Dobry den chcel by som sa spytat. 17.12 som si kupil hru The crew cez g2a hned som si ju aktivoval vsetko prebehlo uspesne hral som ju kazdy den a naposledy som tam bol 21.12 a vcera ked som sa prihlasil na uplay tak ta hra tam nebola a napriklad ked som
Skus si prejst vsetko, informacie o ucte, prejdi nainstalovane hry, proste vsetko, je mozne ze sa ti len zbugoval ucet, ja som raz tak kupil AC a tiez mi zmizol, ale o 2 dni sa zase objavil.... co ti poviem Ubisoft, to neni Steam ze slape furt jak hodinky
Ale to je ties takyto system kupite si hru a o tyzden vam zmizne z kniznice. Aj keby som si ju kupil cez steam stale by bola na Uplay. Pisal som aj na G2A ohladne tohto chceli aj niake screenshoty vsetko som im poposielal povedali ze sa mam opytat na podpore ze preco a kedy bol ta hra zablokovana takze uvidim treba teras len cakat. Ale zaujmave ze na G2A mi odpisali do 10Minut a v Ubisofte im to trva tak dlho. Ale je tam pisane ze len v pracovnej dobe Po-Pa a kedze su teras vianoce tak to potrva trocha dlhsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
jedine oni ti asi pomozu ked ti nefunguje kluc vyzera toi na ban aj ked neviem ci ta hra je online alebo co ...