Kto je za to aby sa to tu tak "mierne" upratalo? Lebo sa mi zda že v týchto forach sa nevyzna ani diva svina, myslim že dost by pomohlo kebyže sa to tu aspon robí na štýl "príspevkových stromov" /vid fóra na sezname.cz/.
Mne práveže prípadá hento forum čo si sem dal naň link ako totálny bordel.....vobec sa v tom nevyznám, ja som spokojný že to je takto ako to je, pekne pod sebou
ak sa ti to nepáči, nechoď sem, mne sa to takto lúbi preto ostávam
tak kedsa ti tu nepaci...tak naco si tu ??? a tie prispevkovy stromy..su totalna kravina...v tom sa zas nevyznam ja..a myslim ze som neni sama..takze chod s tym do prdele...to je vsetko
Seina - zato ze si trosku spomalena ako asi aj PAR ludi ktori prispeli do tohot fora neznamena ze je to blbost a ze BIRDZ je dokonaly sam o sebe a nie je na nom co vylepsova... myslim ze by sa tu velmi hodili spominane sromy bo netusis co je prispevok k danej teme a co je nazor na nejakeho prispievatela... za to ze ty tomu nerozumies ( asi si trosku .. ale naozaj trosicku ..ehm.. ) neznamena to ze je to zle... treba aj citat moja nie len pozerat obrazky a povedat ze clovek sa v tom nevyzna...
.. to sa stava niekomu obcas... niekomu casto .. ze? ....
Tie stromove je najvacsia blbost aku som kedy videl, nikdy z toho neviem vynst. Toto je ovela prehliadnejsie, ale su aj lepsie a uplne jednoduche typy for, napr - www.battlefield.sk - jednoduche, prehladne a pekne. ( Neviem ci sa tu mozu postovat linky na ine stranky, ak ano sorry a zmazte tento prispevok. )
jamajka89/ ty tu mas co najmenej hovorit o spomaleni...za to, ze vyjadrim svoj nazor,ze tie prispevkove stromy su kokotina, som spomalena ??? sa uvedom..!!! birdz je taky, aky je..chodi sem niekolko tisic ludi, preto ake to tu je...tak naco to sakra menit ? ak sa ti pacia tie stromy...tak chod tam kde su...chapes ? a neboj nepozeram len obrazky...ja aj citam, vies ? a dost casto pouzivam rozum, ale to ti asi nic nehovori...
a btw.. neoslovuj ma ,,moja,, lebo ja som neni tvoja tak pal s tym niekam...
Za to ze sa to Seine alebo komukolvek inemu nepaci, to neznamena ze je spomalena. Robim v oblasti IT a predstav si ze ani mne sa tie stromove struktury nepacia. A preco ? No proste je to tak.
Ja si rad citam setky nazory v celej diskusiii, nie len ten co sa vyjadruje k teme.
A ako sa povedalo, nosa uzivatelov si sem chodi preto, lebo je to tu dobre. Nehovorim ze zmena ja zla, ale zmenit to na storomovu strukturu je az moc zavazna zmena. A ak sa tu niekomu nepaci, hlavne niekomu co nevie zniest iny negativny nazor, tak nikto ho tu nedrzi
"myslim ze by sa tu velmi hodili spominane sromy bo netusis co je prispevok k danej teme" ..... vidíš, my sme spomalený lebo sa nám nepáčia stromy, ty si spomalenejšia pretože sa nevieš vyznať kto komu čo napísal
ved takto to je v pohode ..teda ak by sa pri prihlasovani vysvetlilo ludom ze sa daju pozriet aj starsie diskusia a nemaju hned nove zakladat taaak by sa to tu este viac spriehladnilo..ale podla mna je toto uuuplne v pohode a oproti tym stromom je toto dokonala prehladnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
heh, menšia oprava
napr niečo taketo..vela ludi by asi ocenilo..
Príspevktové stromy sú uplná pičovina.Až keby tu boli by to bolo neprehladné...
ak sa ti to nepáči, nechoď sem, mne sa to takto lúbi preto ostávam
*peace and fuck off*
.. to sa stava niekomu obcas... niekomu casto .. ze? ....
a btw.. neoslovuj ma ,,moja,, lebo ja som neni tvoja tak pal s tym niekam...
Jebe ty na hlavicku ?
Za to ze sa to Seine alebo komukolvek inemu nepaci, to neznamena ze je spomalena. Robim v oblasti IT a predstav si ze ani mne sa tie stromove struktury nepacia. A preco ? No proste je to tak.
Ja si rad citam setky nazory v celej diskusiii, nie len ten co sa vyjadruje k teme.
A ako sa povedalo, nosa uzivatelov si sem chodi preto, lebo je to tu dobre. Nehovorim ze zmena ja zla, ale zmenit to na storomovu strukturu je az moc zavazna zmena. A ak sa tu niekomu nepaci, hlavne niekomu co nevie zniest iny negativny nazor, tak nikto ho tu nedrzi
Na www.battlefield.sk sa používa polotovar menom phpBB.