Nejaky dlhorocny znamy, clen rodiny, mozno kamarat, co si o tebe dlhu dobu myslel ze si tranzvestita, no teraz uz chape, ze si len skaredy..
Ak ano, tak k lepsiemu? Horsiemu? Povedal ti to sam? Zmenili sa tvoje city k nemu? A konkretny priklad potesi
@torpedo08 to bol priklad k polozenej otazke na lepsie pochopenie (v snahe ho sprijemnit humornym podanim)
Tie tvoje ceciky ma mrzia, mne estelen zacinaju rast.. asi najvyssi cas sa zacat aktivne venovat sportovym cinnostiam! Ale teraz je koronaalarm, tak mam vyhovorku, vonku je to nebezpecne
Hádam si o mne nikto nemyslel, že som transvestita ...nemám na to znaky a ani na teplého tiež nemám, aj keď som celý život osamote a sám, slobodný (šťastne) ...vysvetľujem si to tým, že ešte sa mi do života nepriplietla tá pravá, tak hádam každý usudzuje správne v mojom okolí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tie tvoje ceciky ma mrzia, mne estelen zacinaju rast.. asi najvyssi cas sa zacat aktivne venovat sportovym cinnostiam! Ale teraz je koronaalarm, tak mam vyhovorku, vonku je to nebezpecne