mám možno tri, štyri veci značkové, ale nie kvôli tomu, že je to značka. Keby som to isté našla "bez značky", kúpim si radšej to..Neznášam značky celkovo...
nemám rada také značkovanie jak čísla krave na riti .... ja si kupujem to čo sa mi páči a je to v ramci normálnej ceny! aj tak je 80% značkových vecí vyrobené v číne tak čo kto rieši?
podľa mňa je to jedno, veď kto uvidi ked pojdes ulicou či maš na sebe značkove alebo len činske oblečenie, ked veľakrat to vyzerá priam rovnako...a niekedy v značkovom obchode najdeme uplne obyčajne tričko ešte aj z rovnakeho materialu ako u čiňanov a pritom omnoho drahšie ....no niekedy je lepšie nakupovať aj u značkovych , tam nie je až tak veľa kusov z jedneho druhu tovaru ,,,,mne sa raz stalo že som si kupila zelene šortky u čiňana a o dva tyždne ich nosilo po meste aspoń 15 dievčať ....jaky trapas
ja mám aj značkové kusy - ale málo - vo všeobecnosti si radšej kúpim niečo obyčajné a lacnejšie a kúpim si toho viac - napríklad, radšej 5 výpredajových tričiek po 4€ ako jedno za 20€..... aj s botami radšej tak - radšej si kúpim jedny lacnejšie, vydržia mi síce len jednu sezónu, ale na tú ďalšiu si už môžem kúpiť iné, modernejšie
tak ja vela veci nekupujem skor zdedim a neriesim znacku ale zdedila om dvoje nohavice znackove a boli mi velke bolo mi ich luto vyhodot tak poputovali na spodok skryne...to je u mna dost bezne
za 1 . kurwa tento novy vyzor Birdzu je humus ... 2 . znackove veci / aspom vecsina / maju istu kvalitu jak od cinanca . Boli uz urobene vselijake testy ktore tieto tvrdenia potvrdzuju . I ked daktory cinanci fakt setria
aj tak sa všetko vyrába v číne.. ...ale večšinou mám značkové veci.....ale nie preto že to je značka ale preto že sa mi to páči.. ...keby také isté bolo u číňana tak si kúpim to kúpim tam a je mi to jedno..
Nemam nic od cinana. Je velky rozdiel ak je vec vyrobena v Cine ked je znackova a neznackova (z trhu), v tom druhom pripade nakladu vyrobcovia taky doraz na preciznost odevu a siju to velmi narychlo cize im nejde o kvalitu ale o kvantitu a potom tie handry tak aj vyzeraju vseliako nakrivo usite a podobne...
väčšina vecí je vyrobená v číne.. hh.. ale tak kedysi som kupovala len u číňanov.. tiež na to nemáme.. ale tak botasky mi od nich vydržali 2-3 mesiace.. a tak som si kúpila botasky DC a tie mi vydržali rok.. a nosila som nonstop celý rok..
nooo niekedy to cinske a znackove sa da v pohode rozoznat. . a co vsetci picuju napr na new yorker ze je to to iste jak cinske..tie veci z enw yorkeru su urcite stylovejsie nez nieco z mileticky napr alebo tak
no keď ma niečo zaujme....tak neváham zato dať aj 20€....ale to len zriedkavo...oblečenie mi je jedno kde si kúpim...či číňan alebo značkový obchod...to je jedno....
ale tak zase od cinanov..to nema ani uroven..to je otrasne oblecenie.. ale normalne obchody neznackove tiez maju niektore fakt dobre veci..to treba uznat aj ked ovela radsej nosim znackove veci..
