Zdravim, mam router d link 2641r a chcem ho naspat zabalit do krabicky a pripojit tp link tl-wr741nd, lebo d link je hrozny. Bude to mozne? Nebudu nejake komplikacie? d link mam z t comu
Kazdopadne s tym ze d-link je hrozny suhlasim.
Tp link je o nieco lepsi aj ked vedel by som hovorit o nom, no zatial ho aj ja pouzivam.
Akurat ako uz bolo spomenute rj11 do rj45 nenarves. Takze sa pozri po nejakom dsl routri.
A ked uz mozem odporucat tak u tp linku chod do 2-3 antenkovych rieseni. S jednou toho vela nepokryjes a cenovy rozdiel je par eur. Ale vsetko zalezi od tvojich potrieb.
Ja sa v tom nevyznám a pekne ste mi to vysvetlili, ďakujem. Ak som to dobre pochopil tak musím mať A-DSL router. Poradili by ste mi dajaký, ktorý by utiahol aj online hranie (cs:go atd..) a lan párty pre 3 notebooky ktoré pripojím cez lan káble
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Veď ale D-Link 2641r je predsa A-DSL WiFi router (s telefónnym RJ11 konektorom)
TP Link WR741ND je normálne AP s RJ45 portami pre ethernet ...
Nebude ti to ani len pasovať, nieto ešte fungovať ...
Tp link je o nieco lepsi aj ked vedel by som hovorit o nom, no zatial ho aj ja pouzivam.
Akurat ako uz bolo spomenute rj11 do rj45 nenarves. Takze sa pozri po nejakom dsl routri.
A ked uz mozem odporucat tak u tp linku chod do 2-3 antenkovych rieseni. S jednou toho vela nepokryjes a cenovy rozdiel je par eur. Ale vsetko zalezi od tvojich potrieb.