ani neviem co by som akoze mala zmenit.. moj sposob zivota je vstat rano o piatej, ist do skoly, prist o piatej domov a potom si aspon par hodin dopriat zasluzeny odpocinok.. aj keby som este nieco chcela robit, fyzicky by som to nezvladla
nenazval by som to v mojom pripade "nabrat odvahu"...skor som uz bol tak nastvany a znechuteny zo sameho seba, ze ma to vyhecovalo aby som sa zmenil a to takmer vo vsetkom a som za to vdacny, vsetko zle je na nieco dobre
boli casy, ked som bola velmi nespokojna. nevedela som si najst priatela a nikto ma nechcel, kazdy si nasiel nejaku vyhovorku, preco so mnou nechce byt atd. a to ma donutilo k zmenam a k veciam, ktore ma predtym ani nenapadlo, ze by som mohla robit.
Zo zaciatku bolo nespokojne moje okoloie, neskor som zacala byt nespokojna uz aj ja.
Doteraz neviem, co bol ten bod zlomu ale asi vybavovanie nastupu do diagnostickeho centra.
Asi vtedy som si povedala ze sa zmenim resp vratim tam kde som bolapretoze ked som robila tie veci, to som nebola ja
A podarilo sa... odvtedy som na seba hrdsia a pysnejsia a mam sa rada omnoho viac pretoze som dokazala nieco co malo ludi v mojom veku (mala som 12) a dokonca s vlastnou pomocou.
..a je mi fakt luto ked si dnesne babenky davaju pod fotky s prefarbenymi vlasmi popis "zmena je zivot" ...asi nechapu tej vete resp nevedia co je to zmena, ktoru je nevyhnutne spravit, avy bol vas zivot plnohodnotny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
az na to ze nic nejdem menit
ani neviem co by som akoze mala zmenit.. moj sposob zivota je vstat rano o piatej, ist do skoly, prist o piatej domov a potom si aspon par hodin dopriat zasluzeny odpocinok.. aj keby som este nieco chcela robit, fyzicky by som to nezvladla
Neboli ste niekedy nespokojní....
No,zistila som,že ešte nie je ten čas na to aby som sa správala primerane veku ...
aké to boli veci?
Doteraz neviem, co bol ten bod zlomu ale asi vybavovanie nastupu do diagnostickeho centra.
Asi vtedy som si povedala ze sa zmenim resp vratim tam kde som bolapretoze ked som robila tie veci, to som nebola ja
A podarilo sa... odvtedy som na seba hrdsia a pysnejsia a mam sa rada omnoho viac pretoze som dokazala nieco co malo ludi v mojom veku (mala som 12) a dokonca s vlastnou pomocou.
..a je mi fakt luto ked si dnesne babenky davaju pod fotky s prefarbenymi vlasmi popis "zmena je zivot" ...asi nechapu tej vete resp nevedia co je to zmena, ktoru je nevyhnutne spravit, avy bol vas zivot plnohodnotny.