Mám taky problem a otazka je smerovana pre ľudi ktory vedia, co to, do techniky. Bola som na vylete v Rakuskych alpach kde som spravila zhruba 50krasnych fotiek.Jedneho pekneho dna ked som zapla fotak a chcela som si ich kuknut mi vyhodilo nejaku tabulku
Ak si od vtedy vela nefotila a neprepisali sa inymi udalmi tak sa da. Su na to programy napr. Restoration, Recuva, DataRecovery, EasyRecovery,... je ich vela... pozri na » www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostat...
Tym ze nieco zmazes, sa zmaze iba udaj v tabulke, v ktorej je zapisane ktory subor sa kde presne na mediu nachadza. A potom ked ho zmazes sa prepise novym... nemusi hned ale moze
Tieto programy zobrazia vsetke subory... pozor lebo niektore programy vedia len zobrazit subory a nie obnovit (ked si ich nezaplatis) skusaj viacej programov keby niektory nesiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a vyber si
a v rychlosti jednoducho vysvetlim:
Tym ze nieco zmazes, sa zmaze iba udaj v tabulke, v ktorej je zapisane ktory subor sa kde presne na mediu nachadza. A potom ked ho zmazes sa prepise novym... nemusi hned ale moze
Tieto programy zobrazia vsetke subory... pozor lebo niektore programy vedia len zobrazit subory a nie obnovit (ked si ich nezaplatis) skusaj viacej programov keby niektory nesiel