Asi pred pol hodinou sa so mnou rozisiel priatel..chodili sme spolu polroka...a on mi povedal že sa odlubil ja ho stale lubim.. pokusala som sa ho presvedcit neh to este skusime..bola som hlupa... ja este ani neviem co citim... som zmatena este si to asi
to skoro akokeby si pisala o mne..so mnou sa rozisiel priatel..v sobotu...po 4 mesiacoch a tiez povedal nieco v tom zmysle ze sa odlubil ale nie tak drsne..no a tiez si to este stale az tak neuvedomujem.ale ktosi mudry mi raz povedal ze zivot nie je o tom ake veci sa ti stanu ale ako ich zoberies a fakt to tak je.stale ho lubim ale asi to tak je lepsie no..tak ak ta uz nelubi na co sa nim trapit?chodievaj von stale stale s babami a tak a uzivaj si ze si slobodna aj ked to mozno zo zaciatku bude tazke tot vse odo mna
stalo sa mi nieco podobne a je to urcite zvlastne ale dnes mi kamaratka hovorila ze sa chce rozist so svojim frajerom a to kvoli tomu ze sa cez vikend pohadali kvoli tomuto: ona si osupovala lak z nechtov a on to neznasa
Ono ťa to prejde proste sa odľúbil a vzťah s ním by bol už len trápenie...Kde nie je láska na jednej strane tak to buď škrípe alebo je to slepé.Ono to prejde a príde niečo lepšie... držím palce
ked ta po polroku prestal lubit tak ta podla mna ani poriadne nelubil...ale tak stane sa..poznala som dvoch ludi co boli spolu sest rokov a potom laska zrazu vyprchala...ked uz to nemaa staavu tak co...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja mam na toto taky tragikomicky nazor --a poviem ti, ze to nieje zvlastne.. pol roka je dost malo-alebo respektive tak primerane na 16rokov..
kazdopadne kasli nanho ked sa odlubil, tak nech sas trci.. najdes si tisickrat lepsieho