veď u číňanov sú teraz asi rovnako drahé veci ako v značkových. teda, také tie značky ako zara, bershka a pod. nenakupujem v drahých obchodoch, nemám kabelku prada ani plnú skriňu svetríkov od tommyho hilfigera ale nemám rada čínske veci. má to divný materiál, občas je to nejak chybne ušité atď. a topánky iba značkové kvôli klenbe
nechcite radšej vedieť, koľko tych "značiek" su len veci made in china s nejakym napisom. je rozdiel medzi "značkou" a "značkou", ak niekto chce skutočne kvalitne veci, musi hľadať.. napr. ja by som si topanky od čiňanov nekupila, pretože ich po mesiaci možete vyhodiť, ale čo maju na sebe ostatni mi je totalne jedno. celkovo je blbost posudzovať inych podľa ceny oblečenia, každy nech si nosi, čo chce
Tenisky od cicnaov sa mi rozpadnu po jednej "" sezone"" leto/jesen ale kym ich nosim vacsinou v pohode vydrzia takze za tych topade sa to podla mna oplati
Znackove tenisky su tak na 2 ""sezony"" u mna (captave chodenie) takze sa mi viac oplati si kupit 2 krat tenisky za smiesnu cenu ako jedni ktore vydrzia 2 krat dlhsie ale stoja 5 krat viac
Je to individualne..... a navyse nie je kazda znacka rovnaka niektore znacky sa kvalitou tym cinankam kludne mozu rovnat .... v znackach mam najlepsie skusenosti asi s adidas a najhorsie s nike
Pokial ide o oblecenie mam par drahych znackovych handier ktore si dam ak idem na rande alebo tak..... 90 percent casu ale nosim celkom obycajne veci lebo v nich som sa vzdy aj tak citil najpohodlnejsie a najprirodzenejsie
@bublinqac Presne tak. Veď neexistuje na jednej strane len predražené značkové oblečenie a na druhej čínsky šunt. Robím s handrami, kopu vecí sa robí v jednej fabrike a obrazne povedané, ak na rifle našijú značku trebárs LEVIS, tak tie rifle stoja na pulte 100 euro, ak ju tam nenašijú, tak 20 euro. Iba tá nášivka robí rozdiel, na základe ktorého sa predá viac tých drahých riflí ako tých lacných, pretože tie LEVIS majú reklamu po celom svete. V kvalite ale žiaden rozdiel nie je.
Konkrétne to takto robí ADIDAS, ktorý má lacnú podznačku ALEX ATHLETICS - športové oblečenie vyrábané Adidasom pod iným názvom.
Ďalší príklad je americká firma POLO RALPH LAUREN, ktorá dáva na veci značku - obrázok hráča Pólo a košeľa s ňou môže stáť až 130,-€
Ale ak je na košeli ten znak zdvojený (akoby dvaja jazdci), už ide o bežnú konfekčnú košeľu POLO za30,-€. A tiež napr.pod nich patrí mid-price značka Club Monaco.Takže treba zobrať konečne rozum do hrsti a vykašľať sa na snobizmus.
Este to okomentujem po ludskej stranke Podla mna nema zmysel sudit ani ludi v lacnom obleceni ani ludi v drahom obleceni podla mna kto si to moze dovolit tak kazdy chce byt pekny A ja na tom nevidim nic zle.....
Samozrejme oblecenie cloveka nerobi a kto ma hovno v hlave tomu to aj tak nepomoze
ja kupujem co sa mi paci a je mi jedno ci je to znackove alebo od cinancov ale tenisky len znackove lebo je to urcite kvalitnejsie ako u cinanov a je jednoduchsie kupit si jedny drahsie co aj nieco vydrzia jak kazdeho pol roka nejake smejdy za par eur co sa mi zachvilu rozpadnu
Milujem značky,kupoval som si vyhradne najznačkovejšie oblečenie,dokym matka koli mne skoro nezbankrotovala,teraz si kupujem normalne v hociakych NY,gate,či reserved,cropp,ked budem mať na to,zase si budem kupovať len značkove veci.
mne je to tiež úplne jedno kúpim si čo sa mi páči a nieje to predražené... Ajtak je skoro všetko z číny a o kvalite sa dá v dnešnej dobe už málokedy hovoriť..
