neznasam po*ebanych zlodejou ktory si an niekoho zasadnu ...a bez problemov ho okradnu ako ma uz druhy jrat za mesiac.. v tom po*ebanom esku....davam si pzoor na veci ale idem na 5 minut na wc zabudnem si zobrat kabelku a nejaka chudera alebo kt mi huukr
ako ked si niekde vonka a vies ze mas v kabelke nejake take veci...tak je celkom logicke pre normalneho cloveka ze si tu kabelku zoberie zo sebou aj ked ide na 5 minut na WC...nie????
mno lenze ked je clovek trosku opitucky nemysli na to ze zober si kabelku co ked ti ju slihnu..ale akoze je mi to luto ale vacsie su v mojom priade nervy DD
To Foxynuska: tak ked si opitucka...tak si daj kabelku niekomu postrazit alebo ja neviem..alebo ked si nevies davcat pozor na svoje veci ked si opitucka tak radsej ani nepi...
Ja obcas rozmyslam, ze ani ti zlodeji to nemaju tak celkom zadarmo stresy, namaha, riziko..
Pri niektorych sa da hovorit uz o umeni, taki su sikovni. Po najstarsom remesle je toto urcite druhe najstarsie. Zlodeji tu boli vzdy a aj budu...:/
Foxinuska18: Na tvojom mieste by ta nemal srat zlodej, ale tvoja krepost. Tak ako to je jasne, ze ked si nechas len tak niekde kabelku mozes pocitat, ze ju "stratis".
A prosím ťa na čo nosíš tolko harabúrd so sebou keď sa ideš opiť?Čo máš v tej hlave piliny?Keď sa idem opiť tak si zoberem len nejaké prachy do vrecka a občianku a nie toľko krámov.Kde žiješ?To si myslíš že keď niečo niekde necháš tak to tam aj ostane?
Gog22: presne tak. Ked ides chlastat, tak si ber len to co potrebujes-peniaze a obcanak. Ked ides domov neskoro a rodicia uz spia, tak este kluce. Vsetko ostane je zbytocne popripade nie nutne (ako zuvacky, ci zapalovac).
A tie kradaze su tvoja chyba. Ked si blba a nechas si veci bez dozoru, tak sa necuduj, ze to zmizne. Prilezitost robi zlodeja.
V tvojom pripde by som siel asi k psychologovi. Nevies sa sustredit si nepozorna. Ako si mozes nechat kabelku vonku a na 5 minu ist na WC. nechaj v aute kluce a 10 m si zajdi ak daky obchd tam bude a za tych 5 minut to auto ani neuvidis.
za to si mozes sama. Ludia sa snazia prezit. mam pocit, ze v taliasku alebo neviem kde plati to. na veeci si treba davat pozor.
nie je debil ten kto ukradne ale ten kto si necha ukradnut to za prve a za druhe pre boha tak ked idem chlastat urcite si nevezmem mp3 prehravac a uz vobec nie dokalzdy maximalne obciansky a mobil to uz je diskutabilne ale tiez by nemusel byt a uz vobec by som si nebral vacsie mnozstvo penazi maximalne 500 sk ovsem to plati pokial sa idem cielavedome ozrat
MNO VSETCI MATE PRAVDU AZ NA NIEKTORYCH..NEBOLI STE TAM NEVIETE..ALE VED NECHAM VAS V TOM...JAJ MORE AKO KEBY TO NEVEM ALE THAK STAVASA VOBEC NEBOLI V PLABNE IST NIEKAM SME BOLI V KONE PAK SKONCILI THAK ALE VED NA CO TO VYSVETLUJEM MOJ A CHYBA OJA VEC...A VY SI PISTE CO CHCETE UPLNE MI TO TRHA ZILI DDDDDD
Kurva do piče žeská.VYPNI SI TEN SKURVENY CAPS LOCK a do psej piča nauč sa už PÍSAŤ.Do riti veď po sebe nemôžeš prečítať ani ty sama a nieto ešte aby sme tie tvoje hieroglify rozlúštili mi.ROZUMIEŠ???????
Pocuj ty pica si tu den aj s nacitanim stranky tak sa trochu kontroluj co pises. To ze si jebnuta si nam uz prezentovala, ale nemusis sa prezentovat aj ako negramotna sedlacka.. A ked tvoja chyba, tvoja vec, tak sem nepis tie kokotiny, na ktore tu aj tak nikto neni zvedavi a trapna si akurat tak ty aj s tym tvojim pridrbanim vyrazom v tvari (ak so to tvarou da nazvat)
a na keru piču si beres zo sebou mp3 a podobne kokotiny, ked sa ides najebat? si neber nic a ukradnu maximalne tak teba a este budes rada, ze ta niekto prejebal
jeziiis, ty si vazne brzda... no ale vazne... ked uz aj niekam idem a neviem o tom, aspon si vezmem tu kabelku zo sebou alebo aspon veci ktore nechcem aby mi slohli... a ked uz nic ine, vazne sa aspon pisat nauc...
