Ahoj nemáte niekto skúsenosti so zmenou odboru na prihláške? Už mám na nej všetko potvrdené, aj od lekárky aj od školy, nalepený ústrižok. Ale akosi som sa rozhodla pre iný odbor...tak teraz neviem či proste nemôžem ten obdor preškrtnúť rovnou čiarou a na
to ako mne keď overovali vysvedčenia, tak sa tetka pomýlila a zabielila to bielítkom a prepísala. tak som jej povedala, že žiadne prachy neuvidí, kým mi to pekne odznova neprefotí a nepotvrdí.
Ja som to pretrela bielidlom a napísala som si tam iný... ved´ čo, nerobila som zmeny v niečom, čo by kontrolovala lekárka alebo sekretárka na strednej, je moja vec aký si zvolím odbor.
@Oveccka neviem odkiaľ presne si ale ak fakt z dediny pri Blave tak si mala ísť račej na obecný úrad si dať overiť vysvedčenia určite by ťa to vyšlo lacnejšie ako u notára. Nechápem prečo dnes ľudia neuvažujú že aj obecný úrad(starosta) má právomoc overovať dokumenty a určite to stoji lacnejšie. Notári sa chcú nabaliť tak to využívajú.
@Oveccka daj to bielitkom a prepíš ale neškrtaj to bude potom vyzerať.
@Oveccka zatiaľ mi to nezobrali, prihlášky idem posielať v pondelok, ale ani ma nenapadlo, že by s tým mohli byť problémy... ved´ ideš len prepísať odbor, nie čarbať do overených vysvedčení, alebo prekreslovať pečiatku lekára
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
to by si riskla?
to ako mne keď overovali vysvedčenia, tak sa tetka pomýlila a zabielila to bielítkom a prepísala. tak som jej povedala, že žiadne prachy neuvidí, kým mi to pekne odznova neprefotí a nepotvrdí.
Ja som už bola u notára overovať vysvedčenia keďže na strednej mi to už potvrdiť nestihnú...18 eur som tam nechala
@Oveccka daj to bielitkom a prepíš ale neškrtaj to bude potom vyzerať.