Ludia co sa vyznate v rychlosti internetu potrebujem radu
momentalne mame doma internet Radiolan (lebo u nas nic ine nejde) z rychlostou download: 9 Mbps upload:1,5 mbps no ale platime zan skoro 17 euro a teraz konci zmluva a maju v ponuke tieto dva k
da sa zit aj s tym pomalsim. zalezi od toho kolki ho budete vyuzivat. ak by ste boli poviem priklad pripojeni traja naraz a kazdy by si nieco stahoval a pozeral nejake videa na nete tak uz to bude citit ze to nestiha. tam uz aj ten rychlejsi bude ako tak na hranici.
@kosmiklove tak to by bolo ok maximalne dvaja sme pripojeny naraz aj to mama len take nenarocne stranky prehliada ... tak teda myslis ze sa to da prezit ?
no ak nestahujes tak nepotrebujes mat nejaku mega rychlost. a ak ide o cenu a chces co najlacnejsi tak by to mohlo stacit
@skillet ja ho mam ale nie v kosiciach. od telekomu. urcite lepsie ako adsl ale tych 50 mega neni garantovana rychlost. ked som ho bral ja ako medzi prvymi aj so susedom tak nas upozornovali ze moze byt az 50% pokles. kolko razy sme namerali 25-30 mega. naplno to neslo snad nikdy. uz sa to ale troska ustalilo takze je to o nieco lepsie.
@kosmiklove a sak jasne ja zas ako tak tomu chapem no teraz stiahnem napriklad z ulozto 100 mb za co ja viem 5-10 minut ako kedy no a ked to bude za 8-15 minut to mi absolutne nevadi len o tie videa mi ide ci sa bude dat napriklad stv-ckarsky archiv v pohode kukat a youtube aj ked o youtube sa az tak nebojim to by malo asi utiahnut bez problemov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Má niekto Orange/Tmobile VDSL (50 megabitov/s) v Košiciach ? Je ta rýchlosť taká naozaj ?
Ale ja by som na tvojom mieste bral ajtak medium
@skillet ja ho mam ale nie v kosiciach. od telekomu. urcite lepsie ako adsl ale tych 50 mega neni garantovana rychlost. ked som ho bral ja ako medzi prvymi aj so susedom tak nas upozornovali ze moze byt az 50% pokles. kolko razy sme namerali 25-30 mega. naplno to neslo snad nikdy. uz sa to ale troska ustalilo takze je to o nieco lepsie.
@kosmiklove tak ako stahujem obcas hudbu ale na to to staci urcite