Už neviem čo mám robiť Ešte aj na tie blbé vianoce myslím na všetko čo sa dá a nemôžem zmeniť. V marci mám mať jednu skúšku z jazyka-viem že nie je povinná a chodia na ňu väčšinou ľudia čo si myslia že ju zvládnu ale kedže som blbá bojím sa že bu
Sme na tom podobne... Tak ako bolo písané v @1 ,potrebuješ ísť niekam medzi ľudí a poriadne sa zabaviť alebo robiť čokoľvek,čo máš rada,aby si na povinnosti aspoň cez sviatky nemyslela tak intenzívne,lebo podľa toho,čo píšeš,ti za chvíľku z toho prepne
@relieforsaddist@mickeymouse010 veľmi rada by som vybehla von(vždy to tak riešim ) ale mám teplotu a všetko čo ide a nemôžem nikam ísť a ešte aj v noci sa mi snívaju kraviny o koníkoch z vlny ktoré strácama musím počítat z kolko kúskou vlny su pospajané (preboha to len ja mám asi také šibnuté sny )
Môj január bude tiež dosť zabijacký, čo sa školy týka. Až tak, že si dávam budíky na siedmu ráno, aby som sa do toho dostala (a ráno ich ignorujem, lebo sa mi chce spať . Ale nerieš to teraz, dosť stresovať budeš mať už tesne-tesne. Tak si teraz povedz, že máš prázdniny, pohoda, jahoda, jazz, na takéto starosti budeš mať ešte veľa času (alebo ti skôr pomáha, že nejde o život? Lebo naozaj nejde.
@mousisitka skús si ho presnívať a sranda to nebude vážne tej vlny bolo nasranej a ked som napočítala už niekolko desiatok jej častí tak sa ten koník stratil a šla som počítat od znova - myslím že to bolo moje peklo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov