Ahoj. Myslíte, že je prirodzené že sa človek vo vzťahu postupne mení ? Ja viem, že všetko na začiatku je všetko krásne ale..Je to naozaj tak? . Mám priateľa necelý rok a na začiatku bol samozrejme pozorný milý skvelý nežný nevedel vydržať ked som mu neda
Prečítal som iba prvu vetu.
Ano, mislim že je uplne prirodzené že sa človek vo vztahu mený.
Vsak zo začiatku ked sa spoznáte tak sa pretvarujete tak aby ste tomu druhému vihovovaly no a postupne sa začínate uvolnovať a ukazovať pravu tvar.
Cize teoreticki on sa nemení on len ukazuje svoju pravu tvár.
Mala by si virobyt nejaký plán ako bi si ho udržala na uzde
@3 tá gramatika wtf, štúr sa v hrobe musí otáčať jak ventilátor.
a k téme.. ja som s mojim rok a pol a žiadnu zmenu v správaní som nezaregistrovala. je stále milý a pozorný, váži si ma tak isto ako na začiatku, tak aj teraz.
Nooo napr my sme spolu dva roky, a ked sme spolu, tak sa dosť mojkáme a kúšeme a objímame a všetko. Akože pred ľuďmi s mierou, ale nie je to nejako oveľa menej, ako na začiatku.
Ho dokúš nech si zapamätá!
neviem no, jasne ze sa ten vztah meni ale ak vyslovene citis akoby nedostatok zaujmu alebo nieco, co ta nejakym sposobom rani tak neviem ci je to uplne ok. to uz ale musis ty vediet, my ti nepovieme ci ti to ma alebo nema vadit
jasné že vzťah sa mení aj osoby v ňom len mi príde celkom divné že už po roku...my sme po roku boli stále takí zaláskovaní ako na začiatku a vlastne sme aj teraz po 6 a pol roku len sa zmenila intenzita - nie sme stále na sebe nalepení, nemáme problém s tým ak ideme niekam sami bez toho druhého ale je možné že to bude tým že už spolu bývame
no napríklad ja som mala 3 vzťahy .. v dvoch som to bola od začiatku ja a nezmenila som ani kúsok .. ale v tom poslednom som sa zmenila .. teda takto.. ten prvý rok som to nebola ja .. bola som ako nechutne sladké žužu .. až priveľmi som sa zahľadela a trískalo mi z toho kúštik .. našťastie ( pre mňa , druhá z strana zas nebola taká nadšená ) som sa spamätala a zmenila sa k normálu .. čo je u mňa škodoradostný, neromantický, malý hajzlík
možno to u tvojho milého je tiež takto.. alebo ťa chcel dostať na klamstvo a teraz, keď ste spolu už nejaký ten čas .. ukazuje pravú tvár alebo možno len vzťahovo zlenivel a myslí si, že sa už snažil dosť a už to nie je treba ... a možno je aj ďalšia možnosť, ale pred chvíľkou som vstala a nechce sa mi toľko rozmýšľať
mení sa človek celý život aj ked len minimalne ale mení... avšak to čo ty píšeš mi príde akože na začiatku bol oblbnutý zamilovanostou a teraz ked už to najintenzívnejšie vyprchalo tak už je chladnejší aj voči tebe... a taktiež je možné že už si je tebou istý a tak sa ani nesnaží niečo zlepšiť atd..
hej no...deje sa to..
ja sa bojím, keď v mojom vzťahu tá prvotná zaľúbenosť opadne a pak už budem na tie ´pekné časy na začiatku´ len spomínať
z toho mám vždy strach
Je to bežné.
Väčšina párikov sa k sebe začnú správať " inak " ale to neznamená že sa majú menej radi. Po čase je ti to samozrejmé, že ho máš atď.
A potom sa to dojebe, lebo čo je samozrejmosť nakoniec samozrejmosť nie je ho ho ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ano, mislim že je uplne prirodzené že sa človek vo vztahu mený.
Vsak zo začiatku ked sa spoznáte tak sa pretvarujete tak aby ste tomu druhému vihovovaly no a postupne sa začínate uvolnovať a ukazovať pravu tvar.
Cize teoreticki on sa nemení on len ukazuje svoju pravu tvár.
Mala by si virobyt nejaký plán ako bi si ho udržala na uzde
a k téme.. ja som s mojim rok a pol a žiadnu zmenu v správaní som nezaregistrovala. je stále milý a pozorný, váži si ma tak isto ako na začiatku, tak aj teraz.
Ho dokúš nech si zapamätá!
to
neriesis
s nim
????
možno to u tvojho milého je tiež takto.. alebo ťa chcel dostať na klamstvo a teraz, keď ste spolu už nejaký ten čas .. ukazuje pravú tvár alebo možno len vzťahovo zlenivel a myslí si, že sa už snažil dosť a už to nie je treba ... a možno je aj ďalšia možnosť, ale pred chvíľkou som vstala a nechce sa mi toľko rozmýšľať
ja sa bojím, keď v mojom vzťahu tá prvotná zaľúbenosť opadne a pak už budem na tie ´pekné časy na začiatku´ len spomínať
z toho mám vždy strach
Väčšina párikov sa k sebe začnú správať " inak " ale to neznamená že sa majú menej radi. Po čase je ti to samozrejmé, že ho máš atď.
A potom sa to dojebe, lebo čo je samozrejmosť nakoniec samozrejmosť nie je ho ho ho