ten čo sa rozbieha dve hodiny a ešte mu to aj skape tri krát, ten čo robí zig-zag medzi autami vo veľmi vysokej rýchlosti (toto je ale otázne či je zlý alebo dobrý, je zlý asi vzhľadom k pravidlám cestnej premávky, ale ako vodič je dobrý)
a všeobecne pribrzdení dementi čo všetko len zdržujú
@leilla Ten tvoj nie pretože neskúsený čudne jazdiaci vodič aspoň na seba upozorní svjou jazdou a prispôsobím sa mu ale keď zničoho nič priletí auto a zebere ťa so sebou nestihneš povedať ani e.
no ja zase tak často nejazdím ale už som tiež stretol pár kokotov riadných,z ktorých som mal infarktové stavy za volantom....ale zase na druhej strane ja som tiež koľkokrát spravil nejakú blbosť za volantom...ale nepovažujem sa za zlého vodiča
@pershing363 pokial neni kho kho a nehubuje cez otvorene okienko a nejebe sa ti do cesty s tymi 75 konovymi vydojenymi osem ventilmi, tak je mi jedno ci ide 50 alebo 140 (viac aj tak neda)
ale proti rychlej jazde nemam nic, ak tym neohrozujes seba a ostatnych.
@pershing363 aj teraz mi ten kubo potvrdil ze byt clenom vo vwclube / bmwclube je diagnoza jeho kamarat isiel kupovat bavoraka a obhliadka auta vypadala tak, ze prisiel k nemu, povedal ze sa mu lubi a ze ho bere
horší ako šofér, čo má slabú prax (zdochýna mu to, rozbieha sa dlho) je ten, čo je natoľko egoistický aby dodržiaval predpisy - napríklad ide bez smeroviek
kreten, ktory dokaze obiehat v zakrute na lesnej ceste, alebo pri plnej ciare na nerovnej ceste a najviac kreten, ktory obehne a o chvilku stoji vedla nas na semafore a naprik tomu ze sa ten kreten onahla ako kreten sa vzdy stretneme na semafore, kreten jeden
taky, co si arogantne vybehne do zakruty, co sa ani raz nepozrie na palubovku ani do spatnych zrkadiel predtym, nez nieco urobi alebo tak vseobecne, pomaly reagujuci, nevyspytatelny sofer, co brzdi a pridava na rovnej ceste bez nejakeho dovodu (stalo sa cca tyzden dozadu), zmatkari, pretekari, soferi z dediny, co pridu do velkeho mesta a su z toho kompletne na vetvy... ojoj najde sa toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a všeobecne pribrzdení dementi čo všetko len zdržujú
teda ja.
myslím, že oba extrémy sú v tomto prípade nebezpečné a zlé...
ja by som soferovala len po dialnici keby sa dalo idem si 140 a vyzeram ze viem kerovat ale ked pridem do mesta tak cau
@anitchka Áno suvenír lebo potom si ho mamča vyzdvihne v plechovke od kávy
ale proti rychlej jazde nemam nic, ak tym neohrozujes seba a ostatnych.
toto je dobry sofer, len neskutocne prasa