@sculptus - metaloví bubeníci sú najlepší, rada by som vedela ktorý z tých tvojich pupušov by zahral niečo také, aby to sedelo s basami a malo to také grády! A bubeník z NW bol, je aj bude svetovo uznávaný... Za to, že tebe sa možno nepáči tá hudba netrep bludy, že ten bubeník nie je dobrý...
A ak mám povedať niekoho slabšieho, tak možno ten čo hrá na bicích v cinema bizarre - však on hrá skoro stále len základnú zostavu preboha
@psycholilithka nemozem za to ze sa do toho kokot rozumies a okrem metalu nie si otvorena ziadnym inym zanrom, ale to, ze metalove bubny su stale o tom istom, coz je rychlost, je pre mna nepopretelny fakt. neviem, odkial si nabrala ze bubenici co mam rad su "pupusovia", ale ked potrebujes aroganciou dokazovat to, ze mas pravdu, svojim sposobom si v podstate series do huby. ak by dokazal jeden z pomalovanych metalheadov zahrat nejake precitenejsie metlickove solo alebo udrzat presnejsi rytmus s nejakou bigbitovou kapelou, ktora ma viac muziky ako len neustale sa opakujuci riff a metanie vlasmi, asi by som zacal srat tehly. Prajem prijemny den.
@sculptus - je to bubeník uznávaný krikou a odborníkmi, ale zabudla som, že ty si pán svetaznalý a samozrejme, že tvoj názor je nad názory školených odborníkov...
A fakt nechápem, ako môže niekto zadrieť takú volovinu, že metalové bubny sú stále o tom istom jáááj, je mi vtipne z teba A dík za prianie, pekný deň mám, už len preto, že ma tieto výpoty rozosmiali
Dovi, už sa o tom nemienim baviť
@psycholilithka ja viem, ze sa o tom nemienis bavit, lebo k tomu nemas co povedat a tvoje argumenty su slabe ako slivovica zo supermarketu, ale bohuzial, toto je forum a ja tu hodlam diskutovat.
skoleni odbornici - aki? pocula si o nich? ukaz mi zdroje, clanky, kde je pisane, aky je uznavamy. metalove bubny su o tom istom, metal som pocuval dost dlhu dobu. nehovorim, ze ta hudba je zla, ale je monotonna. a tie bubny toboz.
nehovorim, ze moj nazor je nad nazory vsetkych odbornikov, povedal som to niekedy?? len som prezentoval ten svoj nazor, a pokial viem, mozem to robit. a pokusil som sa ho prezentovat objektivne, zatial co ty len melies uplne scestne vety.
jasné, lebo tvoje názory sú objektívne a názory všetkých ostatných sú len dohady, nie? Niečo ti poviem - každý názor je subjektívny a to že tu ty strúhaš bohovského odborníka, je len tvoja snaha urobiť zo seba niečo čím nie si...
A pokojne si diskutuj, ale viac už nie so mnou, lebo fakt nemám náladu na tvoju sebalásku a tvoje jednostranné chápanie všetkého, pričom si myslíš, že si požral múdrosť sveta a každý okrem teba hneď trebe neobjektívne kraviny...
Keep dreaming
zly bubenici ? ..no, najhorsie co som zatial pocula bola nejaka slovenska metalova kapela, nespomeniem si na nazov, ale celkovo hudba bola katastrofalna a tie bicie koniec
@psycholilithka ja som len povedal, ze svoj nazor prezentujem objektivne, co je myslim pravda o akej sebalaske tu trepes? co beries, pre boha? len som ti udaval dovody preco si myslim, ze je to zly bubenik.. aka snaha urobit zo seba nieco cim nie som? ja som nikdy nepovedal, ze som odbornik, ide o to, ze akonahle sa ta spytam na nejaky zdroj, alebo argument, tak nic ine ako urazky zo seba nedokazes vypotit. ja respektujem nazory druhych ludi, zatial co u teba som to nepobadal.
Lebo tvoj výpot, že bubny v metale nič moc, ma fakt dorazil XDXD Ak už nie v metale, tak kde sú dobré bubny? V jazze, nie? XDXDXD Alebo počúvaš drum´n´bass?
A taký malý detail - on je všeobecne uznávaný fínsky bubeník a JE uznávaný kritikou, v cenách o najlepšieho fínskeho bubeníka sa zväčša umiestni v top 5! Tak bacha na vec... A články si hľadaj sám, si myslíš, že nemám nič iné na robote, akko ti tu predkladať nejaké dôkazy? Ja som rada, ak sa tu dostanem ráno a vtedy naozaj netúžim po tom, aby som tu pre teba hľadala "dôkazy"... Žiješ vo svete dôkazov, keď ťa to tak zaujíma, tak si to nájdi sám, ale je to nezvratný fakt Mne je však srdečne jedno čo si myslíš...
