ahojte ludia chcela som sa opytat..mavate nikedey totalne psycho stavy ze neviete co s vami je?? neviete ci mate od sameho zufalstva plakat alebo sa smiat?nic vas nebavi..neviete co so sebou.. sibe vam takto niekdedy?a ako dlho to trva? co v takych pripad
no asi prvykrat som ze uplne neviem what to do...otrasne to je..som zuufalyyy. zabudol som heslo na ipod touch a nemam sajnu ze jake bolo...bolo mi to treba davat si tam heslo vobec?
Inak som v poho,zivot mam len jeden tak si ho nebudem kazit nejakymi blbostami. Nechcem ho prezit ale zazit a to v smutnej nalade a zamyslenosti nepojde.
Fú dlho som nezažil depku ,ja som ani vlasne nevedel očo ide.....
Ale raz jeden kkcký den ,bola to streda v pondelok som mal narodky a ma podjebala jedina laska mojho života
(bola to p.č. vy....na)
vtedy som reval a mal zachvat zurivosti ...a ešte tak hnusne sa somnou rozišla že napisala sms úplne povrchne že JE KONIEC! potom mi niekdo volal že je v jednom podniku a oblizuje sa tam znekým ..
To boli také nervy som klávesnicu roz.. od pc (teraz mam tu bezdrotovu kktinu staru...)
Som mal slzy v očiach a nervy....som sa obliekol a cel ist toho chalana čo bol snou rozniest v zuboch ....
Naštastie ma oco držal doma...a mam sa somnou porozprávala.... lebo keby som tam šiel v takom stave tak by som mu pohlave poskákal....(by som prevetral moje kanady čo vních chodím dohory)
No a vtedy som mal depky asi týžden ,nešiel somd oškoly 3 dni lebo som bol podráždený ....síce aj po 2 týždnoch čo sa to stalo sa mi jeden chalan smial v škole...
s toho zrovna... tak som sa neudržal a skončil v riaditelni
dvojka spravanie a kvoli jednej sprostej babe....
No a moje trápenie skončilo dá sa povedať pri prepitých prázdninách (vid moje video vo v3nty tv )
potom toho chalana sktorým ma podjebala .... som stretol na diske sa mi smial doočí...no asi viete ako to skončilo..
.on dostal odomna a ja od vyhadzovača XD (naštastie len jeden kopanec dobrucha , aspon som videl čo som všetko v ten večer popil)
no a to bolo moje jediné depresivné a nasilné obdobie trvalo 3mesiace....a teraz som vštádiu oddychu čo znamena že necem žiadnu holku...
Inak som sa toto leto normalne nespoznával ...tolko chujovín som narobil že až ... ale teraz zž som zase ja starý v3nty
ja mavam depku sice casto, ale velmi kratko. ja som clovek, ktory musi stale nieco robit, takze o par minut zabudnem, ze som vobec depku mala pripadne ma z nej vyliecia moje najkamosky. uz len pri pohlade na ne sa musim usmiat (niezeby boli skarede, ale my tri sme take psychopatky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(bez urážky, tým nemyslím tvoje fórum, ale zopár čo tu bolo pred tebou
Inak som v poho,zivot mam len jeden tak si ho nebudem kazit nejakymi blbostami. Nechcem ho prezit ale zazit a to v smutnej nalade a zamyslenosti nepojde.
Treba sa naucit smiat.
vtedy mam mysel uplne zatemnenu a niesom schopny racionalneho uvazovania a za kazdym vidim nepriatela..momentalne sa mam fajn, coho si fest vazim
jou, som proste kuuuuul
small angel ano samozrejme vrtiet chvostikom ako cviceny psik..
ach boze zehnaj nevedomosti
Co ma znamenat ten dotaz s krutenim chvosta?
Ale raz jeden kkcký den ,bola to streda v pondelok som mal narodky a ma podjebala jedina laska mojho života
(bola to p.č. vy....na)
vtedy som reval a mal zachvat zurivosti ...a ešte tak hnusne sa somnou rozišla že napisala sms úplne povrchne že JE KONIEC! potom mi niekdo volal že je v jednom podniku a oblizuje sa tam znekým ..
To boli také nervy som klávesnicu roz.. od pc (teraz mam tu bezdrotovu kktinu staru...)
Som mal slzy v očiach a nervy....som sa obliekol a cel ist toho chalana čo bol snou rozniest v zuboch ....
Naštastie ma oco držal doma...a mam sa somnou porozprávala.... lebo keby som tam šiel v takom stave tak by som mu pohlave poskákal....(by som prevetral moje kanady čo vních chodím dohory)
No a vtedy som mal depky asi týžden ,nešiel somd oškoly 3 dni lebo som bol podráždený ....síce aj po 2 týždnoch čo sa to stalo sa mi jeden chalan smial v škole...
s toho zrovna... tak som sa neudržal a skončil v riaditelni
dvojka spravanie a kvoli jednej sprostej babe....
No a moje trápenie skončilo dá sa povedať pri prepitých prázdninách (vid moje video vo v3nty tv )
potom toho chalana sktorým ma podjebala .... som stretol na diske sa mi smial doočí...no asi viete ako to skončilo..
.on dostal odomna a ja od vyhadzovača XD (naštastie len jeden kopanec dobrucha , aspon som videl čo som všetko v ten večer popil)
no a to bolo moje jediné depresivné a nasilné obdobie trvalo 3mesiace....a teraz som vštádiu oddychu čo znamena že necem žiadnu holku...
Inak som sa toto leto normalne nespoznával ...tolko chujovín som narobil že až ... ale teraz zž som zase ja starý v3nty
@0 musíš zistiť prečo ti je zle a dohodnúť sa sama so sebou či ti to za to stojí
@0 : Zemna prostedia jednoznačne. A zabere vtedy, keď prídeš na úplne iné myšlienky.
Doteraz nechapem, ako sa mi podarilo ten strasny pocit prekonat