Popíšem čo mám na mysli najskôr..Už dlhšie rozmýšľam, aké by to bolo, keby si nechám dorásť vlasy do jednej dĺžky, nosila by som obtiahnuté veci, proste, že by som sa zbavila tohoto svojského výzoru - ofina, tielká, šiltovka, vansy...Neviem prečo nad tým
no.. ja mam 19 a niekedy mi tipuju 14, co ma neskutocne nasiera!!
a ked si dam na seba nieco.. no, povedzme normalnejsie, alebo ako to nazvat, tak sa citim dobre.. lenze svojich veci by som sa nedokazala vzdat.. uz mi je jedno, co si kto o mysli, nech mi tipuju aj 10 rokov, ja som aka som a zmenit to nechcem.. chybalo by mi to..
ja som mal kedysi dlhsie vlasy a holil som sa,teraz sa striham nakratko ale ne uplne ale tak 1,5-2cm a nosim strnisko a zacal som nosit aj znackove handry ale len urcite znacky nemam rad take tie tuctove co teraz nosi kazdy
jak tak kukám tvoje fotky.. vlasy máš super a obliekaš sa pre mňa priam normálne.. neviem na čo by si to chcela zmeniť, ale tak ako to je teraz sa to mne páči
veď tým, že si oblečieš obtiahnuté tričko nemusíš hneď vyzerať ako pipka ako všetci hovoria - zmeníš a uvidíš.
ale keď sa ti tvoj štýl obliekania páči, nemeň ho len aby si vyzerala staršie. proste musíš nosiť niečo, v čom sa cítiš dobre a keď sa cítiš dobre v tom čo nosíš teraz, tak...by som nerobila zmenu.
jako,to je podla nalady. niekedy si idem von jak trhan a mam pici. cele dni len ceplaky a strae mikiny. a niekedy sa nahodim, vymalujem a tesim sa jak ma kto chvali. ale inak preferujem ten domaci stajl.
to by ani zmena nebola ženská.. zmena bola keď som si dala rozobrať dredy, zarásť tunely a roztrhané rifle som vymenila za ethno sukničky a roztrhané číňany za kristusky..
no napriklad moja sestra sa uz nevie dockat ked vsetko na mne zmeni hudba, oblecenie ... ale ja sa nic menit nechystam mne sa to vihovuje takto ... najskor mi zalezalo kto si co o mne mysli ... ale to uz patri do minulosti ... teraz si obliekam co chcem, pocuvam co chcem, proste robim vsetko po svojom a nazori ostatnych mam uplne v keli ... mne je tak dobre ... tak preco to menit? nevidim v tom viznam ... ked sa to nepaci ostatnym ich vec
Tak toto poznám. Ja keď chodím so 14 ročnou kamoškou po táboroch, tak si vždycky myslia, že ona je odo mňa staršia. Je odo mňa síce o dosť vyššia, ale inak si myslím, že to robia hlavne oči. Neviem prečo, ale podľa mňa ľudia s hnedými očami vyzerajú tak viac detsky Ja vyzerám tak na 12 a pri tom mám už skoro 16 .
A k tej zmene výzoru - urob čo uznáš za vhodné. Ak ti je pohodlnejšie nosiť tielka a vansy, tak ich nos. Ak chceš nosiť obtiahnuté veci, tak nos obtiahnuté veci.
ako moj kamarát hovorí,skúsiť treba všetko.tak to aspoň skús,nič za to nedáš,a keď sa ti to nebude páčiť tak buď taká aká si.aj tak si myslím že je najlepšie ostať sama sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale nemyslím si že by to bolo obliekaním, skôr výrazom tváre a postavou aj keď veci majú na tom dajaký ten podiel
a ked si dam na seba nieco.. no, povedzme normalnejsie, alebo ako to nazvat, tak sa citim dobre.. lenze svojich veci by som sa nedokazala vzdat.. uz mi je jedno, co si kto o mysli, nech mi tipuju aj 10 rokov, ja som aka som a zmenit to nechcem.. chybalo by mi to..
ja som si raz dala ostrihať moje kedysi dlhé vlasy a teraz ich nosím krátke stále...
no a oblečenie...tak skús zmenu postupne nie naraz...
To ti ide len o to, aby si nikto nemyslel, že máš 16?
a nechaj si narast vlasy, opat, ked si ti to nebude pacit, ostrihas sa..
skus to a uvidis, nemas co stratit
zo dňa na deň horšie
a ak nepotrebuješ súrne budiť seriózny dojem, buď rada, že vyzeráš mladšie
ja ta v tom rozhodnuti rozhodne podporujem, volne tielka, siltovka, vansy niesu nieco co by som ja napriklad chcel vidiet na zenskej...
sukne, obtiahnute tricka ci bluzky a lodicky, ci cizmy na opetku su prave velmi ziaduce...
ale keď sa ti tvoj štýl obliekania páči, nemeň ho len aby si vyzerala staršie. proste musíš nosiť niečo, v čom sa cítiš dobre a keď sa cítiš dobre v tom čo nosíš teraz, tak...by som nerobila zmenu.
A k tej zmene výzoru - urob čo uznáš za vhodné. Ak ti je pohodlnejšie nosiť tielka a vansy, tak ich nos. Ak chceš nosiť obtiahnuté veci, tak nos obtiahnuté veci.