momentálne ju mám na háku ... jednoducho ... uvedomil som si, že to nebola tá pravá láska....pretože keby bola, tak by mi srdce nikdy nezlomila ... a nejak som sa týmto myslením z toho dostal
zlomila som niekomu srdce..takže som skôr na opačnej strane..ale viem, že keby ma naozaj mal rád...tak by to pochopil a asi aj pochopí...vieš, všetko chce čas..
Netvrdila by som,že mi zlomil srdce(to by som si s ním musela najskôr začať ale skôr ma naštval....ale v každom prípade´:odpustila som mu a viac sa k tomu nevraciam,pretože ho beriem s rezervou a prijala som ho aký skutočne je,aspoň sa na nič nehral a ukázal sa v pravom svetle...to si na ňom cením ale tým to končí
@mmartin01 toto len v ženskom rode..a neskôr mi napísal..ako sa môžem dostať k deštrukcii svalu .a od vtedy ho mám ja na háku..síce mi občas napíše ale nemusím ho 5krát
Mne ho jeden chlapec lámal dva roky. Rozchádzali sme sa, schádzali alebo len on so mnou? Neviem, no stále aj keď sa po čase zjavil nedokázala som ho odmietnuť, no ani som mu to len tak nedarovala... Každopádne zas to skončilo rovnako ROZCHODOM.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@fake6lady zabil by som sa ak by som bol slaboch.. ..no hej,mal som..uz som sa z toho dostal..po 2 a pol roku po rozchode..co uz no..
@poke noaze sa to rata ..
Nabudúce niekomu takému radšej zlom epsilon je viac ako, to bude dramatickejšie!