21. no je tam rozdiel, v botaskach sa da vykonavat nejaky sport, beh ... ale v teniskach nie, si neviem predstavit ako v superstaroch pretekam alebo hram voleybal
Ale - veď botasky sú vlastne topánky od českej firmy BOTAS a myslím si že kvalitou sa vyrovnajú kdejakému adidasu alebo podobne.... Tak neviem prečo voláte aj ostatné topánky botaskami keď vlastne nimy nie sú
ty si chalan? kurnik preco som ja bol cely cas v tom ze si baba? ta tvoja zelena fotka mi prisla uplne ze si dievca a v profile som si neprecital co si...
a sa mi zdalo divne ze o sebe piss v muzskom rode.. ale som si myslel ze to je asi nova moda dpc ja som truba
...Adidas-y Superstar-y som lubila dokym mi nedorezali clenky uplne ze do krwi a tak teraz wear-ujem DC aj ked na tej mojej 36-tke nohe wyzeraju ako lode
21. mas to pomylene....na tenis su tenisky, na futbal su kopacky, na beh su tretry a podobne....botasky su to co vsetci volaju tenisky setko su to len hratky so slovami
29. chudak spekacik ja som zase ked pozrela tvoju fotku tak si povedala jezis jaky jemny chlapec s tym babetko v rukach, ale ked citam tvoje prispevky tak, je to presny opak...ale nic v zlom
No tensisky nenosim nosim skor take spolocensko sportove a pohodlne .... napr John Gerfield vid aj v mojom fotoalbume. a s tenisiek uz nenosmim skoor nic ale ak by som si mal kupit tenisky tak urcite Nike ale zatial o tom neuvazujem a drzim sa svojmu stylu
ja som závislá na svojich steeloch, conversekách a túžim bytostne po páre lodičiek značky manolo blahnik. ale túžba ostáva nenaplnená a niekde hore v oblakoch.
ja rada týram svoje nohy aby som pocítila blaho keď topánky vyzujem...
DC su najpohodlnejsie, najmaksie ,fajneee ale fakt neodporucujem botasky znacky OSIRIS pretoze su twrdee ,nepohodlnee ,wsade tlacia a dokonca sa mi wyzuwajuu omg ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale to bude asi tym ze neviem chodit
ano presne ...
ale nie, mne sa pacia pumy.. ale este ziadne nemam
ty si chalan? kurnik preco som ja bol cely cas v tom ze si baba? ta tvoja zelena fotka mi prisla uplne ze si dievca a v profile som si neprecital co si...
a sa mi zdalo divne ze o sebe piss v muzskom rode.. ale som si myslel ze to je asi nova moda dpc ja som truba
Takze naj naj naj su NIKE
aaaa moja naj znacka su Dada a Dcshoes
ja rada týram svoje nohy aby som pocítila blaho keď topánky vyzujem...
a napr Baťa sa mi páči
A nová kolekcia Adidas od Stelly Mc Courtney je úúchatná, tie topánky na jógu sú dokonalé