ford a dent sa rozhodli, ze poskladaju otazku zmyslu zivota, vesmiru a vobec a vyslo im presne co dal @zayl .. uz druha vec je, ze odpoved bola znama a bola 42..
@johnysheek umm...teraz som prave antonia a kleopatru a novy preklad hamleta ...a chystam sa burku tiez od shakespeara (lebo ta pica v kniznici to uz bude chciet naspat xD) a jonathan strange a pan norrell ...tak asi tak... twajlajty budem citat na dochodku a tvarit sa ze to je kultova zalezitost
@etelnair tam vôbec nejde o zápletku, tá je niekde medzi wtf a nič moc, uznávam. Hlavný je uberlol, a toho je tam hodne (v originálni a českom preklade, slovenčina je nanič).
.........ak si ktokolvek zvas chce polozit otazku preco som tu naco som tu a co tu mam robit v tomto priestore musi vediet fakta tie fakta musi vediet spracovat v hlave prectavit si tie fakta a co je hlavna vec mat FANTAZIU . urcite podaktory zvas si nevedia prectavit v ako rychlom kolobehu to zijeme viete my nemame ziadnu poctatu sme nahoda genetickych mutacii a skillu evolucie ..sa zdokonalovat a chranit pred dravcami tu nieje ziaden boh ziadna karma ! vase stiastie si utvarate sami vy ste to naco myslite a ktomu kto som ja ...ja som clovek ktory sa miluje lebo si uvedomuje ze zije iba raz !! a som sa az pozastavil nad tym ze aky sme miniaturny vo vseobecnosti ale aky potecial mame chapet velkost vesmiru je fascinujuca je to nas mozog ale nechcem tu riesit nas ludi lebo by som sa tu zbrechal ze akato len primitivna rasa sme v takom zmysle ze dokazeme verit v bludy a poveri sami sa tak dojebujeme pardon taze vesmi .... ktory zvas tu co napisaly komentare tusilo ze nasa hviezda taze "slnko" sa toci takou neuveritelnou rychlostou ze toci z DEVIATIMI planetami prisiel som nato sam lebo je to lahke siprectavyt /taze gravitacia co je to to je to co sa nam toci pod nohami a pretahuje nas studoval som trocha aj kvantovu mechaniku taze poznam setko podrobne a kvantovo a mozem vam povedat ze myslil pravym myslenim .....a v najblisiej dobe ukazem tejto "planetke" ako sa spravne ma zit a pristupovat ku veci bo ma nebavy pozerat ako si sami ublizujeme / ak by mal dakto zaujem otpovem na hoci jaku otazku urcite ohladom zivota abo vesmiru sry Slovencina mi moc nesla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Co dostanes, ked vynasobis sestku deviatkou?
A prave o to ide
"That"s it. That"s all there is."
"I always thought something was fundamentally wrong with the universe"
@sarah_whiteflower je len smutne, ze tie su hnacim motorom fora..
@imosk len galaxii len galaxii
Juj, aspon niekto ma podrzal a neupodozrieval z toho, ze neovladam ani len malu nasobilku
@etelnair pravdu? ja som ho videl 3krat po 20 minutu a dalej ani raz..
vies.. kaslat na film.. ten nema ani zdaleka na knihy
@opinko no jednoducho..
ford a dent sa rozhodli, ze poskladaju otazku zmyslu zivota, vesmiru a vobec a vyslo im presne co dal @zayl .. uz druha vec je, ze odpoved bola znama a bola 42..
takze chyba je niekde inde..
a ten film sa teda nedal po precitani tych knih ale spalo sa pri nom super
@etelnair co radsej? twilight asi tiez nie ci?
Iba knihy
Ale Sprievodca minimálne rovnako tak..
Kto su tí ford a dent?A ako by 9x6 a 42 vysvetlovali zmysel zivota,vesmiru a vobec?Kde by mala byt akoze chyba?
milujem tie knihy. film sa mi nepacil
..otazka je 6x7