Na strednej škole ma bavila iba literatúra a dejepis, preto som isla na humanitný odbor, viem, že som bola naivna, a hlavne domased, nemala som vážnejšie záujmy do 20ky. Humanitný odbor sa mi nehodí, neviem sa biflovať, už tretí rok mám vážnejsie záľuby
Najviac ma baví letectvo, momentálne mám 2 brigády a pripravujem sa na leteckú fakultu, tam vidím väčšiu šancu na uplatnenie, ale sa cítim sklamaná, keď mám za sebou len zabité roky
Je tu niekto v podobnej situácii?
množtvo ľudí má "zabité roky" a kto sa o to stará? umudrila si sa, chceš teraz študovať niečo, čo ťa baví, nemysli na minulosť, kašli na to, čo bolo, teraz si pekne študuje letectvo
No v našej rodine to funguje inak, profesiu nemá nikto, robia pomocné práce, hlavne brat mi vynadáva, že čo budem so mnou, keď v mojom veku nemám ani manzela, len nejakeho hajzlika(profesionalny pilot) s ktorym deti nebudem mať nikdy,prečo nejdem na matersku a potom do Tesca na tpp, kedze tam teraz brigadujem, a bývam ešte doma, o rok sa chcem presťahovať do KE kvôli škole
@timea91 to fakt? by som poslala brata do riti, čo ti má kto hovoriť, oni život za teba nežiju,
"robia pomocné práce, prečo nejdem do tesca" ja byť tebou ta bratovi take facky davam, že mater ho nespozna a on priton sedi doma pri gauči a chlasce pivo ne
vidím, že máš rovnakú jeblú rodinu ako ja. To proste človek na to nemá ani čo povedať a ani nechce, ked ti niekto neuveritelne tupý začne radiť do života
precital som si aj tri krat co si napisala..aby som sa ta snazil pochopit....tak si to zhrnme...na strednej ta bavili jablka, tak si sa logicky rozhodla ist studovat vsetko o jablkach....postupne si prisla na to, ( popri to ako si studovala jablka, co ta pred tym bavilo ), ze ta zacali bavit hrusky...tak teraz, ked uz mas nieco nastudovane o jablkach, rozmyslas ze by si sa pustila do hrušiek, lebo ta to proste teraz zacalo bavit...lebo si myslis, ze HRUSKY SA BUDU PREDAVAT LEPSIE A ZA LEPSIU CENU, AKO JABLKA...teraz co ti napisem mozes odignorovat a nemusis to brat vazne, kazdopadne ti poviem svoj nazor...vyjeb sa na taketo nezmysli a zacni so svojim zivotom nieco robit, lebo tam vonku, je to niekedy vazne krute...najprv studujes humanitne vedy, prisla si na to ze je to absolutny nezmysel toho najvacsieho zrna a teraz sa chces pustat do druheho nezmyslu ( aj ked letecka akademia znie, mno, CHRUMKAVO )...otvor si oci, porozhliadni sa okolo seba...otvor si profesiu, alebo trebars google..to je jedno...a zacni pracovat na tom, aby tvoj zivot bol kvalitnejsi, aby si mala z coho platit ucty, aby si mala raz z coho platit pozicku...aby si bola sebestacna a silna zena...a prestan rozmyslat nad tym, ze preco tie jablka vlastne nie su dobre, pretoze tie hrusky nebudu o nic lepsie!!!! moj nazor, aj ked trocha radikalny
Jaj, na čo som zabudla, od začiatku vysokej školy robím, momentalne mám 2 brigády, robím pomocné práce,a nesedela som celé roky na zadku, ako to robia niektorí vysokoškoláci, a takto žijú do 30ky, no s mojim šúčasným odborom inú prácu si nebudem nájsť
2 brigády popri škole? Tak to bude určite odbor typu sociálna práca, stredoeropske štúdia, považujem ich za zbytočne, vykašli sa na tú skolu, keď nechceš celý život tovar dokladať za 450 eur a skoro celý týżdeň 12ky ťahať čo môžeš robiť aj so základnou školou, ,letectvo ma nikdy nebavilo, ale tam vidím väčsie uplatnenie, ako na humanitke, tak šupšup na to letectvo, alebo na hocijaku techniku, aby si nedopadla tak ako ja s kulturologiou
ospravedlnujem sa, to ze mas dve brigady som prehliadol...tak to teda klobuk dole, lebo vela takych studentov urcite nie...ak chces silou mocou nieco studovat, vdaka comu sa mozes uplatnit, odporucam technickeho smeru ( ako to uz tu slečna nadomnou tiez spomenula ), alebo cudzie jazyky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Je tu niekto v podobnej situácii?
"robia pomocné práce, prečo nejdem do tesca" ja byť tebou ta bratovi take facky davam, že mater ho nespozna a on priton sedi doma pri gauči a chlasce pivo ne
viac na » www.svetuspesnych.cz/...
White trash