Ja tiež kašlem, na značky, nenávidím ich čo sa mi páči to je moje
tak ale pár kúskov sa nájde aj u mňa, ale rozhodne, nerozdelujem ludí podla toho, keď sama mám najradšej sekáče tam sa nájdu vždy uletené kúsky
a keď už sme pri značkách, neviem čím to je, a to ozaj nie, ale značka mi vždy vydržala menej než nejaký čínaň, či vietnamec, či čo to
a je tu ešte niečo, ak sa myslia značky ako New yorker, Terannova, Gate... tak si myslím že to je to isté ako čínaň, v Kenvele našívajú nápisy na ich tričká, tak nie je o čom
a nerozumiem ludom ktorý si kúpia nohavice za 6, 7tisíc, napríklad z Gasu ako napríklad moj brat, to je úplne zbytočne utratených tak vela peňazí, za obyčajné rovnako vyzerajúce nohavice, ako s kadekolvek inde :/
Americké spoločnosti si dávajú šiť rifle v Egypte a štátoch Blízkeho východu napríklad ešte v pásme Gazy. Výrobná cena jedných riflí je cca. 0.66 € a potom ich prevezú do USA, kde zasa prišijú na nich konkrétne spoločnosti svoje štítky. Je to smiešne. Rovnako ako keď idete na rynok (trh) do Užgorodu a pýtate si v stánku konkrétnu pálenku. Poviete napr. 3x Sloličnaja a chlapík si vyberie z pod pultu krabicu s etiketami nájde si tam zväzok s etiketami pre Stoličnaju a pred Vami ju na fľašu nalepí. Rozdiel medzi Američanmi a Ukrajincami je ten, že Ukrajinci to v porovnaní s Američanmi aspoň robia verejne a zákazník to vidí.
u vietnamca nenakupujem hlavne preto, ze tam je aj "100% bavlna" neprijemna na dotyk... Ale otazka je, ze co je znacka... nejake to C&A urcite znacka neni, ale neni to ani vietnamec... a take tie nujorkeri a gate-i a podobne nezmysly... no neviem... neni to vietnamec, neni to znacka...
Ja si kupujem len take veci ktore ma ocaria...ktore ked vidim tak proste spravim wow to je uzasne.....Nezalezi mi na znacke hlavne ze sa to mne paci....A okrem toho mam 99% veci od cinana.....Znackove mam az topanky na zimu...A este jednu vec
Zoberte si to tak, čo nie je vyrobené v Číne, je číňanmi vyrobené inde.
Nebudem si kupovať veci, ktoré stoja hmm... povedzme čiapka za 20 eur, len za to že má vpredu Kappa. Nesiaha mi ani po uši, je odložená v skrini.
Vždy budem nosiť to, čo mi "sadne" v čom sa cítim dobre bez ohľadu na druhých, ja viem zladiť aj neznačkové veci. Ide mi o farbu, buď čierne, alebo svetlé veselé farby aby som zaujal. To je všetko čo vyžadujem okrem kvality, ktorá sa neobjavuje pri každých značkových veciach.
Pri tom značkové veci nestoja veľa. Možno u nás...
Londýn, mikina Billabong - 19,99 eur, Slovensko, e-shop, to isté - 49,99 eur
Vyše 100% nárast ceny, predstavte si ako na tom zarobia. Im to nevadí, a nám? Kto na to má tak tomu nie, kým je s výrobkom spokojný...
zeberte si boty....znackowe boty stoja cca 90e+ a steel 70 a wydrza wam 100rokow a element ya rok odlepena podrazka...Dale samozrejme nemozu seci chodit w steeloch..kamarat ma dr martens ale bez ocelowej spice po bratowi a maju 5 rokov....este su funkcne.....sak koza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale topánky len značkové...iné si nekúpim...
tiez neriesim moc ludi podla oblecenia, velakrat sa mi pacia prave taki, ktori su zaodeti do niecoho extravagantneho, a nevadi mi vobec co nosia..
Znackove tenisky su tak na 2 ""sezony"" u mna (captave chodenie) takze sa mi viac oplati si kupit 2 krat tenisky za smiesnu cenu ako jedni ktore vydrzia 2 krat dlhsie ale stoja 5 krat viac
Je to individualne..... a navyse nie je kazda znacka rovnaka niektore znacky sa kvalitou tym cinankam kludne mozu rovnat .... v znackach mam najlepsie skusenosti asi s adidas a najhorsie s nike
Pokial ide o oblecenie mam par drahych znackovych handier ktore si dam ak idem na rande alebo tak..... 90 percent casu ale nosim celkom obycajne veci lebo v nich som sa vzdy aj tak citil najpohodlnejsie a najprirodzenejsie
Konkrétne to takto robí ADIDAS, ktorý má lacnú podznačku ALEX ATHLETICS - športové oblečenie vyrábané Adidasom pod iným názvom.
Ďalší príklad je americká firma POLO RALPH LAUREN, ktorá dáva na veci značku - obrázok hráča Pólo a košeľa s ňou môže stáť až 130,-€
Ale ak je na košeli ten znak zdvojený (akoby dvaja jazdci), už ide o bežnú konfekčnú košeľu POLO za30,-€. A tiež napr.pod nich patrí mid-price značka Club Monaco.Takže treba zobrať konečne rozum do hrsti a vykašľať sa na snobizmus.
Samozrejme oblecenie cloveka nerobi a kto ma hovno v hlave tomu to aj tak nepomoze
Záleži mi na značke asi najviac zo všetkeho.
určite by som si tiež najradšej nosil samé značkové veci ale zas niekedy ked sa mi páči neznačkové tak prečo nekupiť?
značke sa človek poteší ale nejak na tom niesom závislí.....
lenže už ľutujem toľko peňazí za všetko, lebo aj tak všetko nosím max 2 sezóny...
a o topánkach to už ani nehovorím to sa teším, ak mi vydržia 2 mesiace
ja som taký ničiteľ
tak ale pár kúskov sa nájde aj u mňa, ale rozhodne, nerozdelujem ludí podla toho, keď sama mám najradšej sekáče tam sa nájdu vždy uletené kúsky
a keď už sme pri značkách, neviem čím to je, a to ozaj nie, ale značka mi vždy vydržala menej než nejaký čínaň, či vietnamec, či čo to
a je tu ešte niečo, ak sa myslia značky ako New yorker, Terannova, Gate... tak si myslím že to je to isté ako čínaň, v Kenvele našívajú nápisy na ich tričká, tak nie je o čom
a nerozumiem ludom ktorý si kúpia nohavice za 6, 7tisíc, napríklad z Gasu ako napríklad moj brat, to je úplne zbytočne utratených tak vela peňazí, za obyčajné rovnako vyzerajúce nohavice, ako s kadekolvek inde :/
Najradšej nakupujem v obchodoch ako reserved, H&M, C&A, orsay... proste normálne obchody kde sú veci aj celkom kvalitné aj za rozumnú cenu.
no to som zas tak napísala, že nikto nechápe
Nebudem si kupovať veci, ktoré stoja hmm... povedzme čiapka za 20 eur, len za to že má vpredu Kappa. Nesiaha mi ani po uši, je odložená v skrini.
Vždy budem nosiť to, čo mi "sadne" v čom sa cítim dobre bez ohľadu na druhých, ja viem zladiť aj neznačkové veci. Ide mi o farbu, buď čierne, alebo svetlé veselé farby aby som zaujal. To je všetko čo vyžadujem okrem kvality, ktorá sa neobjavuje pri každých značkových veciach.
Pri tom značkové veci nestoja veľa. Možno u nás...
Londýn, mikina Billabong - 19,99 eur, Slovensko, e-shop, to isté - 49,99 eur
Vyše 100% nárast ceny, predstavte si ako na tom zarobia. Im to nevadí, a nám? Kto na to má tak tomu nie, kým je s výrobkom spokojný...
» oblecenie.bazos.sk/inzerat/4018930...