila dowody a pak usudila ci je to nejaky psychopat co wrazdi z nudy alebo za pic*owiny ,alebo mal na to nejaky dowod...no,aj taq sa raz seci wyzabijame.....
Juj, tolko stastia na vzruso nemam . Skor sa bojim, ze raz so mnou sa zoznami jeden normalny clovek a s dacim takym alebo podobnym sa nudem priznavat ja .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale predpokladam, ze sa nieco take nikdy nestane