ahoj...mam priatelku uz takmer rok...pred nedavnom sme mali krizu a rozisli sme sa...po par dnoch sme sa vsak dali dokopy...dovodom docasneho rozchodu bolo to, ze som ju uz viac krat sklamal...dala mi sancu ale uz to nie je to dievca co predtym, aspon ja
Drahý pane, ženské srdce je veľmi krehké a citlivé. Keď ho však zraníte stane sa z neho ten najtvrdší kameň. A tento kameň, drahý priateľu, rozbijete len časom, aaalebo činmi. Je to prosté, ak by urazili vašu hrdosť, pane, boli by ste k druhej strane milý a bozkávali jej nohy?
Radšej sa snažte, drahý @radikalny , a netláchajte drísty do vetra
vyjbe sa uz na nu lebo terza bude strasne urazena a bude ti to stale vycitat a vstko bude chciet aby bolo po jej bude mat stale pcoit ze jej nieco dlhujes a ze musis robit to ako ona piskne nema to uz zmysel ver mi zazil som to
@radikalny áno, neviem ako sa to rieši, ale zjednodušene ide o to že si jej zrušil ružové okuliare a teraz nevie a nechce mať ani len tie jemne optimistické. vraj sa to teoreticky dá riešiť, ale v podstate to riešenie je o tom že si ju musíš znova získať, prakticky ako na začiatku, až na to že ešte o niečo ťažšie, lebo nezačínaš od nuly, ale z mínusu.
@yoy ano mohol som ju nechat ist ale nedokazem to lebo to neviem...ludia mi vraveli neboj najdes si lepsiu ale pre mna je ona najlepsia a ziadna ina...a stym, ze bude teraz chciet aby bolo vsetko po jej voli mas pravdu co uz zivot je zmena ale dufam ze sa to coskoro vrati do starych kolaji
dala ti šancu, ale drží si odstup, pretože ak by si jej znovu ublížil tak to už nechce prežívať tak ako predtým mnohokrát. Tomu sa hovorí opatrnosť vieš? Zničil si v nej tú dôveru ku tebe a teraz sa prosto bojí, že sa to stane znova. A to spraví len čas priateľu a ty to buď vydržíš alebo to nedrž nasilu a rozíďte sa v dobrom.
Robí len to, čo si jej robil ty Podľa mňa najlepšiaa technika, aby si to pochopil... ak vydržíš, iste to ustane Hlavne teraz niečo neposer, pretože potom by ti ďalšiu šancu nedala asi animatka tereza... tefa, neviem, akých chýb si sa to dopustil, ale...
a co si cakal? ze ked si ju sklamal, tak akonahle sa date dokopy, hned ti skoci do naruce, potom do postele a budete to robit hned ako kraliky? ...drzi si odstup, lebo ti neveri, a ani nevidi zatial dovod na to, ale hlada ho este....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a čuduj sa
Radšej sa snažte, drahý @radikalny , a netláchajte drísty do vetra
@6 no tak nejak..
ale pokial je s tebou, tak veri, ze sa to da doporiadku. cize bojuj o nu
advice lika a sir,
ty si pan, ja sa tu smejem,
@matwejo vďaka priateľu, cením si ľudí, kt. triezvo zmýšľajú