JEbem na to, k teme je to len sikovnsot zlodeja a tvoja sprostost.
Pozri terat, tento piatok co bol mi v blave ujebali autoradio. A tiez som si hovoril, chodil som kade tade stale som mal panel pri sebe, dokonca aj ked osm bol na pohoovre som ho mal na stoliku.
Potom sme isli okolo ikey, kamaratka isla len dole nieco kupit a my sme sa hore najedli, panel som tam nechal, hvooril som si ze 10 min ma nezajebe, vratim sa a co . Auto uz bolo vyjebane, pritom panel som si aspom dal do skrinky nech to neni videt.
A co s toho vypliva ? Ze sprosty som bol zase len ja ked som ho tam nechal. MAl som si ho zobrat. Tj taketo veci sa neriesia.
A nie to este ze si ju nechas na stole
A k pokrocilej casti diskusie.
Ano seci sme trapny, nikto ta nechape, seci sme sprosty a len ty mas ukrutnu inteligenciu. Presne to co som pisal.
Pritom na fotkach vyzeras ako muzatka, vlasy mas jak keby ta ostal pes a okulare jak robokop. A tvaris sa jak najvacsa jebacka sveta. Podla mna mas tak 14 rokov, a nezakopol o teba este nikto
No kebyze som taky skaredy tak aspom nehadzem take drsne vyrazy tvare A za dalsie, ak si si to fakt nevsimla, seci jebu do teba Takze uz by ty mohlo dojst ze si asi neiteligentna ty
ja som tiez nedavno stratila mobil a pritom son nebola ani na.ebana a to som tiez jebnuta, lebo som si nedala pozor?
ved také veci sa stavajú a samozrejme ju to nasralo, tak to dala sem. A vy ste ju tu zato vsetci hned dobre zdrbali. Aj ked bola to tvoja chyba a nabuduce si daj pozor.
ale nie vzdy je to tvoja chyba...nam sa dostali do bytu... a ako das pozor na byt,ked si v skole... mas bezpecnostne dvere a alarmy a tie svine ta aj tak okradnu?
foxynuska18: ... si divna,alebo sa mi to iba zda? a ja som si myslela ze som z inej planety...
ked zlodeji nieco chcu ukradnut, tak to ukradnu.. predsa nemoze byt moja chyba, ze nemam ma dome bezpecnostne zamky za 100.000 sk a okolo domu nemam bodyguardov, securitakov, sniperov, kamery a vrtulniky.
a bohuzial v dnesnom svete plati to: ak das zlodejom moznost, ukradnu ti aj hlavu z krku.
ludia sa uz ani nepozastavia nad tou neskutocnou ubohostou zlodejov, pozastavia sa uz len nad mojou blbostou, ze som zlodejom dal prilezitost. a niektori zacnu dokonca zlodejovi zavidiet, ze neboli prave na jeho mieste a nemohli to ukradnut oni.
ano, plati, ze snad kazdy druhy slovak je zlodej.. a ked nie skutocny, tak aspon potencialny.
raz mi u nas na sidlisku vypadla z vrecka penazenka. dosiel som na to presne o 2 minuty a vratil som sa na to predpokladane miesto vypadnutia. penazenka tam samozrejme nebola. nasiel som ju pohodenu prazdnu par metrov odtial v krikoch. za tie 2 minuty tade mohli prejst maximalne 2-3 ludia. a jeden z nich bol samozrejme zlodej. a mozno dokonca vsetci.
druhy pripad sa mi stal v monte carle. tam sme si zabudli na lavicke v parku tasku s niekolkymi 100 eurami, pasmi, dokladmi a pod. uvedomili sme si to asi po pol hodine a ked sme sa vratili, uz tam nebola. ale nie preto, ze by ju niekto ukradol, ale pretoze ju niekto nasiel a neskor nam ju vratil.
no co, slovensko je slovensko
osobne si neviem ani len predstavit, ze by som bol schopny nieco niekomu ukradnut.
ukradnut cloveku auto, na ktore si setril 3 roky, peniaze, na ktore cele mesiace tvrdo pracoval.. hnusny hyenizmus, ktory je na slovensku celkom normalny a spolocensky tolerovany..
co by som doboha asi robil s ukradnutym autom?
poprve by som sa isiel posrat od strachu, ze mi na to niekto dojde a podruhe by som nim nemohol ani jazdit, ani sa na neho pozerat..
