človek sa chce ísť poprechádzať k Váhu , prečistiť hlavu a znova mi ostalo len zle ako som zbadala ten bordel všade ... Haló , prečo si ten bordel nemôžu ľudia vziať so sebou domov ? A na akú pi*u to vyvážaju tam , keď existujú zberné dvory v každej druhe
same here..vzdy ked idem so psom sa prejst niekam mimo civilizacie, tak sa ho aj bojim niekam pustit, vsade odpadky, sklo, nechutne..
lebo pre niektorych ludi je nepredstavitelne tazke vyhodit odpad tam, kde sa vyhadzovat ma
bohuzial s tym nic nespravis, lebo sa s tym mnohi stretavbaju uz od mala.
sama som bola nedavno svedkom. isla som zo skoly domov a predomnou mamicka s malym deckom (3-4 rocnym) a vybrala z kabelky horalky. pred nim to odbalila, keksik mu dala a obal uplne spokojne pustila na zem a vykracovali si dalej. no ma slo porazit
Tak ak ťa to znepokojuje zober pár ľudí, plastové vrecia a šup šup zbierať. Je to len na Vás. A ak povieš, že nejdeš tak nie si v ničom iná ako tí v krčmách čo sa vzrušujú nad politikov a nič neriešia len nadávajú na druhých
@dudoo hej... bývam blízko a hrôza,každý rok sa odtial vyzbiera cca. 700 vriec odpadu sa mi zda a stale je tam spina... preto recyklujem vsetko co sa da
@rocafella To robíme 2 x do roka a preto ma to vždy o to viac naštve, že niektorí sa snažia a iné "ľudské tvory" zvysoka serú na to. A aj tak stále verím a viem, že to má význam !
Ano 2x do roka ako vravíš a nie je to málo ? To, že škola organizuje nejaké branné kde sa prejdete a zbierate smeti je všetko? Ak ťa to znepokojuje taks tým rob niečo
neviem, ako sa k tomu vyjadriť, tiež ma to strašne hnevá, tak sa snažím to i ako-tak riešiť. veľké skládky nahlás na mestskej polícii a na menšie smeti zober vrecia, rukavice, prípadne kamarátov
@matthewp Jj, za to môžu viac-menej turisti. To zbieranie tuším organizuje istý pán P, ktorý keď sa objaví na mestskom úrade, tak sa aj vstupné dvere pomalšie otvárajú
Ja stále tvrdím, že všetko je o tom, ako bol vychovaný...AKo sa správa človek na verejnosti, tak sa správa aj doma..čiže ak odhodí odpadok v pohode na zem a nie do koša, tak to tak aj doma robí, že to odhodí na stred obývačky...inak si to neviem vysvetliť
Lebo sú ľudia blbí. A Hron to isté U nás v dedina taký jeden individuál páli v krbe oblečenie, pet flaše a plastové flaše etc. Smrdí to hrozné .Celé ovzdušie nad našou dedinou je priam "kyslé". Hmm neexistuje nejaká "inštitúcia" na SR, ktorá by sa o toto reálne zaujímala? Ekologický ústav alebo niečo také?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
lebo pre niektorych ludi je nepredstavitelne tazke vyhodit odpad tam, kde sa vyhadzovat ma
sama som bola nedavno svedkom. isla som zo skoly domov a predomnou mamicka s malym deckom (3-4 rocnym) a vybrala z kabelky horalky. pred nim to odbalila, keksik mu dala a obal uplne spokojne pustila na zem a vykracovali si dalej. no ma slo porazit
so relatable