do riti tam malo byt dalej: ja som mala napriklad ked som sa narodila cierne brckave vlasy a ked som chodila do skolky zase blond a rovne. moj kamarat ma na fotke z deststva modre oci a teraz ma hnede. stalo sa nieco take aj vam?
ak ide len o vlasy, tak áno, zmenila som sa. keď som bola ňuňu, mala som ich blonďavozlaté! a potom škaredoplavohnedé. a potom nádherné čierne disappointed:vďaka kozmetickému priemyslu)
keď som sa narodila mala som čierne vlasy a potom sa mi zmenili na blond a skončilo sa to pri plavej čo na koniec vo 8 ročníku vyvrcholilo do toho že sa od vtedy prefarbujem furt na čierno
Zmenila ale aj nezmenila. Zmenila som sa v tom, že mám chuť veľmi sa učiť a podobu a tak a nezmenila som sa v povahe a to ma štve a musím sa zmeniť, to je iste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
"Romča, veď ty sa vôbec nemeníš!"
je to smutné, ale je to fakt. vyzerám furt rovnako. rovnaké vlasy, nos, vypatlaný výraz, detské líčiská a vôbec by nikto nepovedal, že mám 21.
oči som mala asi do 11 rokov úplne sýto modré, potom sa zmenili na šedo-modro-zelené a teraz mi zase blednú a modrejú
A za posledné tri-štyri roky mi klesla špička nosa.*
---
*dostanem Zlatý narcis za sebalásku?
s čiernými očami
dosť som sa zmenila
inak ani nie
No a čo sa stalo potom si domyslite
každý sa mení
Už nie som modrooká tichá blondína.
Už nenosím sukne na dennom poriadku.
Už si na seba nenechám kydať.
Už nevážim 25 kilo aj s posteľou a topánkami.
Už nepočúvam Paštekovú.
Už nenosím ružové okuliare.
Zmenila som sa dosť.
ale inak vôbec, stále vyzerám, ako keď som mala jedenásť :p
bolo to myslene tak, ako boli uvedene tie priklady, podla mna je nezvycajne, ked sa niekomu zmeni farba oci...
@n0win0u ty sa ani menit nemozes ti len hlava a ochlpenie rastie
ja sa menim každy den a som prekvapený čo všetko dokážem