A prečo sa vlastne mení? jediný dôvod ku ktorému som prišla bol šetrenie energie na pouličnom osvetlení. To je naozaj jednoduchšie nechať celý národ prestavovať si hodinky, spankový režim, posun a meškania mhd, vlakov a spol. ako prestaviť porovnateľne menej strojov riadiacich pouličné osvetlenie? Či má to aj iný dôvod?
@jooou vstávam každý deň na 8mu jak hodinky takže mi skôr vadí že odteraz budem chvíľu zaspávať, a spávať chodím o polnoci to je tma tak či tak. Vo všetkých izbách mame šetrné žiarivky, teda okrem kúpelky a chodby kde ale niesu okna takže tam svietenie s vonkajším svetlom nemá nič, to iste pre pc/nb, telku (a spotrebiče celkovo) ktoré elektriny zožerú najviac, na ich spotrebu svetlo vonku vplyv nemá ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
..aaá: » spravy.pravda.sk/cez-vikend-sa-m...
T.T
ps: áno všimla som si tomasovu tému ale .. snáď je toto trochu iné tak ma neukameňujte
ps2: osobne mi robí problém posun spánkoveho režimu..
ps3: keď ti to je jedno tak sa jednoducho neozývaj
» televizia.joj.sk/tv-archiv/novin...
@jooou vstávam každý deň na 8mu jak hodinky takže mi skôr vadí že odteraz budem chvíľu zaspávať, a spávať chodím o polnoci to je tma tak či tak. Vo všetkých izbách mame šetrné žiarivky, teda okrem kúpelky a chodby kde ale niesu okna takže tam svietenie s vonkajším svetlom nemá nič, to iste pre pc/nb, telku (a spotrebiče celkovo) ktoré elektriny zožerú najviac, na ich spotrebu svetlo vonku vplyv nemá ..