poznám dobre, britská značka, hodnotím takým lepším priemerom, pomaly sa dostáva do viacerých krajín, snáď to nebude druhé tesko mäsko
apropo, sa pochválim, mám šál a tričko
inak je u nás v KE, ste vedeli? som skoro odpadla
nepoznate Marks&Spencer? neviem, v tom obchode v Avione som nebola ale tu znacku poznam z Anglicka...a mne sa osvedcila, tam je Marks&Spencer vsetko...od oblecenia cez bytove potreby az po potraviny
oj, pawlo, veľa je ich, mne by však stačila prvotriedna značka chanel... som skromná, čo už so mnou... zvyšných značiek by som sa zriekla v pohode, a bratyzláwa by mohla ísť si zapáliť cigáru so svojím dolcitošgrgánaba, či čo tam majú
a inak ten "cameljo" nejak tak sa to volá, nepoznám, ale celkom dobré veci mali, a všimla som si, že mango je v optime úplne na inej úrovni (oveľa lepšej) ak ona hlavnej ulici
stavím sa, že ak prídem do IT, a skočím do Terranovy, tak tam už budú jiné handry, jak tu! potom napíšem blog plný rozhorčenosti o tom niežeby ma to trápilo
No, ja viem o tej značke toľko, že nejaké veci sa šijú aj u nás na dedine. Seriózne, neklamem. Máme tu taký menší závod a chodí sem dosť žien z okolia. A vyvážajú sa do Anglicka. Myslím, že to može byť dosť šok pre tých Angličanov, keď si kúpia tričko Marks & Spencer a je tam napísané Made in Slovakia... To je skoro ako keď som si kúpila tričko značky Fishbone a bolo tam napísané Made in Bangladesh...
dizájr, zaujímavý poznatok, s tými značkami je to jak na jedno kopyto, a preto radšej dôverujem starému dobrému východu, made in india a made in nepal:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
apropo, sa pochválim, mám šál a tričko
inak je u nás v KE, ste vedeli? som skoro odpadla
stavím sa, že ak prídem do IT, a skočím do Terranovy, tak tam už budú jiné handry, jak tu! potom napíšem blog plný rozhorčenosti o tom niežeby ma to trápilo