ahojte pocujte, ak chcem zmenit studijny program psychologia, na program nemecky jazyk a kultura, co treba do take ziadosti napisat? berie sa za to nejaky poplatok
To je podľa mňa dosť veľká zmena, na to aby si len prestúpila. Osobne si myslím, že budeš musieť robiť nanovo prijímačky. Keby si išla na príbuzný odbor tak by ti aj skúšky pouznávali bez problémov, ale myslím, že toto sú príliš odlišné odbory na prestup bez prijímačiek.
To môžeš zmeniť tým že zavoláš na študijné oddelenie. Ale pozor na každej škole máš napísane do kedy si môžeš toto ešte zmeniť. Ak je po termíne máš smolu.
@maxinka007 poplatok za to neni, pokial je to vramci fakulty tak problemy nerobia, ale pokial n ainu fakultu, pochybujem, ze ta nechaju pokracovat nadalej v rocniku. zrejme ti povedia, ze od prveho musis ist
@maxinka007 jaj ci ti ides do prveho. tak v tom pripade sa to bezproblemov da zmenit pokial neni uzavrete podavanie prihlasok. ak to uz raz nahodia do systemu, tak nejsu ochotni sa s tym babrat a menit to. ale ak je to vramci fakulty len, tak vravim, aj po prijimackach a prijati na skolu sa da este pred zapisom prestupit na iny odbor. vramci fakulty je to lahke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@ibkapivka no, prihlasky sa podavali do 31.3, ale pisala som na skolu, a dekan mi napisal, ze este sa to dá, urychlene