@stuiperfecto to som si aj ja kedysi myslela..aj to vychadza,,ale nie vzdy..napriklad teraz revem a som smutna kvoli laske..proste to nie je prechadzka ruzovou zahradou..aj ked citim ze je ten pravy ze ineho nechcem, aj tak to nie je dokonale, niekedy ma nechape co ma mrzi ...ale aj tak ineho nechcem, myslienka na to,ze by som mala zit bez jeho usmevu,bez jeho pohladenia,bez jeho objatia ma neskutocne sklucuje...: disappointed:
@athelasil človek nedokáže žiť bez vody, ja by som nedokázal žiť bez teba, moja princezná...si moje všetko a ty si ten môj zmysle života...kam sa hrabe voda, bez ktorej by som prezil len par dni....ty si ten zmysel zivota, ktory kebyze stratim, neprezijem ani minutu Velmi Ta milujeeeem!!!!!
Na štastie potrebuje človek peniaze. Bez nich môže byť sťastný, ale nie tak ako s nimi.
Môj zmysel života tkvie v maličkostiach, v ožierackych piatok s kamarátmi, v McDonaldovskom žrádle, v spánku, a v mnoho iných veciach ktoré milujem.
podla mna je najdolezitejsie stastie..ved ked je clovek stastny tak asi ma setko co mu k stastiu treba ci uz je to zdravie,laska..alebo peniaze...ved kazdy si predstavuje pod stastim nieco ine..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Minule som niekde pocul: "Ludia na Titanicu boli tiez zdravi, len nemali stastie" ...takze jednoznacne statsie
Môj zmysel života tkvie v maličkostiach, v ožierackych piatok s kamarátmi, v McDonaldovskom žrádle, v spánku, a v mnoho iných veciach ktoré milujem.
a este jedna myslienka: zmyslom zivota je hladanie zmyslu zivota, teda cesta na hladani tohto zmyslu... tu nejde o ciel ale o to hladanie, zevraj