ja si myslím, že je to o sugescii. ak ťa odmala učia že si tvrdohlavý, tak ti vlastne dávajú spôsob, akým si svoju prípadnú tvrdohlavosť odôvodňovať a ospravedlňovať. takže veľmi tým preddefinovaným charakteristikám založeným na tom, kto sa kedy narodil, veľmi neverím.
Môžu si, lepšie by sa mali poznať a chápať nejaké tie duševné pochody v sebe, ale zase ... ľudia sa dopĺňajú a práve to rozličné znamenie je obohatené niečim, čo to iné zase nemá, takže to záleží ozaj od toho, ako si sadnú. A samozrejme nemožno sa riadiť znameniami, stretol som mnoho ľudí, ktorí mali od svojho znamenia tak ďaleko že až ...
Myslím si že nie. Celkovo na horoskopy a podobné veci dosť verím a ked to tak sledujem, s ľudmi rovnakého znamenia si nerozumiem vôbec. Skôr by som povedala že ma svojou povahou a vlastnosťami odpudzujú. Preto sa celkom bojím ako pôsobím na ľudí aj ja. @8 Súhlasím s tými živlami. Celý život som obklopená ľudmi s tými znameniami. No nepovedala by som že sú milí a úprimní. Ale aj tak ich mám vo svojom živote a vyrovnávam sa s tým.
ja znameniam neprikladám váhu... neriešim kto je ak znamenie, ... a nechápem ked niekto sa ma opýta že aké som znamenie a potom skonštatuje že "hmm no s váhami si väčšinou nerozumiem.." a podobne... proste ten človek už dopredy si vsugeruje že to so mnou napríklad nepôjde lebo som váhy...
nemusi to byť pravidlo ale určite je niečo na tom že po narodení vplývajú na deti podobné prvky ... ako počasie, prostredie atď a to ich formuje možno v určitom ohlade podobne ... čiže niečo na tom môže byť
Ono znamenia vymysleli ešte pred tým než ľudia vedeli sadit úrodu. Vlastne podľa postavenia planet v čase narodenia, takže to niečo do seba ma, a bolo by zaijimave rozdeliť ľudí podľa znameni a zistiť či sú si podobný...
@melancholik@motorbreath Lenže to niečo nesúvisí so znameniami A kedˇsa aj niekto narodí v ten istý mesiac neznamená to, že budú mať spoločné vlastnosti.
Lebo ako si písal počasie a prostredie teraz dvaja ľudia sa narodia naraz. Jeden v Afrike, druhý na Aljaške. Jeden v chudobnej rodine druhý v bohatej. a pod. proste aj keď sa im situácia vyrovná v dospelosti nebudú mať nič spoločné.
Ďalšia vec ma napadla. HOVNO znamenia ale prostredie fakt ako
Ja som LEV znamenie som mierumilovný chalan, dobrosrdečný a plno pozitívnych drístov môžem o sebe hovoriť lebo fakt ako zlé nerobím nikomu, nie som ani zákerný nič proste pohoďák.
Mám známeho čo sa narodil 2 dni predomnou. A je to úplny magor
A proste xy príkladov. Lebo RACIONÁLNE SA na to pozrime !!
Aký preboha vplyv môže mať na človeka to kedy sa narodím?!
Aký? to keď mi niekto racionálne vysvetlí ako vplýva znamenia tak možno mu to čiastočne uznám.
@rocafella máš niečo z oboch znamení, resp. mal by si mať, ja som napr. blízko blíženca, ale nie som blíženec a po ročných skúsenostiach a nejakých vecí, ktoré som si naštudoval viem, že mám s blížencom veľmi veľa spoločného, nepýtaj sa na súvislosť, dôležitejšie veci sa nedajú vysvetliť a nie tak toto
Ako proste znamenia nemajú nič do seba najlepšie sú tie horoskopy čo som minule porovnával v každom časopise na ten istý deň niečo iné A všetko má niečo spoločné.
Je to nezmysel a ľudia vidia niekedy niečo čo tam naozaj nie je a spájajú súvislosti k niečomu s čím proste sa spájať logicky nedajú.
Proste bez argumentov.
Z opačného hľadiska viem, že moje všeobecné znalosti vravia, že znamenia majú niečo dočinenia s postavením hviezd. Vznikli dáávno. Viem, že za tie storočna sa postavenie hviezd zmenilo natoľko, že by sa správne aj znamenia mali zmeniť a posunúť o niekoľko desiatok dní.
Ovšem absolútne žiadny vplyv nemá postavenie hviezd na to kto sa kedy narodí. Aký by mal vplyv?
ja som písal niečo o postavení hviezd? ja som písal niečo o nejakých horoskopoch? no a čo sa týka názorov na smrť a podobné, s tebou sa o tom baviť nebudem
@highvoltage to si tusim blizenec uz o den 20.5. je este byk, ale niekde sa tie znamenia pisu inak s rozptylom 1-2 dni ale zrejme si blizenec I.dekady silno ovplyvneny bykom
nie ale vacsina mojich felas a najmilovanejsich dusiciek su zhodou nahod to iste co ja >
vlastne ja to mam rozdelene zhruba na polku polka byci a druha polka venovana vodnym znameniam xD ( a to som ohen... xD)
závisí od ľudí som škorpión a rozumiem si s ostatnými škorpiónmi, ale napr. frajer je lev, naj. kamoška blíženec.. nemyslím si, že je to o znameniach akurát rakovia mi moc nejdú čo som časom zistila
ja nemam rada ženy co su vodnarky a váhy, to je take mrchy vypocitae dvojtvárne ... vela takých poznam a vacsinou co som sa hejtovala so ženami tak váha ...