asi odbocujem od temy
takze.. ked si nezoberies kabelku so sebou na wc, podla spravnosti by to nemala byt tvoja chyba a nespravne konanie. ibaze v tejto spolocnosti zlodejov je to bohuzial tvoja chyba a treba si zvyknut na to, ze ta chce okradnut aj vlastny brat.
bodaj by sme raz zili v takej spolocnosti, v kotrej by sme si mohli byt isti, ze vsetci okolo nas su cestni a nedokazu nam ublizit.. ach jaj, aka utopia
Pretoze taky normal alarm od jablotronu, vam napriklad napise smsku ked vam niekto otvori dvere
Ale tommyhot ma pravdu, zlodeji ukradnu len ked im dovolite ukradnut. Plati to na 98 percent. Potom su samozrejme profici, proti ktorym sa malokto dokaze obranit, ty ked chcu dostanu.
Ale akoze takato vec ? ze som nadrbana, idem na hajzel a necham si na stole kabelku ?
Sak neni sme jebnuty, co si mtyslite ze kde zijeme ? V nejakej krajine plnej lasky a nehy ?
Byt - bezpecnostne dvere a slusny alaram. Je to investicia dvere cca 10 litrov, a alarm cca 20 - 25 litrov aj s montazou a to uz je kvalitka.
Tj sa oplati investovat nejakych 30-35 litrov vzhladom na to ze byt a veci v nom maju vecsiu hodnotu.
Auto, poradny GSM alebo dvojcestny alarm. Ceny od 8 do 14 litrov s montazou. Vidite na displayi (pri dvojcestnom alarme) stav auta, pri gsm sa pri nejakom vlupani dojde sms na mobil. A popripade nejaky defen lock. Ceny s montazou okolo 6 litrov.
A samozrejme si tam nic nenechat.
Osobne veci, ked ich mas vzdy pri sebe, a kontorlujes si ich nemas problem.
Ak si najebana, rob to ako iny.
Ja ked idem najebany na disko celu penazenku vyhadzem, vodicak, kreditky, doklady secko.
Nehavam si len obcanku a urcity pocet penazi ktore potrebujem, nie viac.
Mobil Na disko si svoju nokiu E50 odkladam, a berem si s domu stare LG c3300, bez krytu a s rozbytim prednym displayom. Dovolam sa s nim, a ked mi ho ujebu, nemam co lutovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Pri niektorych sa da hovorit uz o umeni, taki su sikovni. Po najstarsom remesle je toto urcite druhe najstarsie. Zlodeji tu boli vzdy a aj budu...:/
Foxinuska18: Na tvojom mieste by ta nemal srat zlodej, ale tvoja krepost. Tak ako to je jasne, ze ked si nechas len tak niekde kabelku mozes pocitat, ze ju "stratis".
A tie kradaze su tvoja chyba. Ked si blba a nechas si veci bez dozoru, tak sa necuduj, ze to zmizne. Prilezitost robi zlodeja.
za to si mozes sama. Ludia sa snazia prezit. mam pocit, ze v taliasku alebo neviem kde plati to. na veeci si treba davat pozor.
Kam sa hrabali Konštantín a Metod...
Tommyhot:jj suhlasim tak tak
skoda... aj ja zajdem asi do dakeho podniku.. nebudem musiet makat v debilnej neografii
Pozri terat, tento piatok co bol mi v blave ujebali autoradio. A tiez som si hovoril, chodil som kade tade stale som mal panel pri sebe, dokonca aj ked osm bol na pohoovre som ho mal na stoliku.
Potom sme isli okolo ikey, kamaratka isla len dole nieco kupit a my sme sa hore najedli, panel som tam nechal, hvooril som si ze 10 min ma nezajebe, vratim sa a co . Auto uz bolo vyjebane, pritom panel som si aspom dal do skrinky nech to neni videt.
A co s toho vypliva ? Ze sprosty som bol zase len ja ked som ho tam nechal. MAl som si ho zobrat. Tj taketo veci sa neriesia.
A nie to este ze si ju nechas na stole
A k pokrocilej casti diskusie.
Ano seci sme trapny, nikto ta nechape, seci sme sprosty a len ty mas ukrutnu inteligenciu. Presne to co som pisal.
