@hoperpohroma Čo ti k tomu povedať... Očividne si nepochopila spojitosť vybraných farieb, ale ja tiež veľa vecí nechápem. Napríklad, chápala by som, keby si bola 16 ročný chlapec a spravila by si si taký profil ako máš... Ale toto je proste trápne podľa môjho názoru A pre teba je to možno cool alebo tým vyjadruješ protest proti niečomu, neviem a doteraz som to ani nekomentovala. Vlastne ma to ani nezaujíma. Moja anketa nebola zaradená do kolonky "Humor", a teda to ani nebol pokus o vtip. Ak si niečo nepochopila, ja za to nemôžem. A o tom, čo je trápne, sa môžme porozprávať inokedy... Howgh.
@yui co ti poviem, chodim na chalansku skolu a keby som mohla preoperujem sa na chalana.. preto nevidim nic zle na tom dat si to ako pohlavie, ked sa viacej citim na chlapa ako na zenu
@hoperpohroma No vidíš, tebe by sa páčilo byť chlapcom, mne sa páči moja anketa. Nikto okrem teba nenapísal, že je trápna, pretože sa im buď tiež páčila (a to je jedno prečo), alebo im je ukradnutá, alebo sa im nepáči, ale našťastie sú ešte natoľko inteligentní, že si vedia kusnúť do jazyka a nevyjadrujú sa k veciam, ktoré evidentne nie sú myslené vážne. Na tejto ankete nevidím nič zlé okrem tvojich zbytočných komentárov
@hoperpohroma Pointa už bola prezradená a nevidím dôvod, prečo by som ju mala opakovať. Evidentne nie je až taká nepochopiteľná, keďže ju už niekto pred tebou pochopil... A keby si si bola prečítala komenty, ktoré som ti odporučila prečítať, mohli sme sa vyhnúť zbytočnej konverzácii.
@hoperpohroma Veď už pri mojej druhej reakcii som ti napísala, aby si si prečítala komenty vyššie, nebolo ich tak veľa, takže som nepredpokladala, že si to nespravila... Ale som rada, že sme to uzavreli, pekný deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov