kedze sa nam blizi leto tak by som chcela vediet aku prichut zmrzky mate najradsej....a ktora vam chuti najmenej..
ja milujem snicersovu a najmenej rada mam vanilkovu. a co vy?
najčastejšie si dávavam vanilkovú s jahodovou (jahodová skoro nikdy nie je dobrá, ale je to pekná kombinácia
vlastne ďalšie kopčeky zvyknem obmieňať, ale prvá musí byť vždy vanilková; veď ja SOM vanilka!
nikdy nezabudnem na zmrzlinu Harry Potter chutila skoro ako šmolková akurát že bola fialová a nebola až taká sladká asi a ešte super je s príchuťou zeleného čaju a jogurtová
v nedelu som si dal mcflurry s cokoladou a postruhanym kitkatom. travim to este teraz inak nemam rad vanilkovu to je podla mna taky prezitok a leze mi to na nervy ked to vsade jebu. ale chutovo mam rad banan, cokolada, jablko a jahodky a malinky
Robila som minule leto v talianskej zmrzlinarni v Londyne a vobec sa tam nepouzivali ochucovadla alebo aromy ale skutocne dane potraviny a mzoem ppvedat, ze lepsiu zmrzku ako sa robila tam som nejedla. A perfektna bola pistaciova a vanilkova (tie ostali asi moje naj naj). Vanilkova hlavne preto, ze som zaklad na nu urobila ja sama a stale bola supsr
Nemam rada taku pistaciovu s akou som sa strerla na slovensku, kde pistacie sli len okolo dansj zmrzliny, a raz som mala hroznovu, to bol kentus
vsetky milujem, ale tak smolkova neni pre mna nejaka najoblubenejsia,ale sak ak by mi niekto teraz dal,tak zjem
a nechutili mi jedine take exoticke prichute, raz v nemecku som mala SLIMAKOVU A PIVOVU a to bol grc.
ked je moc teplo tak som radšej na sorbety a konkrétne príchuť tmavá čokoláda a ešte velmi oblubujem mentolovú s kúskami čokolády , rumovú s hrozienkami a tutti frutti s kuskami kandizovaného ovocia (mámm rada ked v zmrzke dačo chrumoce)
zbožňujem orieškovo-pomarančovú a čokoládovo-višňovú... ale najviac mi chutila asi cookies zmrzlina pri balkáne... ona bola taká sivá s čiernymi bodkami, nie taká, aká sa robí u nás...
Vždy si kupujem čokoladovu, ak nemaju tak ani nekupujem ...
Buď čokoladovu, najlepšie extra horkú čokoládovú čo som pár krát niekde videl a mal ... alebo cookies je dobrá tiež, nugátová sa dá, banánová a vanilková sa dá tiež. Kyslé vôbec nemusím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
No a nie som moc na klasiku ako vanilka a čokoláda.
vlastne ďalšie kopčeky zvyknem obmieňať, ale prvá musí byť vždy vanilková; veď ja SOM vanilka!
nemám rada punčovú
Nemam rada taku pistaciovu s akou som sa strerla na slovensku, kde pistacie sli len okolo dansj zmrzliny, a raz som mala hroznovu, to bol kentus
inak mam rada vselico ale zvycajne si dam combo jogurt a nejake bobulove ovocie
a nechutili mi jedine take exoticke prichute, raz v nemecku som mala SLIMAKOVU A PIVOVU a to bol grc.
Napr. takú makovú, šmolkovú alebo orieškovú by som si nedala
najmenej mätovú asi alebo kolovu, ci inu taku umelu
@mono66
ani ja nie ale podľa google obrázkov je to len vanilková posypaná makom... teda tak vyzerá
Buď čokoladovu, najlepšie extra horkú čokoládovú čo som pár krát niekde videl a mal ... alebo cookies je dobrá tiež, nugátová sa dá, banánová a vanilková sa dá tiež. Kyslé vôbec nemusím...