ale dajako neviem aj baran, kozorozec mi moc nesedí. tazko povedat lebo to sa nedá, niekto je taký typ a druhý zas tlmenejší...
a inác ja priťahujem dako extra velmi býkov a levov, kozorozcov chlapov, co je na prd lebo sa ku mne moc nehodia to si myslim že nie je nahoda ked z 10tich su 6 bykov co ma chce ..
mne sa zvyknu pacit rybky, bliženci, .. muži .. no im sa zas extra nepácim ja... FAIL.
a moje kamošky su lev, škorpion, bliženec...take najbližšie.
tazko povedat lebo zalezi od toho v ktorej etape sa clovek narodi... ja som napr. cisty skorpion, ale mam daco z LEVA lebo to je moj ascedent.
skor by som to definovala že si rozumiem so submisivnejšími lojalnýmy urpimnými divokymi osobami...ktoré su svojím sposobom kus excentricke a hlavne tolerantne a trpezlive lebo pri mne clovek je tak že - bud ma zboznuje alebo ma nenavidi.
@59
Ale tych par ludi, ktorych som kedy mala a mam fakt rada boli vzdy jedine tiez skorpioni alebo byci, ale so skorpionmi je to uuplne ine, neviem ci mam len take stastie, ale na nich nema nikto :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Dufam, ze to neni moc madarsky
Absolútne to kto sa kedy narodí nemá vplyv na povahu, správanie a pod.
.
@8 Súhlasím s tými živlami. Celý život som obklopená ľudmi s tými znameniami. No nepovedala by som že sú milí a úprimní. Ale aj tak ich mám vo svojom živote a vyrovnávam sa s tým.
Podľa mňa keby mali byť oni čo i len na 5 minút spolu sami niekde, sa pozabíjajú
Lebo ako si písal počasie a prostredie teraz dvaja ľudia sa narodia naraz. Jeden v Afrike, druhý na Aljaške. Jeden v chudobnej rodine druhý v bohatej. a pod. proste aj keď sa im situácia vyrovná v dospelosti nebudú mať nič spoločné.
Ďalšia vec ma napadla. HOVNO znamenia ale prostredie fakt ako
Ja som LEV znamenie som mierumilovný chalan, dobrosrdečný a plno pozitívnych drístov môžem o sebe hovoriť lebo fakt ako zlé nerobím nikomu, nie som ani zákerný nič proste pohoďák.
Mám známeho čo sa narodil 2 dni predomnou. A je to úplny magor
A proste xy príkladov. Lebo RACIONÁLNE SA na to pozrime !!
Aký preboha vplyv môže mať na človeka to kedy sa narodím?!
Aký? to keď mi niekto racionálne vysvetlí ako vplýva znamenia tak možno mu to čiastočne uznám.
21.5
Aký to má súvis ? Aký má vplyv znamenie? Aký ma vplyv to kedy sa narodím na povahu? Ak sa narodím na hrane dvoch znamení čo potom ? Som mutant ?
Ako proste znamenia nemajú nič do seba najlepšie sú tie horoskopy čo som minule porovnával v každom časopise na ten istý deň niečo iné A všetko má niečo spoločné.
Je to nezmysel a ľudia vidia niekedy niečo čo tam naozaj nie je a spájajú súvislosti k niečomu s čím proste sa spájať logicky nedajú.
Proste bez argumentov.
Z opačného hľadiska viem, že moje všeobecné znalosti vravia, že znamenia majú niečo dočinenia s postavením hviezd. Vznikli dáávno. Viem, že za tie storočna sa postavenie hviezd zmenilo natoľko, že by sa správne aj znamenia mali zmeniť a posunúť o niekoľko desiatok dní.
Ovšem absolútne žiadny vplyv nemá postavenie hviezd na to kto sa kedy narodí. Aký by mal vplyv?
tu máš niečo o racionálnom pohľade napr. na smrť
» www.mojevideo.sk/video/23ff9/co_...
A nehovor, že dotyčný nemá pravdu
vlastne ja to mam rozdelene zhruba na polku polka byci a druha polka venovana vodnym znameniam xD ( a to som ohen... xD)
Preto sa pytam,raz pisu v casopise byk a inokedy blizenec.
ale dajako neviem aj baran, kozorozec mi moc nesedí. tazko povedat lebo to sa nedá, niekto je taký typ a druhý zas tlmenejší...
a inác ja priťahujem dako extra velmi býkov a levov, kozorozcov chlapov, co je na prd lebo sa ku mne moc nehodia to si myslim že nie je nahoda ked z 10tich su 6 bykov co ma chce ..
mne sa zvyknu pacit rybky, bliženci, .. muži .. no im sa zas extra nepácim ja... FAIL.
a moje kamošky su lev, škorpion, bliženec...take najbližšie.
tazko povedat lebo zalezi od toho v ktorej etape sa clovek narodi... ja som napr. cisty skorpion, ale mam daco z LEVA lebo to je moj ascedent.
skor by som to definovala že si rozumiem so submisivnejšími lojalnýmy urpimnými divokymi osobami...ktoré su svojím sposobom kus excentricke a hlavne tolerantne a trpezlive lebo pri mne clovek je tak že - bud ma zboznuje alebo ma nenavidi.
(alebo kľudne hej, ja som za každú koninu )
Ale tych par ludi, ktorych som kedy mala a mam fakt rada boli vzdy jedine tiez skorpioni alebo byci, ale so skorpionmi je to uuplne ine, neviem ci mam len take stastie, ale na nich nema nikto :happy: