Ahojte, pre niekoho jednoduché, ale nechcem tu niečo dojebabrať- kde môžem zmeniť heslo na aktuálnu wifi sieť, na ktorú som pripojená? Dá sa to vôbec? Ďakujem
napisem do prehliadavaca 192.168.0.1 a ked si nemenila heslo tak das len login admin , password admin a tam si to zmenis popozeraj na google aky mas router ked nevies
@n0win0u tak napriklad ocovi k d-linku prisiel SW, kde si heslo nastavuje sam, priamo v programe..a rovnako to ma aj airport od applu a vsetko, vratane hesla, sa vykonava v tom programe
@n0win0u tak ono, napriklad v pripade airportu je to chranene este aj administratorskym heslom, a utilita na pracu s routerom je priamo implementovana v systeme a dokaze sa sparovat len s prislusnym pocitacom/izariadenim, cize v podstate okrem mna sa do toho nemoze dostat nikto
@trdelniiiq stavim sa, ze je to parovane so sietovou mac adresou a to by som sa ti tam velmi rychlo napojil aj ja ale tak to je jedno, ja by som proste nechcel hentak do routra ist urco ved router ma na to sam rozhranie
@stahli@4 inač ja som teraz skušal sa prihlasiť na tom 192.168.0.1 mam tiež dlink ale to admin admin mi neide do riti, čo ked som to menil a zabudol som to ?
Zadáš do internetového prehliadača IP adresu (máš ju vzadu na krabici routera), malo by ti vyhodiť meno, heslo - to máš tiež tam vzadu (zvyčajne admin, admin).. A tam nájdeš Wireless (wifi) - medzi tými nastaveniami by mala byť aj zmena hesla.
mne to nejde mam d-link isla som podla navodu cocca-colla dala som do prehliadaca 192.168.1.1 potom som dala meno admin a heslo profesor a nejde ja nwm pls pomozte =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
napisem do prehliadavaca 192.168.0.1 a ked si nemenila heslo tak das len login admin , password admin a tam si to zmenis popozeraj na google aky mas router ked nevies
najdi krabicu od routra, navod alebo googli navod priamo s nazvom tvojho routra, prihlasis sa a tam si to potom vyhladas tak ako pise @4
ja viem, blbá otázka.
Ak je to wifi u Vás doma, tak stačí pozrieť do manuálu k routru, prípadne T-Com má na svojích stránkach podrobné návody.
ak sa prípájaš na nejakú verejnú sieť, v knižnici, nákupnom centre, na susedov, tak to asi pojde ťažko...