Existuje nejaký voľne dostupný program, pomocou ktorého sa dajú meniť funkcie na notebookovej klávesnici? Ide totiž o to, že sa mi pokazil medzerník, všetko ostatné ide, ale nechcem investovať novú klávesnicu do starého ntb, a tiež nechcem kupovať pripája
@carpathian dakujem no práveže mám xpčko, a ešte sa chcem spýtať, dokázala by som ja ako laik pracovať s tým programom, teda preradiť tú funkciu? nie je to ťažké?
@iben vacsinou tie programy maju taky primitivny graficky interface, kde si len kliknes, ktoru klavesu chces zmenit na aku a potom das ulozit a malo by to fungovat (mozno je nutne restartovat pocitac, nie som si isty).
Akurat by si mala aspon trochu vediet anglicky, aby si vedela ze "space" alebo "spacebar" je medzera a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Inak tych programov na to je trilion, lebo je to dost jednoducha vec, takze len pohladaj
Akurat by si mala aspon trochu vediet anglicky, aby si vedela ze "space" alebo "spacebar" je medzera a podobne.