Ľudia,kedysi som bola veselé a bezstarostné dievča smiley: ach,tá skromnosť ) no a od istých udalostí je so mnou ufrflaná a večne zle naladená tetka...Chcela by som svoju predtým povahu len neviem ako sa k nej dopracovať....Ďakujem všetkým dopredu
treba sa zapriet a pokusit sa aspon na vonok najprv tak posobit. ako priklad: ludia ti usmev budu vracat a teba prave ten ich moze spravit veselou, stastnou a bezstarostnou. aspon u mna to tak funguje. prinutim sa byt taka, aka chcem byt a potom som taka vdaka ludom, ktori su okolo mna
Inak sa citim obcas doost podobne. draha @zosivacka ( ano, ten nick znie uz od pohladu ufrflano! Mala by si s tym veru nieco robit ..) . Ale ja mam dojem, ze sa tomuto obdobiu hovori teenage age, co by podla mnohych vedeckych vypoctov malo znamenat, ze to e len docasne. Takze neboj, raz sa urcite zmenime (len uz nikto nezarucuje, ze k lepsiemu, ale zmenime..)
@zosivacka Ved mohla, ale ja, mimochodom, vobec nenamietam . Ohladne teenage veku - celkom Ta chapem. Uz sa nemozes dockat, az bude z Teba mozno este vacsia sketa, ako si dnes, co!
kriste ľudia prepáčte,ale ja si cvrknem z tejto angličtiny Inak hej drahá @zosivacka ,tú tvoju náladu si všímam už dva mesiace =D ale stále mám viac a viac pocit,že si taká len ku mne :/
ja som tiež bola veselá a bezstarostná (aj keď vtedy som si myslela ,že sa mám zle a teraz by som dala všetko za to ,aby som bola takou aká som bola kedysi ..lebo teraz sa zo mňa stala osoba ,ktorá večne je vystresovaná ,vážna a nemá v sebe už ani kúsok dieťaťa a bezstarostnosti
@22 Presne! . Som aký som, a nikto mi nebude určovať a dirigovať ma vtom, aký som, ako vnímam okolie a ľudí ako reagujem na určité podnety a ľudí, alebo či mám dobrú, či zlú náladu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@kikushenka hm,skúsim síce mne práve do úsmevu nie je,z nejakého zvláštneho dôvodu keď mi primrzne ten znudený ksicht na tvári
@flussica
casom si na to zvyknes /ja si uz neviem predstavit ze by mi nejebalo/
@kaylee milé
@flussica len nech sa mi ten úsmev aj udrží...
@neith74 pevne,ale veľmi pevne dúfam
@fallangel ty drahá,ti dám! ale no ták,ty si vždy taká ku mne pred Dominikami v pohode a predo mnou straumovaná
@natuska6262 presne tak milé,ešte mám uponahľané výhliadky
je čas vrátiť mu to