Musíte mať značkové handry alebo vám to je jedno. Ja budem mať radšej menej veci značkových ako kopu neznačkových.Nie kvôli tomu, že je to značkové, ale kvôli tomu, že je to kvalitnejšie.
Záleží to od toho o aký kus oblečenia sa jedná. Určite nepotrebujem mať trenky za päť litrov Ale napríklad topánky sa oplatí mať kvalitné - a to už aj po praktickej aj po zdravotnej stránke.
Znackove musim mat iba topanky a je jedno ci sa jedna o tenisky alebo cizmy.Inac mi je to v podstate jedno. Mam jedny jeansy D&G boli sice zasrane drahe ,ale su moje oblubene.Nie koli znacke,ale ze su strasne pohodlne.
JA MUSIM MAT ZNACKOVE VSETKO OKREM RIFLI. AKO BO RIFLE AJ NA MILETICKE ... SU VLASTNE TIE ISTE AKO V NEJAKOM AVIONE. ALE TRICKA A BOTY.... TO MUSI BYT.ô...
Myslim si, ze je ubohe vraviet ci pisat, ze znacove veci su "kvalitnejsie". POznam dost ludi, ktori si kupili znacky ako su adidas alebo nike puma a vydrzali im velmi kratko tak 5 mesiacov.
Mne osobne to je asi tak jedno. Dana vec sa mi musi pacit. a kazda vec je znackova. Leb u nas to je trebars cinska ale v cinsku to moze byt prestyzna znacka.
Ja mam len par znackovych predajni co oblubujem ale adidas, puma, nike ... a tak dalej nie je.
Ale co je zarazajuce je to. ze v prestyznych znackovich predajnach nemaju moje velkosti (moja velkost je 28 co sa tyka rifli alebo 29 ak je uzky strih a nie kazda predajna ma take velkosti ... skoro ziadna)
Musím mať značkovú obuv. Kvôli mojím nohám a aj kvôli pohodliu. Ale väčšinou nakupujem v čínskych obchodoch ako Kenvelo, Terranova, New Yorker a tak...ale trenky a ponožky mi kupuje mama a to neviem kde kupuje
Značkové veci nenávidím lebo niektorý ľudia sú na ne zaťažený a myslia si že keď majú Dcčka tak sú božsky neodolateľný a sú In a všetci ich budú milovať.....možno pár výnimiek ktorý to nosia pre pohodlnosť a možno kvalitu....ale ľudia zaťažený na značkové veci často odsudzujú veci nar od číňanov..jasné že číňania majú dosť vecí nekvalitných a dosť ehm škaredých ale ak sa niekto posnaží tak za tri hodiny hrabania v regáloch nájde niečo dobré a kavlitné aj v týchto obchodoch..ak chce značkové veci možno vydržia dlho ale stáva sa že sa zašpinia roztrhnú alebo sa do nich už nevopcháme alebo už nie sú v móde potom by mi jednoznače tých peňazí bolo ľúto
jasne, su taki zmagoreni ludia, jak ten pavel rochniak, co som o no mcitala v casaku, uplne vymlety...
ja som tiez na znacky niektore, rozhodne kebyze som v parizi, v londyne letim do Chanelu, ale ze by som fnukala, vystatovala sa, tuk tuk, nevidim v tom zymsel, a taka vlastnost u mna urcite nie je, tesim sa do secondhandu v sobotu
Mne je to viac-menej jedno, len nech to schopne vyzerá, páči sa mi to a je to štýlové..ale som za značkové boty, hoci moje číslo majú fakt len ojedinele
Neznášam na tričkách a mikinách lebky..ešte pred pár rokmi, by mi to prišlo za v pohode a celkom cool..ale tera keď to čeknem nekde, až zle mi príde, bo mi to pripadá ako emo limited edition..
nemam rada terranovu, kenvelo atd., to je hrozne, dalej uz mi je fakt zle zo znacky ed hardy, maju ju uz vsetci a myslia si aki su uzasni, nike, puma, adidas - tam vobec nechodim, kedze si taky sportovy typ oblecenia vobec nekupujem, ale dobre znacky su britsky topshop, river island a zboznujem zaru
Jednoznacne znackove veci ak sa da. Topanky urcite znackove, predsa len som v nich vacsinu casu a nebudem kupovat shity. Mikiny kedze ich mam tiez relativne casto, tak taky tak znackove nemusi to byt hned adidas mikiny skor lonsdale alebo som nasiel teraz aj steinara zaujiamve veci... Nohavice si nejako extra nepotrpim ale na mileticke rozhodne kupovat nebudem a tricka to mi je vcelku jedno.
Kazdopadne preferujem zname znacky, kedze tam mam aku taku istotu, ze sa to na mne nerozpadne po 3 dnoch...
Ja si na znackove veci nepotrpim, kupujem si to, co sa mi paci a hlavne aby to bolo pohodlne, aj ked to neni zrovna kenvelo. A navyse je mi luto aj tych penazi, co by som za to dala. Aj ked nehovorim, urcite su kvalitnejsie znackova botasky ako nejake od cinana.
Nenávidím značkové oblečenie, nevyhľadávam ho, keď tak len v prípade topánok, aj to len zúžený výber značiek.
V podstate keď si kupujem niečo nové, veľmi si potrpím na tom aby tam buď značka nebola vôbec, alebo bola tak nevýrazná, že si ju nikto nemá šancu všimnúť...
ja som keddysi davnejsie musel mat setko emerica circa vans a etnies lebo som jazdil na skate ale inak je to uplne jedno co koho po mne znacka nerobi cloveka zas nehovorim ze mam tu chodit ako trhan ale preco by som si nemohol obut nejake neznackove boty ale je pravda v skate znackach na boty dosky a trucky mas velke rozdiely
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nohavice... čo príde
topánky väčšinou baťofky alebo nejaké ine fajnové mám svoje nohy rád alebo steel
a neznášam popísané tričká. jedine nejaký obrázok kapely alebo nejaký ftipný text nenávidím logo značky na pol trička.. blee...
Mne osobne to je asi tak jedno. Dana vec sa mi musi pacit. a kazda vec je znackova. Leb u nas to je trebars cinska ale v cinsku to moze byt prestyzna znacka.
Ja mam len par znackovych predajni co oblubujem ale adidas, puma, nike ... a tak dalej nie je.
Ale co je zarazajuce je to. ze v prestyznych znackovich predajnach nemaju moje velkosti (moja velkost je 28 co sa tyka rifli alebo 29 ak je uzky strih a nie kazda predajna ma take velkosti ... skoro ziadna)
ja som tiez na znacky niektore, rozhodne kebyze som v parizi, v londyne letim do Chanelu, ale ze by som fnukala, vystatovala sa, tuk tuk, nevidim v tom zymsel, a taka vlastnost u mna urcite nie je, tesim sa do secondhandu v sobotu
Neznášam na tričkách a mikinách lebky..ešte pred pár rokmi, by mi to prišlo za v pohode a celkom cool..ale tera keď to čeknem nekde, až zle mi príde, bo mi to pripadá ako emo limited edition..
Pásiky sú cool!!
Kazdopadne preferujem zname znacky, kedze tam mam aku taku istotu, ze sa to na mne nerozpadne po 3 dnoch...
V podstate keď si kupujem niečo nové, veľmi si potrpím na tom aby tam buď značka nebola vôbec, alebo bola tak nevýrazná, že si ju nikto nemá šancu všimnúť...