@sitic nemam sotho depku len zly pocit ked vstanem a rozmyslam nad tym ze preco sami zas snival taky sen ale ja nieekdy vtom sne chcem tomu zabranit ale mozno by to slo keby som to povedala tej osobe co sa mi snou sniva
@bejak no neviem, mne sa nesnivalo to iste ale kazdu noc nieco, co viedlo k mojej smrti, pricom okolnosti boli doslova hrozne...takze tazko povedat...ale ja si myslim, ze sny ta mozu pred niecim varovat
@nessiee ja viem, veľa krát sa mi snívalo, že som zomrela a nič to neznamenalo, ale pred tou haváriou sa mi sníval koniec sveta, alebo čosi také...a nijako sa tomu nedalo zabrániť a ja som v sne cítila ten strach a úzkosť, že zomriem a zomriem sama a opustená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tu sa dá zistiť čo aký sen znamená, neviem síce či je to pravdivé,
ale vyskúšaj
@coleshepter inak smrť to neznamená zlé, skôr nejaký nový začiatok, koniec nejakej etapy, alebo naopak dlhý život
@purenarcissism aaa ja sa uz bojim styhcot komentov..:/ a tezra ked som to zalozila vkuse na to myslim a hladma otom po nete veci..:/
@synekdocha myslis ale ved ja nechccem to preboha nie nienei! urcite nie
tasha5ved toto ja to nechapem ja sa bojim ist normalne aj spat..:/