inak podaktory ste tu jak je***ty ..clovek chce s vami normalne diskutovat a vy mate take blbe pubertiacke recicky : ,,môj zmysel bytia je ze aky mala zmysel tato diskuse" , ,, a čo my s tým ?"
Ak mate taketo komety - tak sem ani nepiste!!! nikoho vase hlupe reci nezaujimaju...
podľa mňa je ťažké si uvedomovať v mojom veku, aký má môj život zmysel... teda ja ho ešte nenachádzam, nechcem preto teraz tvrdiť, že zmyslom môjho života je napr. láska ako u teba, aj keď zohráva v mojom živote podstatnú rolu...ťažko povedať skrátka...
rae207 - vies ani ja to neviem na isto..no pre mna je laska dobitie..prave tou bateriou co ma zenie do predu..preto som dala laska lebo odnej sa odvijaju veci ktore tak milujem a pre ktore zijem-vsetky tie sny,ludia,a atd...
Ja som zmysel môjho bytia už našla.Je to kvantová fyzika.V deň,budem chápat kvant.mechanike,elektrodynamike a chromodynamike,si poviem,že už som došla na koniec mojej cesty.Keď sa mi to splní,môžem spokojne zomrieť.Budem vedieť,že to nebol zbytočný život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Ak mate taketo komety - tak sem ani nepiste!!! nikoho vase hlupe reci nezaujimaju...
niekedy som nad tym vkuse uvazovala, ale zistila som, ze mi to je nanic. Cim viac sa pytas, tym menej toho vies
ale asi by som to nedokázal spraviť
Nauč sa zakládať diskusie, polož otázku atd. , nečuduj sa, že máš také odpovede aké máš...
a k teme chcela som napisat svoj zmysel ale mama krici deti obedovat tak idem