keď som bola krpatá som to stavala stále a 1500vky mám za pár hodín poskladané aaa všetky výtvory som si aj zalepila s tým špeciálnym lepidlom a niečo je aj zarámované
Súhlas s @Eraser , ja tiež považujem skladanie puzzle za znak totálnej nudy ako aj pozeranie seriálov typu panelák alebo rôznych telenoviel. Ale ak pri nich skladáš puzzle, už je ten seriál aspoň na niečo.
@Etelnair Ale to je nesprávne IKEA je IKEA, neskloňujeme podľa vzoru žena. Takže idem do IKEA, bol som v IKEA. Tak to má byť, ževraj. Ale dosť bolo reklamy. Idem to niekde pre istotu pozrieť. Práveže tá puzla by sa mal skloňovať podľa vzoru žena. Ale čo je to puzzla? To mi príde strašne blbé, keď tá skladačka sú puzzle.
1000 nepovažujem za megapuzzle ... tie skladám bežne ... za 3 hodinky hotové ale mám doma jednu 3000 a to už bolo ťažšie ale chcel by som ešte jedno aspoň také poskladať
a zalezi kolko sa tomu clovek venuje.. ale ked sa mi chce a mam na to nervy tak za par hodin je to postavene.. ale ta 3000 to je samozrejme ina rec pocyhbujem ze tam mam vsetky dieliky.. urcite mi minimalne 50 chyba uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ludia vyslovuju puzzle bud [pazl] alebo [pucle] ....(inac som zatial nepocul)
ta druha varianta je trocha vadna ale uz som to velakrat tak pocul
takze otazka na tych, co to volaju PUCLE....jeden dielik je podla vas jeden PUCEL alebo jedna PUCLA??? =D
Súhlas s @Eraser , ja tiež považujem skladanie puzzle za znak totálnej nudy ako aj pozeranie seriálov typu panelák alebo rôznych telenoviel. Ale ak pri nich skladáš puzzle, už je ten seriál aspoň na niečo.
@Etelnair Pucla je nesklonná ako IKEA.
@fialkasirotkova ja taku mam doma este stale nedostavanu asi dva roky ju mam v skrini poloposkladanu