Pritom na fotkach vyzeras ako muzatka, vlasy mas jak keby ta ostal pes a okulare jak robokop. A tvaris sa jak najvacsa jebacka sveta. Podla mna mas tak 14 rokov, a nezakopol o teba este nikto
mno akoze ja mozem byt najebana ako chcem, ale kabelku z ruky neskladam nikdy..!!! tvoj problem, tvoja jebnutost...
ved také veci sa stavajú a samozrejme ju to nasralo, tak to dala sem. A vy ste ju tu zato vsetci hned dobre zdrbali. Aj ked bola to tvoja chyba a nabuduce si daj pozor.
foxynuska18: ... si divna,alebo sa mi to iba zda? a ja som si myslela ze som z inej planety...
a bohuzial v dnesnom svete plati to: ak das zlodejom moznost, ukradnu ti aj hlavu z krku.
ludia sa uz ani nepozastavia nad tou neskutocnou ubohostou zlodejov, pozastavia sa uz len nad mojou blbostou, ze som zlodejom dal prilezitost. a niektori zacnu dokonca zlodejovi zavidiet, ze neboli prave na jeho mieste a nemohli to ukradnut oni.
ano, plati, ze snad kazdy druhy slovak je zlodej.. a ked nie skutocny, tak aspon potencialny.
raz mi u nas na sidlisku vypadla z vrecka penazenka. dosiel som na to presne o 2 minuty a vratil som sa na to predpokladane miesto vypadnutia. penazenka tam samozrejme nebola. nasiel som ju pohodenu prazdnu par metrov odtial v krikoch. za tie 2 minuty tade mohli prejst maximalne 2-3 ludia. a jeden z nich bol samozrejme zlodej. a mozno dokonca vsetci.
druhy pripad sa mi stal v monte carle. tam sme si zabudli na lavicke v parku tasku s niekolkymi 100 eurami, pasmi, dokladmi a pod. uvedomili sme si to asi po pol hodine a ked sme sa vratili, uz tam nebola. ale nie preto, ze by ju niekto ukradol, ale pretoze ju niekto nasiel a neskor nam ju vratil.
no co, slovensko je slovensko
osobne si neviem ani len predstavit, ze by som bol schopny nieco niekomu ukradnut.
ukradnut cloveku auto, na ktore si setril 3 roky, peniaze, na ktore cele mesiace tvrdo pracoval.. hnusny hyenizmus, ktory je na slovensku celkom normalny a spolocensky tolerovany..
co by som doboha asi robil s ukradnutym autom?
poprve by som sa isiel posrat od strachu, ze mi na to niekto dojde a podruhe by som nim nemohol ani jazdit, ani sa na neho pozerat..
asi odbocujem od temy
takze.. ked si nezoberies kabelku so sebou na wc, podla spravnosti by to nemala byt tvoja chyba a nespravne konanie. ibaze v tejto spolocnosti zlodejov je to bohuzial tvoja chyba a treba si zvyknut na to, ze ta chce okradnut aj vlastny brat.
bodaj by sme raz zili v takej spolocnosti, v kotrej by sme si mohli byt isti, ze vsetci okolo nas su cestni a nedokazu nam ublizit.. ach jaj, aka utopia
Ale zas tu tolki do nej jebat nemuseli. Ved to sa stava a boli tu podla mna uz aj omnoho malichernejsie diskusie, ako toto.
Tak si tam skus dat normalny alarm
Pretoze taky normal alarm od jablotronu, vam napriklad napise smsku ked vam niekto otvori dvere
Ale tommyhot ma pravdu, zlodeji ukradnu len ked im dovolite ukradnut. Plati to na 98 percent. Potom su samozrejme profici, proti ktorym sa malokto dokaze obranit, ty ked chcu dostanu.
Ale akoze takato vec ? ze som nadrbana, idem na hajzel a necham si na stole kabelku ?
Sak neni sme jebnuty, co si mtyslite ze kde zijeme ? V nejakej krajine plnej lasky a nehy ?
Byt - bezpecnostne dvere a slusny alaram. Je to investicia dvere cca 10 litrov, a alarm cca 20 - 25 litrov aj s montazou a to uz je kvalitka.
Tj sa oplati investovat nejakych 30-35 litrov vzhladom na to ze byt a veci v nom maju vecsiu hodnotu.
Auto, poradny GSM alebo dvojcestny alarm. Ceny od 8 do 14 litrov s montazou. Vidite na displayi (pri dvojcestnom alarme) stav auta, pri gsm sa pri nejakom vlupani dojde sms na mobil. A popripade nejaky defen lock. Ceny s montazou okolo 6 litrov.
A samozrejme si tam nic nenechat.
Osobne veci, ked ich mas vzdy pri sebe, a kontorlujes si ich nemas problem.
Ak si najebana, rob to ako iny.
Ja ked idem najebany na disko celu penazenku vyhadzem, vodicak, kreditky, doklady secko.
Nehavam si len obcanku a urcity pocet penazi ktore potrebujem, nie viac.
Mobil Na disko si svoju nokiu E50 odkladam, a berem si s domu stare LG c3300, bez krytu a s rozbytim prednym displayom. Dovolam sa s nim, a ked mi ho ujebu, nemam co lutovat
Tj moej rady