Dovi a odpočívaj v pokoji
@Psycholilithka keby si nebola taka uzkoprsa , mozno by si pochopila, ze okrem toho tvojho metalu su aj ine zanre a ine techniky hrania. Jazz ma velmi specificke, sofistikovane techniky hry na bubny, ale to by si najskor musela vidiet dalej, ako na spicku tvojho "heavydark true nosa" a nieco take si bez predsudkov pozriet. Ooo bacha na vec, je uznavany kritikou... tak predlozis mi nejake fakty? Nezvratny fakt? a ak by ti bolo jedno, co si myslim, nepisala by si mi tu, tak si neser do huby Kedy ludia pochopia, ze kazdy ma iny vkus a nie iba ten ich styl je ten jediny a najlepsi? A naco sa tu vobec zahadzujem s arogantnymi adolescentami..
zlý bubeník ma nejak nenapadá, ale nemám rád takých neuveriteľne preceňovaných ako Travis Barker alebo Joey Jordison, bubenícka špička je niečo úplné iné ako títo dvaja
ty si chlapče fakt mimo ak je niekto štýlovo tolerantný, tak ja Ale pán veľký psychológ sa zas ozval No nevadí, aspoň som sa zasmiala A tiež nechápem, prečo sa tu zahadzuješ s tými tvojimi "faktami" že bubny v metale sú slabé - looool... no nevadí, asi ťa nominujem na záder roka
Ten kto napísal, že Jukka Nevalinen (ten bubeník z NW ) ze je zlý bubeník, tak by sa mal spamätať, lebo on je proste dokonalý bubeník! Možno nie je najlepší, ale tak ako on zahrá na bicie, tak ho nikto iný ani len nanepodobní... Si pustite pesničky on od NW ako Over the hills and far away, 10th man down alebo Storytime z noveho albumu a potom povedz že je zlý bubeník! A naživo hrá tiež bezchybne! Fuck všetkým amatérom!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a vseobecne metalovi bubenici mi nejako nesedia
A ak mám povedať niekoho slabšieho, tak možno ten čo hrá na bicích v cinema bizarre - však on hrá skoro stále len základnú zostavu preboha
apropo, aj hitler bol v podstate svetovo uznavany
A fakt nechápem, ako môže niekto zadrieť takú volovinu, že metalové bubny sú stále o tom istom jáááj, je mi vtipne z teba A dík za prianie, pekný deň mám, už len preto, že ma tieto výpoty rozosmiali
Dovi, už sa o tom nemienim baviť
skoleni odbornici - aki? pocula si o nich? ukaz mi zdroje, clanky, kde je pisane, aky je uznavamy. metalove bubny su o tom istom, metal som pocuval dost dlhu dobu. nehovorim, ze ta hudba je zla, ale je monotonna. a tie bubny toboz.
nehovorim, ze moj nazor je nad nazory vsetkych odbornikov, povedal som to niekedy?? len som prezentoval ten svoj nazor, a pokial viem, mozem to robit. a pokusil som sa ho prezentovat objektivne, zatial co ty len melies uplne scestne vety.
A pokojne si diskutuj, ale viac už nie so mnou, lebo fakt nemám náladu na tvoju sebalásku a tvoje jednostranné chápanie všetkého, pričom si myslíš, že si požral múdrosť sveta a každý okrem teba hneď trebe neobjektívne kraviny...
Keep dreaming
A taký malý detail - on je všeobecne uznávaný fínsky bubeník a JE uznávaný kritikou, v cenách o najlepšieho fínskeho bubeníka sa zväčša umiestni v top 5! Tak bacha na vec... A články si hľadaj sám, si myslíš, že nemám nič iné na robote, akko ti tu predkladať nejaké dôkazy? Ja som rada, ak sa tu dostanem ráno a vtedy naozaj netúžim po tom, aby som tu pre teba hľadala "dôkazy"... Žiješ vo svete dôkazov, keď ťa to tak zaujíma, tak si to nájdi sám, ale je to nezvratný fakt Mne je však srdečne jedno čo si myslíš...
Dovi a odpočívaj v pokoji
ja tiez pocuvam metal, ale tiez mi moc nesedi bubenik z NW
To si trafil.
Súhlas, Jukka Nevalainen vždy bude svetovo uznávaným bubeníkom!