@candy36 keď som čítala toto fórum tak som sa učila občiansku a v zošite som mala ako najťažšie slovo deoxyribonukleová...tak preto, a zas ani nepatrí medzi tie najľahšie
@andertvpa tak ako, DNA snáď pozná každý,a podľa mňa to patrí k základnej inteligencii a vzdelanosti...a prečo sa na občianke učíte o deoxyribonukleovej kyseline? Nemalo by to byť skôr na biológii?
lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas(čo v preklade znamená "desiatnik na praxi ako pomocník mechanika kontrolujúceho turbínové motory lietadla".)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» answers.yahoo.com/question/index?...
a potom české nejkulaťoulinkatejší, nieje to až také dlhé ale ťažko zapamätateľné. keď ho niekomu poviem, nikto ho nevie zopakovať
znajnepreinternacionalizovateľnejšievať
znajnesprofesionalizovateľnejšievať
znajneskomercionalizovateľnejšievať
najnepoľutovaniahodnejšieho
a mnoho mnoho ďalších
@elemia a načo ti to je?
lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas
(desiatnik na praxi ako pomocník mechanika kontrolujúceho turbínové motory lietadla)
A to mysím smrteľne vážne!
lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas(čo v preklade znamená "desiatnik na praxi ako pomocník mechanika kontrolujúceho turbínové motory lietadla".)
najneobhospodarovaváteľnejšieho